Naruho

Milyen a Storym.

1
100%
Nem rossz
0
0 szavazat
Elmegy
0
0 szavazat
Gyenge
0
0 szavazat
Ne is folytasd
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma : 1

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Surel-Nuva » 2013. ápr. 13. 20:12

sztem ez simán elmenne a 'Power That Be' folytatásának :-) jó lett :-)
"Personally, I always find my comments and observations most interesting. You haven't truly lived until you have seen the world through the eyes of madness."
— Vezon, Federation of Fear
Avatar
Surel-Nuva
 
Hozzászólások: 554
Csatlakozott: 2008. aug. 29. 14:13
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2013. ápr. 13. 19:03

Új Story.

Kabrua szétnézett a folyó túlpartján, míg két társa a környéket vizsgálta át.
– Mi legyen most? – kérdezte Orde. – Meg kell mentenünk a többieket és el kell menekülnünk.
Gelu gondolkodott. Ezek nem olyan Voroxok akikkel eddig dolga volt. Ugyanolyan barbárok, de tudnak beszélni , és erős fegyvereik vannak. Az egyikük a fa alá tévedt, mire Gelunak eszébe jutott egy terv.
– Leugrunk! – Mondta határozottan. – Ketten könnyen leterítjük. Elvesszük a fegyverét, amivel leszedjük a másikat.
– Előbb utóbb úgyis rájönnek, hogy itt vagyunk.
A Két harcos rávetette magát a Voroxra. Gelunak igaza volt. kettejük súlya bőven elég volt, hogy leterítsék. Orde megragadta a lőfegyvert s mikor a másik megfordult, egy jól irányzott lövéssel eltalálta, aminek következtében nekicsapódott a mögötte léve sziklának majd eszméletlenül összeesett. Orde felkapta a lőfegyvert majd Gelunak dobta.
– Remélem értesz a lőfegyverekhez. – Mondta Orde.
– Érdekes. – kezdte Gelu. – Én is ugyanezt akartam mondani neked. Pár perc telt el mire megpillantották két társukat még élve, mellettük két Voroxal.
– Nézd Gelu. – Suttogta Orde a bal oldali Voroxra mutogatva. – Nyilván az lesz az erőtompító. Gelu bólintott Ordenak majd tüzeltek. Gelu első lövésre eltalálta a berendezést, ezzel ledöntve lábáról a Voroxot, ellenben társát nem sikerült leszedni. Egy szikla mögé ugrott majd ő is tüzelni kezdett, azonban érezte , hogy valami nem stimmel. Lábai önmagától mozogtak. Zaria volt az. a Voroxon nem volt annyi páncél mint rajta, de annyi volt amennyi elég ahhoz , hogy bábként mozgassa. Chiaranak nem kellett több. Visszatért erejével sokkoló élményben részesítette a Voroxot. nem ölte meg , de tudta egy darabig nem kel fel.
– Nem egy ilyen szerkezetük volt, szóval siessünk. – Mondta Orde.
Megtudtatok valamit? – Kérdezte Chiara miközben elkezdtek futni.
– Kabrua elméje szerint egy Nagy Lény a mi univerzumunkból mindenki halálát kívánja aki ott élt, majd lassan át akarja venni az uralmat ezen a földön.
– A mi univerzumunkból? – Kérdezte Zaria hitetlenkedve. Chiara szemei tágra nyiltak de nem mondott semmit.
– Érzem mindegyikük elméjét kezdte a Psziónia Toa. Legalább 3 tucatnyian követnek minket Kabruával az élen, és tudta ez mit jelent. - Ha utolérnek végünk. – Mondta Gelu. – kutass tovább Kabrua fejében Orde. – Folytatta. – Amíg csak tudsz. ha meghalunk akkor már mindegy lesz mit láttál , de ha túléljük, akkor minden információ kelleni fog.

Nem sokkal odább a nagy Lények erődítményében a matoran univerzum legerősebb lényei, és egy Nagy Lény állt. Nem is sejtették, hogy egy másik Nagy Lény az erőd közelében tartózkodott, s hamarosan az erőd hamarosan már csak emlékhelyül szolgálhat számukra. Hírtelen az egyik falon egy lövedék száguldott át.
– Mi folyik odakint? – Kérdezte Axonn , majd kipillantott a lövedék hagyta résen.
Négy Toát látott legalábbis azt gondolta, hogy Toák akiket körbevett egy csapatnyi szörnyeteg. Axonnak volt már dolga több Toával nem is olyan rég, és tudta, négy Toa nem sokra mehet ennyi szörny ellen. Tuyet működésbe hozta elemi erejét de az nem aktiválódott. Nem értette mi történhetett.
- Mi történt az erőmmel? – Csodálkozva kérdezte.
- Misem egyszerűbb a válasznál ifjú Toa. – Kezdte a Nagy Lény. Valaki rájött , hogyan lehet hatástalanítani azt. Minden bizonnyal egy másik azok közül akik idezártak. – Majd elkezdte magában mondani a neveket, gondolkodva azon ki lehetett az.
– Engem nem érdekel. – felelte Axonn. Fejszéjét elhajítva ledöntötte a falat, majd 2 Voroxot is hátracsapott azok közül akik a Toákra vetették magukat. Kiugrott a lyukon miközben fejszéje visszaszáguldott hozzá. Közvetlen Kabrua és a Toák közt ért földet.
– Nem tudom kik vagytok , de először engem kell megölnötök.
– Ha ez a vágyad. – Mondta Kabrua majd intett mindenkinek, hogy amivel csak lehet öljék meg őt. Axonn fejszéjéből kiáramló energia, hátracsapott pár Voroxot. Mikor látták a lőfegyvereiknek ellenáll, mind rávetették magukat. Nem számított milyen erős volt, ilyesfajta túlerővel szemben tehetetlen volt. Majd hirtelen minden Vorox lemászott Axonnról és elkezdtek hátrálni, még Kabrua is. Gelu és csapata, de még Axonn is csodálkozva nézte mi történhetett. Miserix lépett ki az erőd falán lévő lyukon. Axonn hamar kivette a Voroxok szemeiből, hogy ő volt a félelem forrása.
–A félelem. – Mondta. – Hasznos képesség, mint ahogy azt láthatjátok. Rengeteg munkától kímél meg. És most haljuk kik is vagytok és mit akartok.

Ha tetszett, mondjátok milyen címet adjak ennek a storynak :) .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Naruho 2013. ápr. 13. 21:39-kor.
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2012. jan. 9. 17:29

Az új végzet felé vezető út
17.rész

Pohatu nem rég tért vissza felfedező útjáról. Visszafele találkozott Malummal így együtt jöttek. Nem tűnt annyira beszédesnek , de mire visszaértek mintha valami megváltozott volna. Trinuma maszkereje megszűnt felette.
-Nos Pohato, hogy telt az utad?- Kérdezte Onewa Turaga.
-Érdekesen. - Felet a Toa. - Azért jöttem vissza mert szeretném Kopakát is magammal vinni. Vele mindig élmény dolgozni. - Fejezte be kuncogva.
-Kopakát az edzőterepen találod. Az újoncok képzésében segít Kiinával.
Mikor odaért látta ahogy Kopaka az egyik kezdővel küzd aki vörös páncélt viselt. Hatalmas kardot használt és egy Thornax indítót. Ám ez nem ellenfél Kopakának. Adaptív fegyvere egy bajonett penge volt és egy pajzs ami kísértetiesen emlékeztetett régi pajzsára ám ennek a külső lapja tüskézett volt. Mind kettő Protoacélbol volt és Kopaka tudta , hogy kell használni őket. Amaye a földre került miután a jég Toája kicselezte a mozdulatait.
-Nem a fegyvered nagysága számít , hanem az , hogy használod a fegyvered. De egész jól küzdöttél. Egy nap akár még hős is válhat belőled.
Kopaka azonnal kiszúrta a kő Toáját. Arckifejezése mindent elárult számára. Amint összeütötték ökleiket a köszöntés jeléül pohatu egyből megkérdezte.
-Hova akarsz menni testvér.
-Ismersz már jól. Északra. Találtam valamit amit muszáj látnod.
-Miért nem jó más?
-Mert ehhez a feladathoz te kellesz. Útközben elmondom.
Kopaka tudta , hogy ha Pohatu ilyen izgatott tényleg valami nagy dologról lehet szó.
-Rendben.
Nemsokára Gresh is megérkezett , hogy segítsen Kiinának. Vele jött Iruni , Norik és Lesovik. Mikor elment inni egy ismerős alakot vett észre.
-Lám lám, Skrall legyek ha ez nem Malum.
-Viccelődj újonc , csak aztán nehogy a karmaim közé kerülj.
-Hohohooo álljunk meg. Azok az idők elmúltak barátom. Már sokkal jobb vagyok.
-Szóval azt mondod , jobb vagy mint Vastus vagy Ackar? - Kérdezte Malum.
-Ha ki akarod deríteni jó úton jársz.
-Mit szólnál , ha azoknak az újoncoknak adnánk egy kis leckét Gresh?
-Harcolni akarsz velem?
-Ha a sisakod mögött nem csak hang van akkor tudod a választ.
-Egy óra múlva Malum.
Az Ex-Glatorian mosolygott majd majd keresett magának egy helyet ahol lepihent.
-Egy óra. - Mondta.
A hely ahol gyakoroltak , nem volt olyan távol jelenlegi otthonuktól , mégsem volta a környéken Agorik , meg Matoranok mind máshol dolgoztak, hogy építkezzenek ám még így sem vették észre a levegőben a történelem egy töredékét, ahogy az Élet maszkja, Toaként három legendás hőst hoz magával.

Tahu Onuával, Ackarral, és Tarixal a Nagy Vulkán felé tartott. A Tűz Elemi Lordját akarták látni , illetve tárgyalni vele ha az lehetséges lenne.
Mikor odaértek senkit nem láttak.
-Ez különös. - Mondta Tarix. - Legutóbb távolról kiszúrhatott minket most meg itt sincs.
-Az nem olyan biztos. - Mondta Onua. Maszkja egyből az átlátás maszkára cserélődött. - Ez különös. Van ott bent valaki , aki jön ki a vulkánból. De nem élőlény, hanem egy mechanikus gépezet.
Amint kiért mindenki látta , hogy az a Tűz Elemi Lordja volt. Gyorsan fedezékbe húzódtak egy szikla mögött.
-Tehát a Tűz Lordja egy robot? - Kérdezte Tahu.
-Nem. - Felelt Ackar. - Egyikük sem az. A közülünk valók ,akiket a Nagy Lények ruháztak fel elemi erőkkel. Ettől függetlenül nem robotok.
-Akkor ő nem egy Elemi Lord. - Mondta Tarix. - De akkor vajon mi lehet és mit keres itt?
-Mi kiderítjük. - Mondta Tahu. - Van egy tervem. Megosztjuk a figyelmét Ackarral és Tarixal megpróbáljuk három irányból körbevenni , míg te Onua , apróbb rengéseket keltesz , hogy ne legyen egyensúlyban , lehetetlenné téve hogy pontosan célozzon.
Amint elindultak , Tarix egyből vízzel kezdte lőni , míg Tahu próbálta elvonni belőle a hőt és a tüzet. Ackar közben egy robbanó Thornaxot töltött be a kilövőjébe. A Lord célozni kezdett Tarixra ám Ackar abban a pillanatban kilőtte a Thornaxát. A robbanás elpusztított a jobb karját a Lordnak.
-Ezért megfizetsz. - Köpte indulatosan a Lord.
Tahu gyorsan felért , és kardjával próbálta valahogy lebénítani. Tarix is beszállt , Onua lentről igyekezett föld erejét bevetve elfogni a lordot.
Sikerült egy földkézzel körbevennie , ám hirtelen egy tűzlökettől kiszabadult. Lőni készült Tarixra , mikor Ackar hátulról félbevágta kardjával.
-Sajnálom , de mást nem lehetett tenni. - Mondta. - Vagy ő vagy mi.
Abban a pillanatban Tahu a vulkán mögötti tájat nézte. Hirtelen egy erőd tűnt fel a vulkán mögött.
-Az előbb még nem volt ott az az erőd.
-Biztos ez a robot őrizte, és azzal hogy elpusztult feltárult az erőd. - Mondta Onua. - Biztos valamilyen erőteret tartott fent ami nem engedte ,hogy lássuk az erődöt.
A négy harcos elindult az erőd felé.

-Na vannak még kétségeid? - Kérdezte Malum a földön fekvő Greshtől. - Az elemi erőd nélkül nincs esélyed ellenem.
Az Ex-Glatorian felsegítette Gresht majd elsétált a faluba.
Ha kész vagy jöhet a második menet. - Mondta Gresh némi örömmel a hangjában.

Mikor Ignikáék megérkeztek , néhány Rend tag köztük Axonn, Agorik és Anru Toa valamint Turagák gyülekeztek köréjük , figyelve az új jövevényeket. Vakama Turaga szólalt meg először.
-Ez hogy lehetséges Lhikan? Kérdezte nem is leplezve meglepődöttségét , de hangjában a sötét múlt szomorúsága és a jelen öröme érződött.
-Vakama? - Kérdezte Lhikan. - Turaga lettél? Ez azt jelent , hogy Matoro igazat mondott. Tényleg jó munkát végeztetek.
Vakama flnézett a fehér Toára , és felismerte benne Matorot.
-Mind ezt Toa Ignikának köszönhetjük. - Mondta Lhikan. De most kérlek keressünk egy nyugodt helyet ahol beszélhetünk. Sok kérdésem van.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 31. 0:14

Az új végzet felé vezető út
16.rész

-Emlékszem rád még Metru Nui egyik Matoranja voltál. Azon kevesek egyike a Ko-Matoranok közül akik jóban voltak Onu-Metru lakóival. Aaaaaaaaaaaaaaaarrrrggggghh.
-Jól vagy? - Kérdezte Matoro.
-Igen és .... és több. Mindenre emlékszek. A nevem Lhikan.

Az Ignika elkezdett ragyogni. Mire az őrzői észbe kaptak egy testet formált meg. Mind arra számítottak , hogy a Nagy Szellem visszatért. Ám nem ő volt az. Egy hős volt az aki valamikor az Univerzumért cselekedett , hogy valódi hőssé váljon , s ezzel számtalan életet mentett meg , de a rémálmot hozta el az univerzum lakóinak. De enélkül nem lehetne itt senki , gondolta. Egy légdeszát formáll magának amire felmászott és útnak indult más hősökért. Toa Ignika újjászületett.

-Most mi legyen Tahu ? - Kérdezte Gresh.
-Nem tehetünk most többet , egy órája elhagytuk a barlangot. Ti merre akartatok menni?
-Haza. - Mondta Jaller. - Találtunk egy kisebb kanyont Vorox és Skrall tetemekkel , de nem találtuk meg mi tette ezt velük.
-A dolgok előbb utóbb kiderülnek. - Mondta Hydraxon.
Gondunk lesz mindenre majd gondolta Tahu. A következő pillanatban új otthonukban voltak, hála Tahu teleportációs hatalmának. Tahut később Raanu, Ackar, Anu a dzsungelből ött Agorik egyik vezetője és Hureno turaga, a legdélebben található 10 kontinens legismertebb és legtöbbre tartott Turagája volt. Még a Sötét Vadászok sem tudták levadászni.
-Nos , mi hír Tahu.
-Nem sok jó, megtaláltuk a Bohrokokat, Jallerék egy csomó hullát meg egy csapat Skrallt. De ezeknél is rosszabb hír , hogy az a Makuta aki nem is olyan rég Mata Nui egykori testét uralta, nem halt meg.

Malum és Tuyet a Voroxokhoz tartottak. Sokat meséltek egymásnak egykori életükről , arról viszont semmit , hogy most mi vár rájuk. A homokcserkészeiket hirtelen elnyelte a homok. Ők is csak az utolsó pillanatban ugrottak el.
-Mutasd a mocskos képed!. - Üvöltötte Malum.
-Nem olyan rég is elsöpörtelek. Most is megtehetem, még ha mással is vagy.
-Akkor még nem én voltam vele. - Mondta Tuyet.
Hirtelen elemi erejét összpontosítva vizet lőtt kezeiből a homoklényre.Ez eltalálta, és szemmel láthatóan sérülést okozott neki. Két ujját a magasba emelte . Malum tudta mit jelent. Támadnak a Voroxok. Tuyet sikeresel elkerülte őket vagy átengedte őket magán , Malumot azonban valamiért kímélték.
-Ez hogy ehet? téged miért nem támadnak.
-Nem olyan ostobák mint amilyennek tűnnek. Ők sohasem felejtenek. én mindig védtem őket , és ezt így hálálják meg.
-Akkor majd én.
Ám elkésett. Tuyet egy hatalmas vízgöböt formált amelyet a homoklényre lőtt. Mikor odasétált előkapta tüskés pengéjét amit vízzel vont körbe. A víz nem vált érinthetetlenné így az könnyen sérülést okozott neki.
-Búcsúzz el ó hatalmas Lord.
A Lord azonban eltűnt a homokban.
-Ugyan azt hitted ilyen kis semmik sérülést okozhatnak. Valóban jó volt az elképzelés de amíg körülöttem minden homok , addig halhatatlan vagyok.
-Akkor eltüntetem ezt a sok homokot. - Mondta mosolyogva Tuyet.
Elkezdte minden elemi erejét összegyűjteni. Egy vízgömb keletkezett körülötte ami egyre sűrűsödött. A Lord homokból lándzsákat formált amelyeket felé irányított ám elkésett.
-Nova Robbanás! - Üvöltötte Tuyet.
Egy szökőár jött létre a sivatag közepén. Nem tartott tovább pár percnél mire elmúlt. Több kios körzetben mindenhova elért.
-Ez még Metru Nuit is elpusztította volna. - Mondta lihegve Tuyet.
Mikor körülnézett látta , hogy néhány Vorox megfulladt a hirtelen jött áradattól. Ám nagy részük túlélte.
Jobb is ha a gyöngék meghalnak gondolta magban. Mikor jobban körülnézett észrevette , hogy mindenhol sár és iszap volt. Mikor meglátta a Lordot egy szikla mellett feküdt kiterülve.
-Ez már megártott neked mi? - Mondta önelégülten a Toa.
Annyira elvolt foglalva azzal , hogy végezzen a Lorddal , hogy észre sem vette , ahogy Malum kimászik a sár alól és felé tart. Mielőtt bevihette volna a kegyelemdöfést Malum elkapta a lábát és nekihajította minden erejéből a sziklának. Mielőtt még észbe kaphatott volna levette a maszkját.
-Enélkül nem tudsz legyőzni engem.
Malum hirtelen elkezdett változni. Levette maszkját ami egy illúzió maszk volt amivel Malum alakját vette fel. Helyében egy kilenc láb magas lény állt. Trinuma volt az. A Rnd ezen ügynöke azt a parancsot kapta , hogy figyelje meg az elemi Lordokat, és kapja el Tuyetet. Számára ez volt a leg egyszerűbb mód. Felmérte a Lord erejét , és elkapta Tuyetet. maszk erejével befolyásolta Malumot , hogy térjen haza amíg ő gondoskodik erről. Őt is meglepte , hogy az illúziók maszkja még a Voroxot is becsapja.
-Még nem jött el az idő Lordom. A tied viszont igen Tuyet.
Felkapta a Toát a vállára és elindult a Rend ideiglenes központjába.

A három Toa kiért a robotból. Meglepődve tapasztalták , az új otthonuk nem tűnik rosszabbnak az eddiginél.
-Merre menjünk Lhikan? - Kérdezte Matoro.
-Te bízol benne fagyos barátom?
-Sok legenda szól Toa Lhikanról. Nagyjából ismerem a történetét.
-Köszönöm a bizalmad testvér. - Mondta Lhikan. Jovan, a repülés maszkját viseled. Kapd fel Matorot és indulunk.
-És te?
-Én a magam módján megyek.
Lhikan összecsapta két hatalmas kardját egy deszkába majd levetette magát. A következő pillanatban a deszkán repülve emelkedett fel.
-Induljunk! - Mondta magabiztosabban mint valaha a Tűz legendás Toája.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 29. 20:20

Az új végzet felé vezető út
15.rész

-Megváltoztál Tahu. - Mondta Teridax. - Gyengébb lettél , mint Mata Nui szigetén , vagy miközben próbáltál a csapatoddal harcolni ellenem mikor az Univerzum ura voltam. Habár képes voltál egymagad legyőzni az összes Rakshimat , de ha jól sejtem annál többet is tettél. Látom Jaller is itt van, mond csak , hogy van Matoro . Sehogy ?
-Fogd be Makuta! - Üvöltötte Jaller.
-Inkább büszkének kéne lenned rá. Maxilosként kitanítottam kicsit, és igazi legenda lett belőle. Az egyetlen Toa volt aki valaha is szimpatikus volt nekem.
A Bohrokok elkezdtek támadásba lenülni.
-Onua ! Emelj egy föld falat körénk. - Szólt Tahu. - Gresh, Vastus vegyétek körül a föld falat forgószéllel. Hydraxon ,Takanuva , Jaller ti támadjátok a Makutát. És te Alternatív Teridax , mond képes vagy irányítani a Rahikat. Tudom sok erős más mint az itteni Makutáké de
-Igen , ez nem olyan nehéz feladat.
-Remek, Teridax egyedül csinálja , de én is tudom irányítani szóval , próbáljuk meg átvenni az irányítást a Bahragok felett, és ellene uszítani a Bohrokokat.
-Remek ötlet, de akkor siessünk.

Kopaka a Jetrax T6-ról figyelte a talajt. Különleges érzékelőit az Átlátás maszkjának erejével kombinálva , a dzsungel legmélyén is megtalálja Geluékat. Látott itt ott repülő teremtményeket , nem mind volt Rahi. De amit most látott az megdöbbentette. Egy hatalmas falu , tele olyan lényekkel amelyeket néhány Agorik által meséltekben látott. Voroxoknak tűntek, pontosan ő sem tudta. Egy hatalmas erődítmény köré építkeztek. Ott számtalan különböző fegyver volt és egyéb kincsek.
Majd később visszajövök megnézni közelebbről őket, de előbb más dolgom van gondolta magában. Nem sokkal később Nem sokkal később egy a dzsungelben kiemelkedő sziklás csúcson találta meg Geluékat.
-Kopaka? - Nézett meglepődve Chiara.
-Haza kell mennünk , ezt a parancsot hozták meg. - Mondta Orde aki már kiolvasta a Toa elméjéből miért jár erre.
Kopakának sikerült landolni , hogy mindenkit fel vegyen.
-Ki az új társatok ? - Kérdezte a Ta.
-Egy magát ex Nagy Lénynek valló alak. - Mondta Gelu. - Ne tévesszen meg a köpeny meg az a fura maszk. Azért van rajta , hogy ne engedjék elszabadulni az erejét. Képes mindent életre kelteni aminek a közelébe kerül. Rá égették ezt a maszkot és ezt a köpenyt , hogy féken tartsák , de a kockázat miatt elzárták. Így is életre keltette az erődöt ahova bezárták. Orde ezeket olvasta ki az elméjéből.
-Miért vegyem fel ha életre keltené a Jetaxot? - Kérdezte Kopaka.
-Orde és Zaria meg tudja oldani ezt a helyzetet.
Gelu odahajolt Kopakához majd elkezdtek sugdolózni.
-Nem tudom mit szólna hozzá , de az Élet maszkjához vigyél minket, hátha visszaveszi tőle ezt az erőt és könnyebb lesz kihallgatni.
Kopaka bólintott. Gelu és a három Toa felszálltak a járműre. Orde működésbe hozta telekinetikus hatalmát és azzal lebegtette a Nagy Lényt nem sokkal a jármű fölött, míg Zaria egy vashengert hozott létre körülötte , ezzel elválasztva a Jetraxtol. Hajtóműveket működésbe hozva felemelkedtek és elindultak haza.

Teridax nekicsapódott a falnak. Chadok nevű Bahrag gondoskodott róla miután Tahu és a másik Teridax átvették felettük az uralmat.
-Szép volt Tahu. Tényleg erősebb vagy , és jobb vezető mint amire számítottam. De egy nap még újra találkozunk.
Majd elteleportált.

A Toa a Matoran Univerzumban elkezdett valami használható után keresni. Két hatalmas kardot talált , de hát azok nem segítik ki innen gondolta. Hirtelen zajokat halott az egyik tudás torony felől. Miután megnézte , egy Mágnesesség Toát talált.
-Te kivagy?
-Én is kérdezhetném tőled tűzköpő. Jovan vagyok. Az utolsó emlékem , hogy a Déli kontinens Turagája voltam , és a kilökődés közben azt hiszem ,hogy meghaltam, majd Toaként ébredtem.
-Az enyém is hasonló de nem teljesen tiszták a dolgok . Sok minden homályos. De egy valami tiszta volt , az pedig az....
-Az Élet Maszkja. Igaz ?
-Neked is ? Érdekes nem gondolod? Mióta lesz halott Turagákból életerős Toa.
-Ezt az eszmecserét odakint folytassuk fiuk.
-Ki van ott?
-Mutasd magad.
-Én is Toa vagyok. A nevem Matoro.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 22. 21:28

Az új végzet felé vezető út
14.rész

Jaller és két társa egy barlangot talált. Nemrég összeakadtak a Vas Törzzsel , de szerencsére kiderült , hogy Aqua Magna felé tartanak. Mikor beértek azonnal lepihent mindenki. Jaller tüzet gyújtott , Gresh meg elővette a megmaradt élelmet.
-Már alig maradt vizünk.
-Sebaj Gresh. - Mondta Jaller. - Holnap már otthon leszünk.
-Jallernek furcsa volt kimondani ezt a szót. Az utóbbi egy évben ez lesz a harmadik otthona. Nem beszélve az előző ezer év rettegésétől és harcairól melyet a Toa enyhített, azok a hősök akik példaképei lettek. De úgy érezte kellett ez az ezer év , hogy nagyszerű Toa váljon belőle aki okult Vakama történeteiből. Takanuva ezzel szemben felfedező volt és ez most sem volt másképp. Míg a többiek gondolkodtak ő elindult megnézni ezt a helyet. Érezte a levegőben egyfajta megmagyarázhatatlan jelenlétet ami a sötétség és tisztaság megtestesülése volt. Egy csővezetéket fedezett fel a barlang mélyén . Nem volt túl széles de ahhoz elég hogy leférjen rajta.
-Jaller! Gresh! Gyertek ide!
-Mi az ? Mit találtál? - Kérdezte Gresh.
Jaller megvizsgálta a rést a Szonár Maszkjával.
-Mély és lent egy nagyobb helység van de visszatudnánk jutni Gresh erejével. Lent több ezer egyforma gömb van egymás mellett.
-Nézzük meg - Mondta Gresh. - Nem árthat. Lehet a Nagy Lényektől van ott lent valami.
-Rendben. - Mondta Jaller.
Takanuva azonnal beugrott , Utána Gresh és Jaller. A leérés nem volt sima. Takanuva érkezéskor elbotlott , de Greshék nem estek rá hála a levegő feletti hatalmával. Mire felkeltek a Fény Toája egyik kezével világított. Ami először feltűnt az a zöldes füst mely az egész helyet bejárta, sehonnan nem jött , nem is ment fel , mégis mozgott. A következő felfedezés viszont sokként érte a két Toát.
-Ezek nem is gömbök. - Mondta Jaller leplezetlen félelemmel hangjában. - Hanem Bohrok.
-Mi az a Bohrok? - Kérdezte Gresh.
-A létező egyik legszörnyűbb csapás ha lehet ezt annak hívni. - Mondta Takanuva. - Még Régen Mata Nui szigetén ezek a lények elszabadultak és megtámadták a falvakat, hogy megtisztítsák a szigetet. Ha nincs a Nuva Toa , előbb vagy utóbb mi is elestünk volna.
-Erős kis dögök, de akkor nem kéne most véget vetnünk nekik? - Kérdezte Gresh.
-Az erejük a létszámukban van. - Mondta a Tűz Toája. Eggyel még néhány Agori vagy Matoran is eltud bánni, de csak ha tényleg ügyesek. De ugyanakkor rendelkeznek elemi erőkkel. De a legnagyobb fegyverük , mégis az ami irányítja őket. A Krana. Ezek olyanok mint a maszkok, de élnek és bárkinek az arcra rákerülhetnek ha célt találnak. És akkor a Bohrok raj részévé tesznek, amíg el nem távolítják azt. Nyolcféle Krana van. Mind különböző erőkkel.
A barlang mélyéből üvöltés hallatszott. Rövid ideig tartott de annál mélyrehatóbb volt. A Bohrokok sorjában felébredtek. Az egyik azonnal Greshre vetette magát. Sisakja lerepült. A Bohrok felnyílt és rá helyezte a Kranáját. A Toák siettek , hogy segítsenek társukon de szélörvények hátralökték őket.
-Most mi legyen Jaller. Gresh jó harcos , nem lesz vele könnyű dolgunk, és gyorsan kell cselekednünk vagy meghalunk.
Jaller agya gyorsan pörgött. Míg a Nuva Toa távol volt, Vakama ellátta őt egy két jó tanáccsal az elemi erejével kapcsolatban. Már volt egy terve.
-Én lefoglalom őt. - Mondta Takanuva. - Fedezz amivel csak tudsz. Nem kell sok idő.
-Fedezzelek? Több ezer Bohrok van mögöttünk , és egyedül tartsam fel őket? - Mondta Idegesen a Toa.
-Majd megírhatod a krónikáidban az első hőstettedet Spherus Magnán.
Jaller előkapta kardját , de Gresh sem maradt adósa. Két pengéjével gyors csapásokat tudott bevinni amelyeket a legjobb harcos is nehezen hárított, Jaller pedig nem akart súlyos sérüléseket okozni neki. Az egyik gondot az okozta , hogy a Krana Su-t viselte ami a Turaga szerint hatalmas erőt ad annak aki használja, a másik meg a harci mozdulatai amelyeket nehéz volt követni. Thornaxát is nehezen kerülte el és utána egy sor széllövedék követte. Ez azért okozott gondot mert megnehezítette a koncentrációban. Azon volt , hogy felhevítse Gresh testét , hogy hamarabb kimerüljön. Szerencsére jól haladt , próbált ő is támadni. Látta ahogy kezd fáradni annyira kimelegedett. Erre a pillanatra várt. Leguggolt és kirúgta a lábait majd eltávolította a Kranát.
-Végre. - Mondta Jaller.
Mikor hátranézett testvérére látta , hogy fulladozott. Azonnal odasietett , hátrahagyva a még ébredező Gresht. Nem tudtam mit tegyen sehol nem találta a Lehvak-Kal-t amelyik vákumot használt. Próbálta tartani magát , de a levegő hiánya megfeszítette tüdejét és lassan összerogyott Csak egy megoldás maradt. Nuparutól Metru Nuiban még kapott három különleges Cordak rakétát melyek csak prototípusok de sokkal nagyobba robbannak, és át lehet vezetni rajtuk az elemi erőt is a nagyobb hatásért. Nem tudta mi fog történni de nem tehetett mást remélve , hogy sikerrel jár. A fulladozás abbamaradt. Gresh lassan levegőt áramoltatott Takanuvába. Még nem használta elemi képességeit a Toák szintjén, de ez nem a legbonyolultabb módszer volt.
-Kösz Gresh.
-Nagy örömmel tettem. De most figyeljetek mert még vannak.
Nehezen tartotta magát a három barát. Egyre elgyötörtebbek és fáradtabbak lettek. Összehúzódtak a Bohrokok gömb alakba és feléjük tartottak. Sok eltalálta őket. Szétszóródtak az ütközésektől a barlangban és nem találták egymást. Takanuvának feltűnt , hogy a zöld füst egyre beljebb hatol a barlangba, és ennek következményeként egyre hidegebb lett. Gresh a szél erejével próbálta távol tartani magától az ellenéget , majd egy kisebb széltölcsért hozott létre maga körül ami felrepítette, ezzel keresve a többieket. Megtalálta őket , de egy Lehvak savval hátba támadta. Nem halt meg és szerencsére a két Toa elkapta de súlyosan megsérült.
-Innen nincs kiút. - Mondta a Fény Toája. - Nem hiszem , hogy ilyen halált szántak volna nekünk.
-Én sem. - Mondta Jaller. - De nem látok más kiutat. Illetve....Gresh mennyire tudod használni a hatalmad?
-Nem tudok lábra állni , de tudok koncentrálni.
-Az bőven elég. - Mondta a Tűz Toája. - Viszlek a hátamon. Takanuva , gyűjtsd össze minden fény erőd, a maszkodból is és egy olyan fénysugarat bocsáss ki amely megtisztítja az utat a kijáratig , ott Gresh erejével fel repülünk. Lehet csak pár perce vagyunk itt e nekem ennyi is elég volt.
-A viccelődést bízzuk Kongura. - Mondta Takanuva.
Takanuva úgy tett ahogy kérte, majd elkezdtek rohanni de útjukat állta négy különböző Kaita akik közül az egyik a földhöz szegezte őket. Egy Bohrok feléjük tartott Kranákkal a pajzsai közt.
-Legalább túléljük. - Mondta Gresh.
-De a testvéreink ellen küldenek minket. - Mondta Jaller.
A föld hirtelen rengeni kezdett. Minden Bohrok összeesett. Egy hasadék keletkezett a földön amiből egy Energiavéreb ugrott ki, és szétharapta a Nuhvok kezében lévő három Kranát.
-Kopp kopp. - Mondta egy ismerős hang a hasadékból.
Tahu volt az csapatával.
-Hogy találtatok ide? - Kérdezte Gresh.
-Spinax bármilyen szagot képes követni akár a bolygó másik végéig. - Mondta Tahu.
Mindenki odasietett. Teridax és Hydraxon legyűrték a négy Kaitát. Onua földrengések sorozatát hozta létre egy nagyobb mezőn kívül melyben társai voltak. Ez garantálta , hogy a Bohrokok ne tudjanak lábra állni. Vastus a levegő fölötti elemével próbált levegőpengéket alkotni melyeket ellenfeleire irányított. Rengeteg károsodást sikerült okoznia bennük
-Nem is rossz. De ennél jobban kell teljesítenetek amíg irányítom a Bahragot.
Ez a hang mindenkinek ismerős volt de senki nem akarta elhinni amíg egy alak elő nem lépett az árnyak közül. Tahu, Onua és Takanuva úgy nézett mint aki szellemet látott. A meglepődöttség és düh enyhe kifejezés volt ara amit éreztek. Az alak az árnyak maszkját viselte , de senki nem volt ebben biztos. Csak Tahunak volt annyi lélekjelenléte , hogy érzései ellenére megnevezze a lényt.
-Teridax.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 16. 21:23

Az új végzet felé vezető út
13.rész

-A csöndes halál hírnökei. - Köpte a Nagy Lény.
-Az ő haláluk kevésbé lesz csöndes mint azoké akik elestek előttük. - Mondta Zaria
Orde csinált a falon egy lyukat amint át kimenekültek , miközben Zaria a földhöz szögezte őket erejével. Egyre több Baterra jött az erőd többi szegletéből, így hamarosan ő is menekülőre fogta a dolgot. Mindenen áthatoltak a Baterrák amit ellenük küldtek Geluék.
-Mintha megállíthatatlanok lennének, és egyre csak sokasodnak. - Mondta Chiara.
-Na jó. - Mondta Gelu. - Nem ismerjük egymást még olyan jól , de ha együtt működnénk , és nem egyedül próbálnák meg legyőzni őket , önerőből akkor lehet esélyünk.
-Fura ezt egy magányos harcostól hallani. - Mondta Orde. - De egyetértek.
-Chiara? - Kérdezte Gelu
-Legyen. - Mondta a nő.
Orde mentálisan "összekapcsolta" négyüket , hogy Gelu könnyebben kommunikáljon velük és kiadja a tervet.. Orde az elemi erejével az elöl lévő Baterrákat összezúzta azáltal hogy felemelte majd egymásnak repítette őket. Zaria a fémek feletti hatalmával próbálta egy helyre gyűjteni mindegyiket, ami nagyon kifárasztotta hisz rengetegen voltak. Chiara keze körül elkezdtek cikázni a villámok, majd felemelve őket egy hatalmas villámot lőtt ki mely minden Baterrát elpusztított amiket Zaria összeterelt. Gelu összegyűjtötte minden elemi erejét és mindet a megmaradt Baterrákra irányította akik hátulról támadtak
-Sikerült! - Kiáltotta Chiara diadalittasan.
-Pontosan. - Mondta Gelu, próbálva leplezni örömét. - De most folytassuk amit elkezdtünk a Nagy Lénnyel.

Jaller, Gresh és Takanuva a Skrallokat kémlelték. Nem rég elváltak Brutakáéktól miután megmentették egymást , kik most a jéghegyek felé vették az irányt.
-Sokan vannak. - Jegyezte meg Gresh. - Többen mint régen.
-Ők biztos azok akik a dzsungelben éltek a széttörés után. - Vetette fel Jaller. - No meg csontvadászok is. Ha megtámadnák a társainkat pusztán a létszámfölényük miatt egyenlőek az esélyek. Néhány harcképzet Glatorian , és nagyjából 50 Toa , szemben száznyi harcedzett Skrallal , meg az Elemi Lordjukkal.
-Ne felejtsd el Jaller , hogy mi mind rendelkezünk elemi erőkkel. - Mondta Takanuva. - Emlékszel mi történt Mata Nui szigetén mikor Lewa és Gali kombinálták az elemi erőiket. Olyan vihar kerekedett amely a Bohrokokat is elsöpörte.
-Igazad van. Most már mehetünk, ennél többet nem tudunk tenni.
Órákkal később már távol jártak a Skralloktól. Egy csapat Agorira , Glatorianra és különös járművekre lettek figyelmesek.
-Az ott a Vas törzs. - Mondta Gresh. - Azt hitem már csak páran maradtak , de ezek sokan vannak. Beszélnünk kéne velük , nincsenek annyian mint a Skrallok és könnyebben elmenekülhetünk. Az ott a két fejű Spikittel Shamad. Nem nagy durranás de a Spikitek bármit megesznek ami az útjukba kerül. Az a Skopio amelyik legelöl halad azt Telluris vezeti. Képes négy lábra emelkedni az a jármű , így akkora lesz mint egy óriási Skopio. Jobb ha nem tudjátok milyen az. Még a Csontvadászok is kitértek előle.
-De mi nem Csontvadászok vagyunk. - Mondta Jaller.

Malum elérkezett Tajunba. Ackarnak visszaadta a könyvet , hisz nincsen rá szüksége , de a térképek kivette belőle. Nem telt el sok idő mire megtalálta a bejáratot. Amit bent látott az lenyűgözte. 6 különböző utat látott az egyes elemekhez. Hirtelen elkezdett gondolkodni , hogy a Nagy Lények nem itt alkották volna meg az Elemi Lordokat. És ha igen , nyilván hagytak hátra valamit ami igazolja.
-Végre itt vagy Malum.
Egy ismeretlen hangot hallott. Mire megfordult egy Víz Toa állt mögötte.
-Kivagy? - Kérdezte Malum.
-Igaz is. Had mutatkozzam be. - Tuyet vagyok. - Te pedig a zálogja a seregem megalakulásának. Ismerem a problémád a Homok urával szemben. Te nem tudod legyőzni. De én letudom a víz feletti hatalmammal.
-Miért kéne segítenem? - Kérdezte Malum.
Tuyet egy vízbuborékot hozott létre a feje körül.
-Mert talán meg talállak ölni érte.
Az utolsó pillanatban feloldotta a buborékot, pont mielőtt megfulladt volna. Malum hirtelen nekirontott , de átcsúszott rajta.
-Oh jut eszembe, nem tudsz megölni. Addig nem míg áttudlak engedni magamon a maszkerőmmel.
-Te tetted a térképet a könyvbe? - Kérdezte Malum.
-Ki más? - Válaszolt a Toa. - Talán a drágalátos Ackar. Annyi esze sincs mint egy kőmajomnak.
Malum mérlegelte a helyzetet. Jobbnak láttja ha megteszi amit kér. Egyenlőre.

Tahu egy kisebb csapatot szervezett a megszerzett információk alapján az Elemi Lordok megállítására illetve , felkutatni egy potenciális veszély forrást. A Bahrag királynőket. Lariska nevű Sötét Vadász nemrég találkozott Tahuval. Elmesélte , hogy rajta kívül csak 2-3 Sötét Vadász maradt akit nem egyesített az a Makuta. Megkérte Lewát és Kopakát , hogy járműveikkel keressék meg a kiküldött csapatokat és hívják vissza őket. Iruini , Hewki meg néhány Agori és Matoran Surelt igyekezett meggyógyítani. Kongu és Lesovikk meg Kualus igyekezett összeterelni a hasznos Rahikat , és egyéb élőlényeket amelyek ezen a bolygón voltak őshonosok. A többi Hagah Toa Variant tájékoztatta az elfogása óta történtekről. Photokot jelölték ki új Krónikásnak. Pohatuval máris munkába álltak egy kis felfedező űton. Amint a hátára csatlakozott Pohatu páncélja a repüléshez alkalmazkodott mint Karda Nuiban ,és elindultak.
-Rendben álljunk mi is munkába. - Mondta Tahu. Egy teljesen új világot kell most felfedeznünk. És az utazás még csak most kezdődik. Jelenlegi csapatát Onua, Vastus, Hydraxon és a másik univerzumból érkezett Teridax Makuta alkotta aki csatlakozott a Rendhez.

A Matoran Univerzum maradványaiban egy Toa ébredt fel. Nem tudta mi történt az Univerzummal , hogy az ég helyén egy rés tátongott , és sehol senki. Elméjében egy kép ragyogott fel újra meg újra. Az Élet Maszkja.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 15. 15:14

Majd javítom. Következő rész hamarosan felteszem. Abban mindenre odafigyelek majd. Remélem ezektől függetlenül elolvassátok majd az új részt.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Ákos » 2011. dec. 13. 20:46

különben van még benne egy "külömb" :oops:

Akos
Avatar
Ákos
 
Hozzászólások: 5923
Csatlakozott: 2004. márc. 8. 17:30
Tartózkodási hely: Budapest, Hungary

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: pepe620 » 2011. dec. 13. 20:42

Nincs mit :) Azért szóltam, hogy javíthasd. A FireFox böngészőben biztos van ilyen beépített ellenőrzés (az én helyesírásomra is az vigyáz, gyakran gépelek el szavakat :D ) úgyhogy ha teheted, inkább használd azt :)

Üdv.
Peti

Ui.: És bocs, hogy beleOFFantottam a topikodba :D
Köszönöm a figyelmet, megyek vissza alkotni...
MOC-topik; Brickshelf; Flickr;Petik's Shop
A modik csoport tagja vagyok, moderálási kérelmeket/észrevételeket PÜ-ben nekem is lehet jelezni!
Avatar
pepe620
 
Hozzászólások: 549
Csatlakozott: 2007. aug. 13. 14:55
Tartózkodási hely: Érd V.ker.

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 13. 20:18

Igen valóban találtam egy két hibát egész pontosan négyet eddig amiből 2őt irt ki ezeket kijavítottam, a többit nem jelezte. Többször is átolvastam de nincsenek jó szemeim(szó szerint).
Kösz hogy szóltál értük. Legközelebb megpróbálok vigyázni.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: pepe620 » 2011. dec. 13. 19:42

Bocsi, nem azért a húszasért, de te nézed a böngésződ automata helyesírás-ellenőrzőjét? Ugyanis sajnálatos módon tragikus a helyesírásod, és ez annyira megnehezíti az olvasást, hogy az ötödik mondatnál nem jutottam tovább.

Kérlek, próbáld meg őket kijavítani, mert ez
- olvashatatlanná teszi írásodat, pedig lehet, hogy amúgy jó sztori lenne
-rólad sem fest túl kedvező képet.

Üdv.
Peti

U.i.: Ne érts félre, semmi bajom nincs személyeddel - hiszen nem is ismerlek szemtől-szemben - de ez így tényleg tragikus.
Köszönöm a figyelmet, megyek vissza alkotni...
MOC-topik; Brickshelf; Flickr;Petik's Shop
A modik csoport tagja vagyok, moderálási kérelmeket/észrevételeket PÜ-ben nekem is lehet jelezni!
Avatar
pepe620
 
Hozzászólások: 549
Csatlakozott: 2007. aug. 13. 14:55
Tartózkodási hely: Érd V.ker.

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 13. 16:37

Az új végzet felé vezető út
12.rész

Gelu és csapata indák , és egyéb növényszerű dolgok elől menekült. Ha közel értek meg fagyasztotta őket , vagy Orde döntött eléjük valamit.Chiara annyin vezette keresztül a villámokat , hogy már egy erdőtűz is majdnem kialakult. Mindig úgy próbálta , hogy a Lordot elérje de sosem jött össze. Gelu megpróbált egy jéghidat létrehozni de rájött ,hogy nem olyan egyszerű mögötte az élődzsungellel amik bármikor eltörhetik a hidat. Néhány inda azonban szemből jött feléjük , ám Chiara villámok segítségével elpusztította mind.
-Megvan! - Kiáltotta Gelu. - Chiara. Létre tudsz hozni egy olyan erős villámot ami eltünteti ezeket a gyomokat?
-Hm, egy Nova Robbanással könnyedén de akkor nagyon messze kéne lennetek , mert belehalnátok.
Gelu nem tudta mi a az Nova Robbanás , de tudta , hogy ezzel talán nyerhetnek némi időt.
-Ha beválik Orde, azonnal hozz ki onnan az erőiddel. Nem akarom , hogyha nem válik be néhány gyom végezzen velem. A Voltiak erejével álcázom magam.
-Ajánlom , hogy sikerüljön. - Mondta Zaria miközben borotvaéles pengéivel vagdosta a növényeket.
Chiara akcióba lépett. A növények szinte minden irányból jöttek. Néha elkapták valamelyiküket de valami azonnal kiszabadította őket. Természetesen Chiara. A többiek találtak egy bemélyedést a földben melyet sziklák védtek , így bebújtak oda. Így megtudták kerülni az indákat és rövid idő alatt nagy távolságot tettek meg, melyet Orde is segített azáltal ,hogy repülve tettek meg egy nagyobb távolságot. Ez volt az a pillanat amit Chiara várt, mikor már nem látja sehol őket remélve , hogy kiértek és Orde kapcsolatba lépett az elméjével. Láthatóvá tette magát. Minden benne felgyülemlett elemi erőt egyszerre engedett. A hatás elképesztő volt. Mindenhol villámok csapkodtak. Még őket is majdnem elérték.Próbálta ellentétes irányba irányítani minden erejét. A környéken lévő összes növény elégett , és a Lord aki a dzsungel tetején követte őket , szintén meg hátrált ahogy csak tudott, de hatalmas fájdalmakkal küszködött. Mire véget ért , Orde egy bonyolult módszerrel elhozta Chiarát arra amerre ők voltak. Ez Ordét is kimerítette , hisz az alapján tette , hogy megkereste az elméjét és hozta oda.
-Szép volt Chiara. - Mondta Gelu egy mosollyal az arcán.
-Kösz Gelu.
-Srácok. - Mondta a távolból Zaria. - Ezt nektek is látnotok kéne.
Gelu és Orde vállukra vették Chiarát majd megindultak a hang irányába. Mire elérték negyedik társukat egy erőd tárult eléjük kőből , malterból meg minden egyébből.
-És az ajtó? - kérdezte Chiara
-Ablak is megfelel? - Kérdezte Zaria miközben egy nagy ablakra mutatott pár lábnyira a fejük felett.
Gelu parancsára Orde bevitte őket. Az erődben mindenütt sötétség volt , de mégis lehetett érezni valamit . Nehezebben lehetett bent lélegezni és nyirkos volt a levegő némi bűzzel meghintve. A legnagyobb megdöbbenést még is Orde jelentette be.
-Ez a hely él, nem csak az akit odaláncoltak.
Egy pillanatra senki nem tudta miről beszél amíg fel nem figyeltek arra a lényre akire a Toa mutatott.
-Egy Toa .... Nem is akármelyik. Még azén kezem munkája is lehettél akár , már nem emlékszek, de most mégis a halálotokat kívánom. Túl sok ideje vagyok itt a barátaimmal.
-Milyen barátok? - Kérdezte Gelu.
-Szerintetek , mire akarta felhívni a társatok a figyelmeteket, nézzétek meg ezeket a láncokat ostobák. Nem önmaguktól ilyenek.
Egy őrületes kacajt hallatott a lény amihez foghatót még nem halottak.
-Bármi amihez hozzáérek életre kel. Az Élet Maszkja adta nekem ezt az átkot. Sok mindenre képes az a maszk. Gondolom Toa meg egy barbár jégtörzsi harcos a Nagy Lényeket kutatja. De ha a társaimat keresitek nem találjátok meg őket , csak a saját sorsotok legrémesebb formáját. A halált.
Gelu odahajolt hozzá néhány mondat erejéig.
-Na figyelj. A halálunkról majd mi döntünk, mert még egy Nagy Lény sem tudhatja mikor érünk véget. - Gelu egyre nehezebben kapott levegőt amiért rövidre fogta. - Nem egy ilyen erőd lehet ....Ghhhm..... de te nyilván tudod hol van a többi .........Ghhhhhhhhhmmmm................. és ezért el fogod mondani külömb.....
-Különben még a halálnál is rosszabb sors vár rád. - Fejezte be Orde, miközben Gelut ki irányított erejével egy kis levegőért az ablakhoz. - De akár segíthetünk is. Az Ignika Kanohi adta neked ezt az erőt. Akár meg is szabadíthat tőle. És ha segítesz nekünk nem úgy mint menekülő ismerőseink az alapján ahogy olvasom, még szabadon is eresztünk téged.
Helryx Toa valami elől elmenekültek de azt nem látta elméjében Orde ,hogy mi elől, de gondolta, hogy ha a legerősebbek is megfutamodnak előle akkor azt ki kell szednie a nő fejéből.
-Akkor kezdeném azzal , hogy ti nemsokára meghaltok ha nem siettek.
-Ugyan miért ? - Kérdezte Zaria.
-Mert a Baterra hamarosan észrevesz titeket.
Gelu szemei tágra nyíltak a név hallatán. Útjai során nem egyszer találkozott ezzel a névvel, hol szóbeszédként hol írás formájában. Ezekről az alakváltó lényekről úgy tartották , hogy megöltek minden vezető Skrallt. Certavus is mesélt neki mendemondákat a kiképzés közben.
-Zaria. - Mondta Gelu félelemmel és dühvel a hangjában. - Szabadítsd meg a láncoktól és alkoss belőlük valami béklyót. Nincs kedvem megtudni igazak e a Baterráról szóló pletykák.
Mire Zaria végzett a falakat különös lények törték be más termekből.
-Ők azok. - Suttogta Gelu.
-A Baterra
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Naruho 2011. dec. 13. 20:16-kor.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 11. 9:48

Az új végzet felé vezető út
11.rész

A levegő hirtelen felforrósodott , egyedül erre lettek figyelmesek , mire Gali aktiválta a Hau Nuva maszkot. Meglepte a tűz ereje és érezte , hogy nem bírja sokáig fenntartani az erőteret , mert az emelkedő hőmérséklet így is végezni fog velük.
-Háromra félreugrunk! - Üvöltötte Gali. - Egy..Kettő.....Három!
Mindenki sikeresen félre ugrott és elővették fegyvereiket. Kiina vállán Click pajzzsá alakult.
-Ez a Tűz Elemi Lordja. - Jelentette ki Tarix. - Reméltem , hogy soha nem kell találkoznom vele.
-Ne felejtsd , hogy mind víz elemet használunk. - Mondta Gaaki. - És a tűz tehetetlen ezzel szemb...
-Tévedsz. - Mondta dörmögve Tarix. - Láttam mire képes ez a lény , és szerintem most ti is. Messze erősebb mint a Tűz Toa társaitok. Sokkal nagyobb hatalma van a tűz fölött mint a Toáknak , vagy bármi másnak.
A Lord a vulkán egyik alacsonyabban lévő kitüremkedéséről nézett le a kék színű lényekre.
-Rég nem láttam a Víz törzsének tagjait, illene jobban bemutatkoznom az újoncoknak , mielőtt a pokol tüzeinél is hevesebb tűz fogja hamuvá égetni őket.
Hamar leérkezett a vulkanikus talajra, amelyen a legtöbb lény nem tudott megmaradni anélkül , hogy ne szerzett volna égési sérüléseket. Ellenségei viszont jól bírták a hőt, nyilván jól voltak páncélozva gondolta magában, és ha ez igaz lehet hagy belőlük valami használhatót magának.
Toák és Glatorianok egyszerre indítottak víz és Thornax alapú támadást, mire a Lord egyik kezét felemelte és hatalmas tűz csóva tört elő belőle , mely azonnal gőzzé változtatta a vizet . Galit meglepte ez az erő. Eddig azt hitte , Toa csak Nova robbanással , vagy több másik Tűz Toával tud ilyen erejű hőt előteremteni, neki meg fél kézzel sikerült. Szerencsére azonban legtöbb társával ellentétben neki több volt a birtokában mint szimplán a víz feletti hatalom. Két társa is rendelkezett Kanohival de jelen pillanatban nem voltak különösen hasznosak. Ő viszont a Kanohi Nuva maszkok birtokában van. Nynrah Szellempuskáját ellenfelére szegezte aki már készült a támadásra, majd hírtelen a sebesség Nuva maszkjára váltott és hirtelen eltűnt. Közvetlen a Lord mellett termett és azonnal tüzelt. Egy gömb alakú börtönbe zárta mely ezzel párhuzamosan elrepült volna . Pár pillanattal később azonban hirtelen szétomlott.
-Azt hitted egy ilyen kis semmivel csapdába ejthetsz ?
Hahli azonnal tüzelt Codrak fegyveréből de egy hőrobbanás azonnal eltaszította a közelből Galit és hátra lökte , és felrobbantotta a rakétákat.
-És most vegyetek egymástól fájdalmas búcsút, mielőtt nem maradt belőletek több csak hamu vagy még annyi sem.

Malum a könyvet tanulmányozta. Látott benne mozdulatokat amiket gyorsan megjegyzett , meg trükköket , de igazából nem nagyon érdekelte a dolog. Mikor a végére ért egy térképet talált amely nem egyezett a könyvben lévő többi lappal. Tajun képe volt. Malum jól ismerte , nem egy harcot vívott már meg ott. Most viszont valami újat látott. Ki volt ott emelve egy fal , egy képpel , az volt odaírva , hogy Tárna.
-Ha már így kijelölték nekem, akár meg is nézhetem.

Jaller és társai próbálták elkerülni a Thornaxokat.Az aranyszínű lény egy dimenziókapun távozott társával , de gondoskodtak arról , hogy a Skrallok olyan közelségbe kerüljenek , hogy ha ők akarnak majd így távozni akkor a Skrallok is velük tartsanak. Jaller azonban előállt egy tervel.
Gresh felkavarta a port elemi hatalmával Takanuva körül, míg Jaller tűz erejével üvegbe zárta a Toát.
A Skrallok ügyet sem vetettek rá, elsétáltak az üvegoszlopba zárt harcos mellett.
Jaller elkiáltotta magát.
-Szemeket becsukni!
Mindenki így tett de a Skrallok nem. Milyen kár mert az üvegben megtörő fény amit Takanuva keltett ideiglenes vakságot okozott számukra. Egy fény sugárral ő is kitört és társaihoz igyekezett. Mire a Skrallok észbe kaptak már mindenki eltűnt.
-Ez olcsó trükk volt. - Mondta egy Agori.
-Lehet. - Válaszolt Jaller. - De bejött.

A Vulkánnál a Lordot 5 irányból támadták vízzel meg egyebekkel miután körbevették, amint közel merészkedett hozzájuk. A Lord egy tűzfalat hozott létre és ezzel védte magát, majd erejének parányi részével felerősítette a tűzfalat és kiterjesztette , hogy elérje őket. Éppen hogy volt idő a Hau Nuva aktiválásra. A Lord közben felugrott egy magasabban lévő sziklára majd kezeit magasba emelve lángtengert küldött ellenfeleire.
Mindenki egy nagy szikla mögé rejtőzött de a nagy hőt az is csak pár percig bírja mielőtt megolvad.
-Valami ötlet? - Kérdezte Kiina.
-Kettő is. - Felelt Gali
-Had halljuk. - mondta Hahli. - Az egyik , hogy mind körbevesztek engem egy tartálynyi vízzel , én meg odarohanok kerülgetve a tüzet majd mikor , a közelébe férkőznék , gyorsan rá irányítanám az egészet. Ezt a vízbuborékot pajzsnak is fel tudom majd használni ha a közelében lenne valami amire nem készülhetek fel.Kicsit közönséges és egyszerű ötlet de beválhat, hisz nem számítana ilyen őrült támadásra. A másik , hogy Hahlival és Gaakivel egy Nova Robbanást hajtunk végre.
-Legyen az első. - Javasolta Gaaki. - A Nova robbanás a vulkánban is károkat okozhatna vagy meg is ölhetné azt a lényt , mi pedig nem gyilkosok vagyunk.
Létrehoztak egy hatalmas víz buborékot Gali körül , aki vett egy mély lélegzetet , majd át kapcsolt a sebesség maszkjára. A Lord mögé futott és mielőtt észrevette volna minden víz felé irányult. A Lord felsikoltott majd térdre borult. Gali feléje tartotta Szellempuskáját. Tüzelni készült mikor a lord hirtelen felüvöltött és teste hatalmas tüzet gerjesztett melytől Gali lábai megsérültek.
-Ezért megfizetsz.
Kezeit a Toára emelve arra készült , hogy véget vessen életének ,de valami megzavarta. A levegőből fény lövedékek találták el. Majd egy repülő jármű szállt le az égből felkapva Galit. Pohatu volt az a Rockoh T3-al.
-Jól vagy nővérem? - Kérdezte aggódva Pohatu.
Egy távolabb eső helyen ahol már a forró talajt a fű és egyéb növények meg egy kis tó váltotta föl leszálltak . Galit ott hagyta a járművel és visszarohant a többiekért.
-Na srácok mutassuk meg neki hogy is kell ezt.
Kő fölötti hatalmával hatalmas sziklákat hozott létre nagyjából egy tucatot.Mindegyiket felé irányította. Kettőt elkerült , kilencet elolvasztott, 1 találta el de az is ilyen nagyon megolvasztott szikla volt ami nem sok vizet zavart. Pohatu tudta , hogy nem sok esélyük van. Ha Onua is vele lett volna akkor talán letudta volna győzni. De rájött , hogy miért kezdtek harcba , a többiek. Fel akarták mérni , milyen fenyegetést jelenthet egy nap ez a 2 lábon járó fáklya a Matoranokra és Agorikra. És igazából ha nagyon szerette volna talán le is győzhette volna ,de nem ért volna el vele sokat.
-Jól van srácok visszavonulunk. - Mondta Pohatu.
Többiek nem ellenkeztek. Ezek után kedvük sem lett volna tovább harcolni.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Re: Naruho

HozzászólásSzerző: Naruho » 2011. dec. 9. 16:06

Megtisztelő , hogy ezt gondolod ,és örülök , hogy eddig tetszik a storym. Remélem a továbbiak is tetszenek majd. Van benne néhány unalmasabb , meg értelmetlennek hangzó rész amit felvezetőnek szánok a nagyobb eseményekhez, ezek lehet unalmas kicsit.
Ezeket Keresem : Nagyon kellenek lécci
viewtopic.php?f=16&t=10772

Ezeket cserélem , illetve kínálhatom értük(csak korrekten)
viewtopic.php?f=17&t=10776
Naruho
 
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011. nov. 16. 16:49

Következő

Vissza: Fan Fiction

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron