MALUG

Magyar LEGO Users Group
Pontos idő: 2013. jún. 20. 8:44

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: LEGO Shop at Home
HozzászólásElküldve: 2012. máj. 17. 18:52 
Order status szerint 16-án elindultak a készletek és ajándékok is. A készletek árával nekem is csak most terhelték meg a számlámat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 17. 11:39 
Hehe, jó nektek. Én még a rendelésem sem adtam le. Állítólag le fogom tudni majd, adni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 16. 11:03 
Két csomagot kaptam, de még nem tudom melyiken mi van, mert majd csak du tudok elmenni érte a postára. Este megmondom.

Megjött minden. Csomag+ajándék egybe csomagolva, PAB külön.
Közben rájöttem, hogy rosszul mondtam, nekem is zárolták a rendelés után a pénzt, de csak most vonták le.

Durva dolog ez a PAB. Így is több pénz költöttem ott, mint terveztem, aztán az egész belefért egy közepes zacskóba. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 16. 8:19 
Off.
A zárolást én az ERSTE netbankon látom, ott van egy elkülönített menüpont erre. De ha az elérhető egyenleged nem ugyanannyi, mint a könyvelt egyenleg, a kettő különbözete a zárolt összeg.
On.

Tényleg megjöttek az ajándékok is? Nekem még azok mellett mindig a Processing olvasható az Order Status-nál.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 15. 18:26 
Én nem láttam nyomát zárolásnak, pedig naponta nézegettem. Az, hogy néz ki? És ez normális, hogy szállítás után fizetünk? Vagy csak a mostani tömeg rendelés miatti elhavazás okán lehet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 15. 18:18 
Nekem is megjött ma a PAB. Készlet és ajándék még sehol. Nekem is ma terhelték meg a számlámat, de az összeg zárolva volt már korábban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 15. 15:50 
Nekem ma megjött mind a két csomagom (készlet+ajándék illetve PAB). Legalábbis gondolom, hogy így van csomagolva, mert még el kell mennem érte, mert nem voltam itthon.
Az egészben viszont az a vicces, hogy a számlámon csak mai könyvelési dátummal szerepel. Vagyis négy-öt nappal hamarabb postázták, minthogy a fizetés megtörtént volna. Nem vagyok ekkora bizalomhoz szokva. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 14. 12:27 
Nekem a rendelésemnek csak a PAB részét postázták 11-én az email szerint, a készleteket (és az ajándékokat) még nem.
Én péntek délelőtt beszéltem telefonon az ügyfélszolgálattal (Kocsa Zsolt), rengeteg rendelésük és lemaradásuk van, többezer német emaillel, amik feldolgozásra várnak, szóval türelem...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 14. 11:07 
Ahogy lentebb is írtam, nekem 10-én küldtek emailt, hogy elindították. Ma megkaptam a számla másolatát is emailben, számlázási dátumnak 11-e van rajt. Ugyanakkor a számlámra még mindig nem terhelték rá az összeget .

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 14. 7:32 
Sziasztok!

Van valakinek információja, hogy mikorra várhatók a május 4-5-én rendelt készletek postázása?
Napok óta próbálom őket telefonon elérni(különböző napszakokban), de nem sikerült senkivel beszélnem és 10 perc után letszem.
Köszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 11. 9:20 
Én is beszéltem ma Zsolttal. Mondta, hogy nagyon sok embernek van hasonló LEGO ID-vel kapcsolatos problémája Angliában is, Németországban is. Az én ID-mat is gyúrni fogják a programozók. Zsolt mondta, hogy másnak már megoldották a problémát, szóval biztos meg fog oldódni a miénk is.
Rákérdeztem az esetleges budapesti Brand Store-ra is, ő sem tud róla semmit, és ő is csak felhasználóktól hallotta a pletykát, hivatalos forrásból nem. De ugyebár nem zörög a haraszt...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 11. 9:07 
Kicsit megkavarodhatott a rendszerük, mert tegnap kaptam emailt, hogy postázták a rendelt készletet meg az ajándékokat. Később jött egy másik, amiben elnézést kérnek, hogy a tömeges rendelés miatt van egy kis csúszás az ajándékokkal, viszont hamarosan postázzák. Éjjel aztán megjött a PAB postázását megerősítő mail is.
Szóval elvileg minden úton van, ellenben a kártyámra még mindig nem terhelték rá az árukat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 9. 11:12 
Nem, nem sikerült rendelnem, de beszéltem Zsoltal vagy ötször. Külföldön is sokak problémája ez, nem tudnak rendelni.

Zsolt elkérte az accomat és jelenleg a programozók az accomon próbálják megfejteni mért ne lehet utalni.

Mondta, hogy ha megoldódik akkor lerendelhetem utólag és természetesen jár az ingyen házhozszállítás meg a repi cuccok. És a VIP pontokat is levonja..azt is fel tudom használni. De most még nem történt meg a rendelés.

Mondta, hogy jelenleg kb 4 napos csúszásban vannak, olyan sok a megrendelés.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 8. 6:52 
Lehet, hogy három csomag jön. Nekem két éve így jött a classic space mágnes. Először jött az ajándék mágnes, de nem a megadott szállítási címre, hanem a lakcímemre. Ezzel nagyjából egy időben megérkezett a készlet a szállítási címre, majd rá egy hétre a PAB is. Valószínűleg más raktárból szolgálják ki a készletrendeléseket és a PAB-et

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. máj. 7. 19:53 
Nekem is ugyan az a cikkszám van a O-ás rendelésnél.
Akkor még türelmesen várok, mert nekem is volt készlet is, meg PAB is. Akkor lehet, hogy 3 csomagot kapok? 1 - ajándék, 2 - készlet, 3 - PAB? Vagy a készlet és a PAB egyben jön?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Következő

Időzóna: UTC