Állítsd be az időzónádat és a téli/nyári időszámítás érvényességét a Felhasználói vezérlőpult->Fórum beállítások->Általános beállítások szerkesztése részben
Én is olvastam erről a kínai történetről, de azt nem tudtam, hogy ezért szigorítottak a spamszűrésen. Kössz a tippet, igazad volt, a malugos levelek ott voltak a Spam folderben a többi szemét között. Persze már kimentettem onnan őket!
Ha jól látom Gmail-t használsz. A múlt héten kínai hackerek feltörték a Google email szolgáltatását, de szerencsére nem fértek hozzá adatokhoz (ennek ellenére a Google kivonul Kínából). Ezért szigorítottak a biztonsági funkciókon. Valószínű, hogy a SPAM szűrő fogta meg a kérdéses üzeneteket, nézd meg ott is. Nekem is ez volt a probléma.
Boccs, hogy megint én problémázok , de mostanság nem kapok e-mail értesítőt új pü-kről és hozzászólásokról (pedig voltak, és az e-mail fiókom nincs tele, máshonnan jönnek levelek, a fórumon a beállításokat ellenőriztem, ki és be kapcsoltam az értesítőket, de semmi). Tényleg boccs, de nem tudom, hogy ez csak nálam probléma?
BBCode-ban hogyan lehet áthúzott szövegbeállítást készíteni? A BBCode segédletben nincs benne, a wikipédiás parancslistában " [strike]áthúzott szöveg[/strike] " van, de ez nem működik (sem a [s]valami[/s]). pedig láttam már hsz-eket áthúzott szöveggel. Valaki help pls...
Régebbi hozzászólásokban a malug fórumon belüli topikra mutató linkek elromlottak. Szerencsére az azonosító számuk (sorszámuk?) nem változott, és hamar kitalálható a régi és új link szerkezete, szóval át lehet javítani a linkeket, szóval információ nem veszett el, csak bosszantó a dolog.
Vamprah írta:Mikor lesznek magyarra fordítva a dolgok?
Akinek belépést követően nem magyarul jelenik meg az oldal, az kövesse az alábbi eljárást.
1. Jobb oldalt felül klikk "User control panel" 2. A megjelenő ablakban BAL oldalon klikk, "Board preferences/Edit global settings" 3. Jobb oldali ablakban a "My language" sorban, a legördülő ablakban válaszd ki a magyar nyelvet. 4. Klikk "Submit"
Az új fórummotor telepítésre került! Az adatbáziskonverzió úgy tűnik rendben megtörtént, de kérnék mindenkit, hogy tesztelje a rendszert, és ha bármilyen hibát észlel, azt ebben a topikban (esetleges belépési probléma esetén, emailben), jelezze nekem! A fórum megjelenítése jelenleg az alap sablonra épül, ezt később még módosítjuk egy kicsit...