Legózz históriát!

Legózz históriát!

HozzászólásSzerző: Kiss Karcsi » 2011. okt. 23. 23:02

Legózz históriát!


Búvár Kund flottányi léket üt? Szent László kardjától sírnak a sziklák? IV. Béla a tatárt látván az Adriába ugrik? Dugovics Titusz a történelemkönyvek lapjaira veti le magát? Mátyás király Bécsben legénykedik? II. Lajos nehezebb a víznél? Jumurdzsák félszemű? Seregnyi török fürdik Budán? Gondoltál már a magyar történelemre máshogy, mint bemagolandó évszámokra? Nem? Akkor itt az ideje átértékelned a múltat: építsd meg legóból! Rakj össze bármit a Szent István trónralépése és Buda 1686-os visszavívása közötti időszak magyar vonatkozású eseményei, épületei, regéi, mondái vagy éppen alakítói közül, aztán nevezz vele a KLIKK és a kockagyar.blog.hu közös építőversenyén!

A szabályok egyszerűek:
  A műveknek legkésőbb 2011. december 4-én, 23 óra 59 perckor meg kell érkezniük a tortenelem@kockagyar.hu címre. Legalább 3, de semmiképpen ne több, mint 5 képet küldj az alkotásodról. A kép mérete ne haladja meg az 1 MB-ot!
  Adj címet a művednek, de történetet, magyarázatot ne fűzz hozzá. Beszéljenek a kockák magukért!
  Versenyzőnként egy pályaművet fogadunk el. Ha többet küldenél, csak az elsőt értékeljük, még akkor is, ha a második százszor menőbb.
  Csak olyan művel nevezz, ami korábban más versenyen még nem vett részt.
  A klónokat felejtsd el, csak eredeti LEGOt használj!
  Ne bántsd a legót, minden felhasznált elem legyen sértetlen. Matricát azonban használhatsz a művedhez, sőt, saját készítésű textíliákat is.
  Ne legyen nagyobb kiterjedésű a végeredmény, mint 48 x 48 dudor. Kisebb lehet, méghozzá bármennyivel, a magasságnak azonban csak a csillagok szabnak határt.

Ha nincs milliónyi szürke váras kockád, az kicsit sem ok arra, hogy bele se fogj. Ahogy a II. világháborút sem fekete-fehér katonák harcolták végig, úgy a középkorban is ismerték már a fehéret, kéket, pirosat és sárgát, sőt, milliónyi dolog történt a várfalakon túl. Erre tehát nem foghatod.

A műveket december 9-ig bíráljuk el, méghozzá 10 tagú zsűriként úgy, hogy pontegyenlőség a holtversenyben állók között szétlövést rendezünk. Ahogy minden korábbi versenyünkön, most is anonimizált alkotásokat alkotásokat pontozunk, a neveket csak az eredmények összesítése után kapcsoljuk a művekhez. A nyerteseket nagyszerű díjakkal jutalmazzuk.

I. helyezett - 7952 Kingdoms adventi kalendárium
II. helyezett - 3838 Lava Dragon társasjáték
III. helyezett - 7953 Kingdoms udvari bolond és Ninjago kulcstartó


Természetesen ezúttal sem kizárólag a legjobb hármat szeretnénk csak díjakkal értékelni; bármely jó ötlet, megoldás esélyes a különdíjra, hát ne fogd vissza magadat!

Az eredményhirdetést figyeld a kockagyar.blog.hu-n vagy a klikk.info.hu-n, valamint ezek facebook oldalán.

A KLIKK honlapjáról a verseny plakátja a Letöltések menüpont alatt letölthető.

Jó építést és sok sikert kívánunk!
Avatar
Kiss Karcsi
 
Hozzászólások: 397
Csatlakozott: 2007. ápr. 17. 17:32
Tartózkodási hely: Nagymaros, Budapest

Vissza: Pályázatok, versenyek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron