csanusz11 írta:
Amikor a felfüggesztésről beszéltem, akkor nem erről volt szó. Tudom, hogy ebben nincsen. De a LEGO elég sokszor elrontja a kormányzást.
Én is szeretném megszerezni, de nem csaptam le rá időben. Végül is egy felfüggesztés jól jött volna. A formája nagyon tetszik! Az, hogy van benne motor az nálam nagy plusz! A kinézet miatt két kicsi, és két nagy kereket raktak a kocsiba. Na most ez azért nem jó, mert kettő nagyból mit csinálok?! Ha jól látom, (és a peeron is jól tudja) akkor csak ebben a készletben adtak ki olyan óriási TECHNIK felirattal ellátott kerekeket. Na de ez már nem a LEGO dolga! A kormányzást a LEGO szinte mindig elrontja! Pl. ma jöttem rá, hogy hogy is működik az a gyárilag lengéscsillapító+kormányzás, és amikor rájöttem, hogy hogy működik, akkor majdnem hanyatt estem! Hát ez ilyen gyenge?! Ezek szerint ebben sincs valami nagy kanyarodó szerkezet!Meg milyen miniatűr az első kerék a hátsóhoz!
Mondj már még példát hol van elrontva
,,Kettő nagyból mit csinálok?!"
Semmit XD Nem terepjárók MOC-olásához találták ki...

(lsd. csak 1 készlet)
Azt elismerem, hogy egy picit a 8466-ban is "rossz" de az a kerekek hibája...
,,Csak ebben a készletben adtak ki olyan óriási Technic felirattal ellátott kerekeket. Na de ez már nem a LEGO dolga"
-Miért ne lenne??

Ilyen kerék van a 8466-ban is, csak azon nincs felirat

,,ma jöttem rá, hogy hogy is működik az a gyárilag lengéscsillapító+kormányzás, és amikor rájöttem, hogy hogy működik, akkor majdnem hanyatt estem!" Annak viszont elég egyszerű a működése
Viszont nem tudom milyen felfüggesztést látsz ebben a készletben

Az első keréknél pláne XD
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4435075Itt is jól látni, hogy esélye sincs mozogni XDXD
A készlet(igaz eddig is arról írtam

) tetszik, a legjobban a B modell tetszik, szép kis dragster

Szerintem sokat dob a készleten a sok motor(nem a 9v) bár egy hangyányit még túlzás is

A készlet matricái is nagyon tetszenek

Viszont a készlet annyira nem jön be, hogy keresgéljem...
De egyet szivesen elfogadnék ajándékba