http://www.brickset.com/detail/?Set=8049-1
Végre betudtam szerezni így hát gondoltam megérdemli, hogy írjak neki egy topik-ot. 525 darabból áll ami szerintem szép mennyiség. 3+1 (motorizálás és visszaépítés) órámba és négy ujjamba (a pneumatikus csövek miatt) került. A traktor jól néz ki. Egyetlen mechanizmusa az hogy a tetején lévő lámpa megforgatásával az első kerekek elfordulnak. Az utánfutója is szépen kivitelezett és a pneumatika valami csodálatos. Régen nem volt már így jó, hogy Újra kiadták. Énnekem személy szerint jobban tetszik mint az aktuátor és látványosabb is a sok csőtől. Lényegében a daru mozgatására van benne a pneumatika, de emellett még motorizálható is a 8293-assal. Ehhez még plusz alkatrészeket és egy mini pneumatikus pumpát is raktak a készletbe. Így még játszhatóbb és nem kell pumpálni. A készlet maga is csodálatos és MOC-okhoz alkatrészforrásnak is kitűnő. Az árával sincs semmi baj, hisz ha valaki Bl-ről szeretné megvenni külön-külön a benne lévő pneumatikát akkor csak az 6000-7000Ft, ez a készlet pedig összességében 14000Ft. Minden szempontból kiváló készlet. Csak ajánlani tudom. 5/5