Armored personnel carrier

értékelés

kiváló
0
0 szavazat
1
100%
közepes
0
0 szavazat
gyenge
0
0 szavazat
rossz
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma : 1

Re: Armored personnel carrier

HozzászólásSzerző: Bere93 » 2009. ápr. 28. 17:38

Szerintem az egész egy batman koppintás, legalább is a felépítése...
Úgy önmagában nem is lenne rossz, csak hogy katonai jármű és enyire le van ültetve az egy kicsit hülyén néz ki. Ahogy pepe620 is említette az első nagyobb kátyúnál elakadna.
------------------------------
Mosolygós Napot = )
Avatar
Bere93
 
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2007. júl. 26. 21:19
Tartózkodási hely: Mende

Re: Armored personnel carrier

HozzászólásSzerző: pepe620 » 2009. márc. 26. 17:34

Nekem nem tetszik :?

Az első problémám az, h alacsonyan van a padlója...az első 30 centinél nagyobb bukkanón úgy megül h az ellenség csak azért nem lövi ki mert nem kap levegőt a röhögéstől...

Másrészt ez a sportos ,,feeling" nem illik egy harcjárműhöz... Továbbá azt a kis gépágyút is kevésnek érzem... az alváz túl hosszú ahhoz, h jól tudjon érvényesülni a 4 kerék...összeségében ronda....
Szerintem

Másrészt, ez nem egy ,,tank". Ez egy APC (armored pesonnel carrier), magyarul PSZH, mely egy külön harcjárműtípus, mely kerekkel mozog. A tankoknak lánctalpa van ezáltal sokkal jobban ,,terepeznek" ám sokkal lassabbak is.

Ellenben, az Executor nevű bombázója tetszik, meg a többi űrhajója...a földi járművei egyáltalán nem jönnek be, Kivéve talán a Rhinocerost, de annak meg az a nagy bumszli nem tetszik az oldalán, ,,háthogynemborulföl"? :o Meg az első szűk alagútban v az első épp-hogy-megúsztuk-lövés-ami-levitte-a-festéket-az-ajtóról is leszedi, aztán annyi szép bumszli...mivel kettő van, inkább tett volna egyet-egyet mindkettő oldalra, úgy nem nézne ki ilyen idiótán :?

De az űrhajói tényleg tetszenek, főleg az Executor :)

Üdv.
Peti
Köszönöm a figyelmet, megyek vissza alkotni...
MOC-topik; Brickshelf; Flickr;Petik's Shop
A modik csoport tagja vagyok, moderálási kérelmeket/észrevételeket PÜ-ben nekem is lehet jelezni!
Avatar
pepe620
 
Hozzászólások: 549
Csatlakozott: 2007. aug. 13. 14:55
Tartózkodási hely: Érd V.ker.

Armored personnel carrier

HozzászólásSzerző: kopaka » 2009. márc. 25. 22:55

Armored personnel carrier(páncélos személyszállító)

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=370418

Egy nagyon kidolgozott SEOC-ról van szó egy igen jó tankról mely egyben személy szállító. A tank(most nevezzük ennek) igen lapos padlóval rendelkezik ami nagyon közel van a földhöz ezért nevezhető föld közeli padlósnak. Bár most egy személy szállítóról beszélünk az építő mégis gondoskodott a minimális védelemről. A harckocsit egy meglehetősen vastag páncéllal és egy dupla csövű ágyúval szerelte fel mely most az egyszer általam sok SEOC-ban hiányoltan tud forogni tehát az oldalról jövő minden támadás ellen véd ám még a felső támadásokat is sikerrel védi a vastag páncélnak köszönhetően az egyetlen dolog ami képes megsebezni az az alulról jövő támadás ami egy aknával lehetséges. A földhöz közeli padló miatt könnyen beszakad a padló ami az egész tank szerkezetét megrotyantja ezáltal a kerekek is használhatatlanok lesznek nem beszélve hogy az itt-ott járkáló legénység ha belelép az igen mély lyukba nem biztos hogy kijön. A tankon említésre méltó az oldalán lévő légző rész ami lehetővé teszi hogy a legénység levegőt vegyen ám egyben a tank leggyengébb pontja és most nem a szellőző nyílásra gondolok ami vékony és ezért átlőhető hanem azért mert egy füst gránát, vagy ideggáz(kicsit durva de most ez jutott eszembe) a levegővel együtt beszivárog a tankba és belülről pusztítja el de figyelemre méltó hogy valaki csinált szellőző nyílást. A másik dolog aminek örülök a kis lámpa ami az éjszakai harcot segíti a kialakítás is kicsi de ötletes. 3 dolog van még amit feltétlenül meg kell említeni. 1. a kerekek amiket nagyon furán kapcsolt az építő a vázhoz de ez a hatékony közlekedést teszi lehetővé. 2. a két kabinablak ami nekem nem jön be már egy kabin ablak is sebezhetővé teszi a tankot de kettő egyékbként szépek. 3. az utolsó pedig az oldalán lévő légszippantó amit a kocsikra raknak ebből lehet következtetni hogy a tank nagyon gyorsan tud haladni ezzel például a gázokat kikerülve. Az ajtó megoldása nagyon bejön az hogy maga az ajtó a váz isteni főleg hogy felfele nyílik ami nagy kedvencem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kopaka 2009. márc. 26. 20:48-kor.
Avatar
kopaka
 
Hozzászólások: 252
Csatlakozott: 2007. nov. 2. 21:48
Tartózkodási hely: ko-koro


Vissza: Jövő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron