Naruho

Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. nov. 16. 19:07

Egybegyűlt barátaim , engedjétek meg , hogy bevezesselek titeket a Bionicle világába. Nem dehogy ez már lejárt szöveg:) . Lényeg új vagyok , és mindig ilyen történeteken gondolkodtam . Az eredeti Story áll a múltban (tehát addig amíg a matoran univerzum lakói Spherus Magnára kerültek de a folyamatban lévő storyk amiket jelenleg Greg nm fejezett be azokat nem vagy csak kis információk szemcséjében illetve, onnan az úk karaktereket építem be mint a Toák ), de a saját módomon viszem majd. 1-2 komit majd kérnék , csak , hogy milyen a történet mit javítsak legközelebbre meg hasonlók(meg éri e folytatnom)
Új élet kezdete
Tahu most tért vissza a Matoran Univerzumból. Miután mindenki kimenekült a bent maradt Raksikat az aranypáncél erejével elpusztította, ezáltal a valaha volt legerősebb Toa vált belőle, hisz mind a 42 Makuta erő birtokában volt. Első útja a táborhoz vezetett ahol a matoránok ideiglenesen éltek míg be nem fejeződnek az építkezések. A turagág az Agorik vezetőivel , illetve a bölcs Glatorianokkal tárgyaltak az új rendszer kiépítésén.
-Először is ujjáá építjük Aterot egy kisebb csoporttal , közben egy másik csoportot küldünk ki akik felfedezik ezt az új bolygót-mondta Vakama.
-Én elvállalom a felderítő csapat megszervezését, a föld és kő Toák biztos hamar felépítik Neo Aterot-mondta Ackar.
-Protodermiszt kell kinyerni a nagy szellem testéből , hogy jobb minőségű anyagokból építhessünk fel mindent-javasolta Dume
-A lényeg , hogy gyorsan döntsünk , nem egy veszélyes alak élhet ezen a bolygón , és a mi univerzumunkból ism iden bűnöző ki menekült
-Habár Nokama, ők is a bolygó felderítésével foglalkozhatnak, így van némi időnk , újra kezdeni a dolgokat.
-Akkor ez eldőlt vágott közbe Helryx indulatosan. három Toa egy Glatoriannal felfedezik a megmaradt sivatagot , és Bota Magna egy kisebb részét, 1 Tűz, 1 Pszinónika Toa és 2 Növényi élet Toa, egy tapasztalt megfigyelővel felfedezik Bota Magna többi részét. Mind 2 közösség legjobb építőit és faragóit küldjük építeni Aterohoz. Vas Toákat Nynrah szellemeket és további mesteri kovácsokat a nagy szellem robotjához , kiemelni a Protodermiszeket és elhozni ide az építkezések használatához. A felfedezők mindegyikéhez kirendelek egy Rend tagot.
Mindenki egyet értett ezzel , de volt egy kérdés Ackar részéről
-Mi legyen a maszkkal , láttam , mind láttuk micsoda ereje van , és amit meséltetek róla, amíg Mata Nui vissza nem tér , egy biztonságos helyen kell tartani.
-Én tudok egy helyet , mondta egy Agori a víz törzséből. Kiina mutatott egy helyet nekünk , amit korábban a Nagy lények használtak. Még a Skrallok sem tudnak róla, te is ismered ezt a helyet Ackar. Itt bújtatok meg Tajun elpusztulásakor.
-Igen. Az beválhat , de akkor , gondoskodnunk kell arról , hogy a környéken mindig legyen őrség.
-Ezt könnyen megoldhatjuk igaz Helryx - célozgatott Tahu. Jól van akkor mennyünk . Hamar végeznünk kell az építkezésekkel , és a felfedezést is el kell kezdeni. Belül aggódott , nagyon hisz a Vahi Kanohi most a Sötétvadászok kezeiben van. Az erő mely még az övéénél , és mindenkiénél is nagyobb a lehet legrosszabb kezekben van.
Orde, Zaria és Chiara útnak indultak Geluval. Az ex Glatorian most azt tette amiben a legjobb volt kisért és véd. Mata Nui meg ajándékozta a Jég elemének használatával, melynek roppant örült, hisz úgy érezte akkor , hogy több mint valaha, ugyanakkor most kevesebb is , hisz olyanok társaságában utazott akik sosem a pénzért dolgoztak , mesterien irányítják elemeiket , és sokkal többet tudnak mint ő, de nem itt.
Tahu és Ackar már 3 órája elmentek egy turagával és egy Agorival új helyet keresni Neo Ateronak. Pouks elindlt megkeresni őket egy gyosraság maszk segítségével. Megdöbbentő látványban volt része. Ackar súlyos sérülésekkel a földön hevert , Tahu eszméletlen, a turagát megölték.Pouks Tahuhoz sietett aki gyorsan magához tért. Mindketten Ackart nézték . Megállapították , hogy túl éli de vissza kell térniük gyorsan, hogy ellátásba részesítsék.
-Hol az Agori - kérdezte Pouks.
-Elvitték - felelt Tahu
-Kik?
Tahu csak nézett mint aki nem akarná elhinni azt amit látott, és azt kívánta bár ne látta volna .
-A Makuták - felelte rémült hangon.
-Miserixen kívül mind meghalt nemde Tahu?
-Én is azt hittem, de ő pontosan tudta miért jött ide, hogy mit akart.
-Mondott valamit - kérdezte Pouks.
-Igen - felelte.
-"Két Glatorianom már van a Matoran Univerzumból , egy Vorox és most már egy Agorim is, nagyszerű kísérleteknek nézek elébe".
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Vissza: Fan Fiction

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég