MALUG

Magyar LEGO Users Group
Pontos idő: 2013. máj. 25. 14:45

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Értékelés
Kiváló 56%  56%  [ 25 ]
29%  29%  [ 13 ]
Közepes 13%  13%  [ 6 ]
Gyenge 2%  2%  [ 1 ]
Rossz 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 45
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: 7115 - Gungan Patrol
HozzászólásElküldve: 2011. feb. 27. 17:24 
Szerintem remek készlet, évjáratának megfelelően oldották meg az egészet, jó seregépítő, mondhatnánk rá hogy gungans battle pack.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. dec. 27. 10:59 
Jó készlet, azért szeretem, mert csak ehhez jártak kaaduk és csak ehhez volt olyan gunga, aki nem Jar Jar. Kár, hogy végül nem készült egy a Gunga hadsereg többi tagja (pedig a droid csapatok mindent megkaptak), sőt, maga a gunga faj is igencsak feledésbe merült hosszú időre. Amit sajnálok, mert csípem őket (Jar Jar ökörködése miatt ne ítéljük már el az egész fajt :D). Nekem a szekerce is tetszik.
Az egyetlen problémám, hogy a kaaduk tollait megette a macskám :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. okt. 14. 19:31 
A készlet nekem is meg van, nekem tetszik, a filmben is elnyerte tetszésem ez a csatajenet, a januárban megjelenő The Battle of Naboo készlet és a 7662 MTT(meg volt) készletekkel jól párosíthatók.
A pajzs egész jó, a Gungan Soldier figura tetszik, Jar Jar nem újdonság, a Kaadu-k tetszenek, amíg nem volt Prince of Persia téma, addig ezek voltak a struccok, nekem 3 is van belőle. Jó ötlet, hogy a kis hátsó tér nyitható a hátúlja, és potyognak belőle a kis elektro "sokkolók". :mrgreen:
Furi kis készlet, jóféle, ritkább alkatrészekkel, szép Gungan figurával.:)
Én 5/5-re értékelem.
Képek: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=450308

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. okt. 1. 19:37 
nagyón jó készlet nekem is tetszik a pajzsok és a szálllitó is jó de az egyforma fej kicsit fura :D
szerintem ez egy 4/5

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. szept. 8. 16:15 
nekem meg van ez a szet nagyon jó jó benne ez a szálitó csak nekem az a baj hogy mikor kinyitom az ajtót kijön az összes buma

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. aug. 8. 19:31 
A Gunganek a filmben is elég hasonlóak.
Nekem, megvan és nagyon jó! 2 gungan valóban nem sok, de a két Kaadu kárpótolja. Jó, hogy nem mindegyik Jar-Jar testű. Ritka a zöld vezér gungan. Máshoz nem is adtak gungant (Jar-Jar-on kívül). Nem méretarányos, mert a buma szállító nagyon lenne. Az eredetileg egy katapult-buma szállító. Nekem 5/4

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. aug. 8. 19:19 
A pajzsok nagyon klasszak, a buma szállító elmegy, viszont a másik gungannak csinálhattak volna egyedi fejet. Így úgy néz ki, mint Jar-Jar ikertestvére. 4/5

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. aug. 4. 6:54 
malum írta:
a gömbszálító ugyan nem valami kidolgozott,de 1999-ben ez nem csoda :)
Nekem is megvan.Jar-Jar és a másik gungan jól néz ki.Egy ekkora készletbe én nem kevesellem a figeket.A kaduk ha jól tudom egyediek a készletben.

2000-es készlet,nem 1999-es.... :ty120:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. júl. 29. 8:01 
miért?Igaz,hogy mostanában kidolgozottabbak a készletek,de azért akkor is lehetett volna valami komolyabbal előállni.Jó készlet.Még régebben vettem meg,bár akkor is az volt az utolsó belőle.A figek tetszenek,a Gungan pajzs is jó.Még néhány Gungant elbírt volna a készlet.A kaduk nagyon jók :) Teteszik,hogy nem egyforma felszerelést raktak rá.A buma-szállító a filmbelihez képest kicsi lett,és abban teteje se volt.A buma gömbök kicsik lettek,mert ilyen méretben max a kicsi lenne jó.De mivel ez katapultba való,készletbe is nagyobbnak kellett volna lennie.Adok rá 5-öst :)
Jar Jar-on kívül nem is adtak ki más készletbe Gungant,ezért ha valaki Gungan sereget akarna építeni,az csak ebből vehetne.

ATTACK ATTACK
LIKE MOTHS TO FLAMES
WE CAME AS ROMANS
FIVE FINGER DEATH PUNCH

Egy kis LOTR: http://www.youtube.com/watch?v=Wb5QEaM9p2k

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. júl. 28. 19:06 
a gömbszálító ugyan nem valami kidolgozott,de 1999-ben ez nem csoda :)
Nekem is megvan.Jar-Jar és a másik gungan jól néz ki.Egy ekkora készletbe én nem kevesellem a figeket.A kaduk ha jól tudom egyediek a készletben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. júl. 4. 18:48 
Megvan, elég egyszerű szett. Bevallom az egyedi figurák ellenére nem tetszik, a "gömbök" szállítója kidolgozatlan lett. A figurákkal nem tudok mit kezdeni, nem passzolnak sok készlethez, ahol meg Jar-Jar még szerepelt a filmben, ott szintén benne van a többi készletben is . A másik gungan ruhája szép lett, jól fel lehet máshol használni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. feb. 3. 16:28 
Imádom ezt a készletet, kiegészíti a régi AAT-émet. Az egyedi Kadoo is ott van. Kettőt vettem belőle, de csak mert nem volt más gungan-os. Ez magában csak majdnem, egy battlepack kiadás, de akár három készletet is csinálhattak volna a filmből.
Valóban lehettek volna gyalogosok, vagy katapultok, amik nagyobb bombákat küldtek a droidokra. A nagy maxi bummokat meglehetett volna oldani.

És a Fambaa-t is megcsinálhatták volna...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gourmand 2009. feb. 3. 16:55-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009. feb. 3. 16:04 
Nem rossz annak, aki gungan sereget akar építeni, nekem annyira nem a szívem csücske. Lehetne benne még egy gyalogos gungan is. 4-est azért megér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007. máj. 1. 12:49 
A nyergeket azért kellett fordítva felrakni mert különben nem lehetett volna a kaadura rá rakni a lába miatt!(próbáljátok ki!)
Amúgy tényleg klassz szett! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005. szept. 11. 10:35 
Jó kis készlet. A minifigek, és a kaduk jól sikerültek, bár nem értem miért kellett a nyergeket fordítva felrakni. A robbanó gömbök szállítójának szerintem a filmben nem volt teteje, a kerekét viszont szerintem nagyon jól megoldották.
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC