Marus írta:
Érdekes.
Szóval Rocka is Recon Teames? Nem gondoltam volna.
Ja, ha már a hangok:
Black Phantom:
Nekem tetszett. Nem tudom, másnak is feltűnt-e, de nekem úgy tűnik, hogy kissé pöszézik. Nem mindig, de van ahol elég feltűnő. Mondjuk ilyen se volt még, szóval eredetinek eredeti, mégha nem is mindenhol a legjobb.
Jawblade:
Valami ilyesmi hangot képzeltem. Szerintem illik hozzá és jó is.
Splitface:
Na, erre nem számítottam. Azt gondoltam, hogy tudathasadása van, de a két hang elég furcsa.
A Bal oldalinak, a vasszínűnek kifejezetten tetszett a hangja. A piros, Jobb oldalinak már kevésbé, de azért tűrhető.
Speeda Deemon:
Kifejezetten irritáló. Bár az ötlet nem rossz, de irreálisan magas a hangja. Amúgy eléggé passzol hozzá ez a hang. Csak pár "árnyalattal" mélyebbre kellett volna venni, mert így nemcsak bosszantó, de elég röhejes is...
Toxic Reapa:
Szerintem az ő hangját is eltalálták. Nehéz érteni, de amúgy jó. Passzol a szereplőhöz.
Voltix:
Remek, az ő hangja teli találat. Én annak idején ilyesminek képzeltem el Von Nebula hangját. Mély és gonosz. Tetszik.

Amúgy kíváncsi leszek, hogy a magyar szinkron mennyire fog hasonlítani.

Toxic reapa hangját tényleg nehéz érteni. Még a börtönben, mikor Furnoval verekszik, azt mondja: "Out of my way!". De azt lehet érteni, hogy: "I got my way". Mellesleg, Stormernek két lehetősége is volt szuper könnyűen elkapni Speeda demont. Stringernek és Surge-nek meg csak egy Voltixot és Splitface-t.
1. Mikor utolérte, és Zib infója véget ért, simán odadobja a bilincset, az meg elkapja. (Stormer)
2. Mikor megelőzte, miután az a két repülődrón felrobbant, akkor is simán felé hajíthatta volna a bilincset. (Stormer)
3. Jobb lett volna csöndben maradni, és úgy Voltix felé dobni a bilincset. Mire észrevette volna, már késő lett volna visszavágnia Voltixnak. (Stringer)
4. Surge is egyből odadobhatta volna a bilincset, és gond nélkül le van tudva a küldetés. Habár.... miután Splitface Surge felé rohant, nem kellett volna órákig lasszóznia a bilinccsel.... (Surge)
Plusz megjegyzés: Surge ácsorgás és duma helyett simán lőhette volna a levágott aszteroida darabot, mielőtt Splitface nekiugrik. A börtönben, a lézerrácsok nemegyszer váltanak formát. Az a sűrű rács, ami a hivatalos oldal terméklapján van Evonál a háttérben a konténerben,sokkal jobb lenne oda, csak lézerből. Apropó konténer... Miután a daru felemeli a helyére, nem tartja azokat semmi kábel, csak a hátulja ér oda egészen a falhoz. Biztos valami targoncavilla szerű dolog tartja őket, ami szupererős mágnes, hogy ne essen le egy konténer se. És mintha Turahkot is láttam volna a fekete lyuk örvény felé rohanni.