Viktor24

Re: Viktor24

HozzászólásSzerző: makarix » 2010. jan. 15. 17:13

Ez nagyon LOL.

Govan fórumán én voltam makutaantroz.
(Honnan jött ez a lekváros kenyér ötlet?XD)

Folytasd
(ha lehetne kérnék egy névváltást makutaantrozról makarixra.)
http://hu.bionicle.wikia.com

Alkossunk meg magyarország Bionicle-wikijét!
Avatar
makarix
 
Hozzászólások: 188
Csatlakozott: 2009. jún. 25. 10:17

Re: Viktor24

HozzászólásSzerző: Takuta95 » 2009. dec. 18. 19:29

Nekem nagyon tetszik ez a sztori, szerintem fojtathatnád.
Amúgy a 7. fejezetben a Takutanuva az itteni Takutanuva akar lenni?
...
Mert ugye régen Govi fórumán nekem is ez volt a nevem... meg benne van Nahrii is...
Csak kérdeztem hátha van rá esély, hogy én is belekerültem ebbe a fergeteges történetbe! :D
Takuta95
 
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2009. dec. 9. 16:06

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 20. 19:06

The Shadow of Farshtey

7.

Az már volt.

8.
nyugvó6 nekiveselkedett Gregnek, aki szintúgy hatalmas erőbedobással küszködött ellenfelével. Szikrázott a feszültség, ahogy a két ősellenség kezdett holtpontra jutni.
- Add fel, Greg! - dühöngött nyugvó6. - Tudod, hogy a jó olvasóközönség mindig győzedelmeskedni fog az olyan tehetségtelen írók fölött, mint amilyen te vagy!
Az író szemei vörösen izzottak.
- Oh, you disappoint me, my former apprentice. I'm very disappointed with you. What makes you say all these nasty things about your master? You know there wouldn't be Bionicle without me. Look deep into your heart, and tell me what you see. Wait, let me guess: is it Kopaka, standing in the shores of Mata Nui from the first comic book?
nyugvó6 nem szólt semmit. Greg tovább ment:
- You know I wrote that one too. You can't defeat me when you know that it was because of ME that the comic issue in question grew to your heart so much... Now surrender! Surrender yourself!
nyugvó6 heves érzelmekkel küzdött. Valóban igaz, hogy Greg is kivette a részét abból, hogy az első képregény olyan befolyásos legyen. És nem tudta letagadni, hogy még neki is tetszett belőle valami. De vajon tényleg Greg miatt van az egész? Kitől lehetne innen megtudni?
Kopaka! Hisz ő is itt van valahol.
- Kopaka! - kiáltott nyugvó6. - Jöjj ide azonnal!
Ám a Jég Toáját sehol sem lehetett látni.
Greg szemei pedig egyre csak hevesebben izzottak, ahogy arcára egy csúnya vigyor kúszott...
* * *
Binkmeister nagy méretű .pdf fájlokat hajigált Hepathos és Tahkan-makan-tucan-tron Nuva titán felé. Alig tudtak kitérni mindegyik elől. A két vitéz rendíthetetlenül tört előre, az egyik a levegőben lebegve, a másik erőteljes léptekkel haladva a hátráló amerikai felé.
- Ennél sokkal, de sokkal, de sokkal többre kell képesnek lenned, hogy velünk elbánj - acsargott Cyborghkan Metru Hordika VakamaNokamaWhenuaMakimajom Nuva. - Sokkal többre.
- Ja - szólt hozzá Hepathos.
Binkmeister erre a farzsebébe nyúlt. A két harcos közelebb hajolt, hogy jól lássa, mi van benne. Binky egy irdatlan háttérképet halászott elő, és hatalmas erővel Tahborg Nui Nuva Mata felé hajította. A titán nem tudott időben kitérni előle, és a kép telibe találta. A web producer nem adta fel, elővette hát a Takanuva blogot, és azt is rádobta. Az óriásharcos csonttörő erejű becsapódással ért földet.
- Ennél kevesebbre, sokkal kevesebbre kell képesnek lenned - nyöszörgött a feltápászkodó Tahkan-Cyborg-tron Fővezér Altiszt. - Sokkal kevesebbre, nyaff.
Binkemister villámgyorsan cselekedett. Odarohant a talpra álló harcoshoz, és bakancsával, melyet az imént szedett le torrentről, jól odasózott a lábai közé. Majd azt remélvén, hogy ettől a hős ismét talajt fog, nem mozdult el onnan, csak mosolyogva állt. Ám az óriás nem dűlt el. Sőt úgy tűnt, mintha meg sem érezte volna.
- Mi ez? MI EZ? - képedt el Binky. - Hogy lehet, hogy te nem estél össze?
- Hát, nem hiába hívnak töketlennek - felelt Cyborgtron Nuva Mata Nuva Mata Nuva Hordika. - Ugyanis kukoricát termesztek. De ezt hagyjuk. A páncélzatom mindenem befedi, és így védtelen vagyok az ütésekkel és rúgásokkal szemben. Rossz stratégiát választottál. Készülj fel, mert most, Binkmeister, töröljük a profilod.
Hepathos erre hátulról megfogta Binkyt, és egy stázis-bilincset helyezett a kezeire, ami teljesen lebénította őt.
A két bátor, nemes, igazságos, erős, jóképű, beképzelt, hipokrita harcos összecsapta a tenyerét. Hepathos messzire elröpítette társát, akkora volt az ereje, de nyugodt volt, mert tudta, hogy a páncélzata révén biztonságosan fog szétkenődni a földön, ha valaha is leérkezik a talajra.
* * *
Kopaka azzal volt elfoglalva, hogy Batman utolsó elszenesedett darabjait pörkölte. Miután heves vita tört ki köztük, a Denevérember úgy döntött, hogy bőregérré válva elrepül a színről. A Jég Toája azonban nem hagyta távozni, készített hát egy óriási nagyítót jégből, amivel a Hepathos körüli fényességet felhasználva sütögetni kezdte a Batmant, mint lüke gyerek nyáron a hangyát. S úgy tűnt, élvezi is.
makutaantroz rohant oda hozzá nagy sietségben.
- Kopfafka! - hebegett. - Gyorfsan! nyugfvó6-nak szüksége vfanf rád!
Kopaka felnézett dolgából, és hideg ábrázattal fordult oda a rajongóhoz.
- Nyeld le a falatot, aztán beszélj - mondta, lehelete akár a hűvös téli szellő.
makutaantroz lenyelte a kenyérdarabot, de mielőtt megismételhette volna modnanivalóját, egy újabb szeletet vett a szájába.
Kopaka sóhajtott, és felállt.
- Elegem van ebből... hazamegyek, és valami értelmeset csinálok, mondjuk Tahuval fürödni megyek az olvadt protodermiszbe. Az is élvezetesebb ennél. És ha már együtt vagyunk, elcsenhetnénk Gali és Hahli páncélzatának elemeit is. Jah, az jó móka lesz. Ha és ha meg ha - mormogott a Jég Nuva Toája, ahogy távozott a színről.
* * *
nyugvó6 látta, ahogy egyetlen reménye tovatűnik. Mégsem tudott utánamenni, mert szorosan össze volt kapcsolódva Greggel. Ha egy picit is enged, az író leteperi, és akkor a világ ura lesz. És Bikinifenéké is.
Én akkor is győzök, gondolta magabiztosan. Pulya.
* * *
- Ezt nem bíroÁ! - zihált Govan. - Ez túl sokÁ! Nem bírom mind elolvasni... nem bírom... ÁÁÁ... túl sok szó, túl hosszú mondatok... Ááááaaaa...
Govan eszméletlenül összeesett. Teljesen kifárasztotta bonesiii hosszadalmas blog bejegyzése. És még csak az első mondatnál tartott!
- Ez eszméletlen - mondta JusticeToa. - Lol.
- Ha, ha, ha, tudtam, hogy pengeéles logikám kifog rajtad - hahotázott bonesiii, miképp Govan nem lila színű teste fölött állt. - Mit gondoltál, kivel állsz szemben?
- Ide különleges fegyver kell - szólalt meg Hepathos. - Hívjuk hát elő! Jöjjék elő, és álljék ki ellene...
- Krizli? - kérdezte Harzon.
- Ööö, téves rajongóbázis - így Hepathos.
- XD - mondta Greg legrosszabb rémálma.
- Én valaki olyanra gondoltam, mint... Vamprah! - mutatott rá a szóban forgó személyre a sugárzó lény. - Vamprah, állj ki vele!
Az ezüst és kék színű denevérlény teljesen megdöbbent. Hát tényleg szükség van rá? Tényleg eddig fajult volna a helyzet?
- ...! - kurjangatott.
Úgy tűnik, tényleg ilyen súlyos volt a helyzet. Nagy kaliberű emberre (vagy mire) van szükség, ha egy ilyen kemény ellenféllel el akarnak bánni, mint bonesiii. Govan eszméletlen (^_^), Cyborg-Tahkan Kaita még nem ért földet, JusticeToa használhatatlan, Hepathos... ő miért nem tesz semmit? Mindegy, makutaantroz lekvárért indult, Nahrii a törmelék alatt hever, nyugvó6 meg Greggel viaskodik. A többi katona pedig még nem érkezett meg a helyszínre. Hogy kihagyott-e valakit a felsorolásból? Most már nem számít, hiszen Vamprah odalépett a túlságosan intelligens amerikai elé, felemelte karmait, és levetette a maszkját. Így felszabadult a szája, amely eddig a Kanohit a fején tartotta, és végre megszólalhatott igazi nyelvén...
A harc megkezdődött...
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 20. 16:09

The Shadow of Farshtey

7.
Közjáték: Az eltévedt csapattagok

A nagy sötétben négy alak botorkált. Eltévedtek. A szükség órájában egy heves harc felé tartottak, és törekvésük során átástak a Föld felszíne alatt az óceánon túlra. Ám egy szerencsétlen kommunikációs baki miatt úgy tűnik, nagyon de nagyon de nagyon de meglehetősen elkerülték a helyet.
- Hát ez fura - mondta vajkotz.
- Nekem mondod? - így Takutanuva.
- Nem - jött a válasz.
- Akkor kinek?
- Z-nek.
- De ő nincs itt.
- Ja!

*flashback*
A négy utazó egy elágazáshoz ért az alagútban. Mindkét irányba táblák voltak kitéve.
"A világ megmentése" állt az egyiken, a másikon "Iránytű a miskolci Transformer lelőhelyek felé". Z a második utat válsztotta.
*flashback*

A nagy sötétben tehát három alak botorkált. Eltévedtek. A szükség órájában egy heves harc felé tartottak, és törekvésük során átástak a Föld felszíne alatt az óceánon túlra. Ám egy szerencsétlen kommunikációs baki miatt úgy tűnik, nagyon de nagyon de nagyon de meglehetősen elkerülték a helyet.
- Hát ez fura - mondta vajkotz.
- Nekem mondod? - így Takutanuva.
- Nem - jött a válasz.
- Akkor kinek?
- Z-nek.
- De ő nincs itt.
- Ja!
Csönd következett. Végül MAtor törte meg.
*RECCCS!*
- Na most ragaszd is össze! - haragudott Takutanuva.
- Nem akartam eltörni! - kiabált MAtor. - Olyan sötét van itt, honnan láthattam volna, hogy a földön hever.
- Attól még a lábad elé nézhettél volna - oktatta ki vajkotz.
- Sötétben?
- Ja, tényleg!
- Ettől függetlenül össze kell raknod a csöndet. Hátha még kell valakinek - folytatta Takutanuva.
- Van valakinél ragasztó? - kérdezte MAtor.
Hirtelen megremegett az alagút. Az egyik falban egy lyuk keletkezett, amelyből fény szűrődött be a járatba. A három hős vakmerően takarta el a szemét. Tűz csapott ki a lyukból! A tűz egy gyertya végén lobogott, melyet egy nyúlánk kéz tartott. Kisvártatva egy teljesen fura, fekete körvonalú szerzet bújt elő a résből, és torz testével megrettentette a kalandorokat. Iszonyatos hangú volt, ahogy egy vérvörös foszlányon csámcsogott.
Csámcs, csámcs, csámcs!
A három magyar hős rendíthetetlenül befogta a fülét, a maradék kezeikkel pedig továbbra is a szemüket takarták. A többivel a hátukat vakargatták és az orrukat túrták.
- Nyeee... Mi a hézag, hapsikáim? - szólalt meg a szörny.
Mind a három vitéz elképedve kémlelt ki a keze mögül.
- Egy szurikáta! - kiáltott fel Takutanuva. - Fusson, kinek kedves az élete!
- Nem, ez rosszabb! - így MAtor. - Ez egy Préri Pocok! - mondta, és minden "P" kiejtésénél köpött egyet. A nyála kioltotta a tüzet, és a barlang ismét sötétségbe borult. Nem lehetett látni semmit, egyedül a csámcsogást lehetett hallani.
Csámcs, csámcs, csámcs!
- Kellett neked eltörnöd a csöndet... - sóhajtozott vajkotz.
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 20. 14:09

Közkívánatra mégsem függesztem fel a ostoba történet folytatását.

The Shadow of Farshtey

7.
A csata megkezdődött: Hepathos vakító villám-fény sugarakat ontott magából, és máris leterítette House-t. Batman és Kopaka egymás oldalán néztek szembe a fényözönnel, mielőtt meggondolták volna magukat, és nem.
- Hol van már Tahkan és CyboÁÁ?!! - dühöngött Govan.
- ... - mondta JusticeToa.
- ...! - replikázott Vamprah.
- 'nyád - így Harzon.
- ...! - jött a válasz Vamprahtól.
Greg legrosszabb rémálma ettől hanyatt vágódott.
- ...! - röhögcsélt Vamprah. - ...! ...! ...!
* * *
Egyszeriben egy irdatlan méretű, titáni alak tűnt fel az egyik épület mögül. A jelenlévők közül senki sem ismerte fel, kivéve Hepathost, de ő sem árulta el senkinek. A jövevény majdnem akkora volt, mint nyugvó6, erőteljes testét ezüstös páncéllemezek borították, de azért bőven látszott ki izom is. A fején egy bonyolult szerkezetet viselt, amely elfedte az arcvonásait.
- Ki vagy te, vitéz? - kérdezte Govan. - ÁÁÁ!!!
- Azt hiszem, itt az idő, hogy eláruljam neked a titkomat.
- VárjÁÁÁl csak, ismerős ez a hang... - így Govan. - Erkel Ferenc?
- Nem, Govan - mondta a titán. - Hát nem látod? A biomechanikus testem, az IQ-m, ami ezen a cetlin van feltüntetve, és a különös kifejezőkészségem, amivel ti nem bírtok. Én vagyok Cyborg és Tahkan egyesült alakja. Tahborg Kaita Nuva Za-Kal a nevem.
- Abba beletörik a bicskÁÁÁ - mondta Govan, fel sem dolgozva még a nagy felfedést. - Legyen a neved Bob.
- Az nem jó - mondta makutaantroz, miközben a kenyerét kente. - Már Vamprah beceneve "Néma Bob". Még összekeverjük őket.
- Hát jÁ - így Govan. - Mi? Azt mondod, te vagy Cyborg és TahkanÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ???!!!!?!??!?!?!?!??!??!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!!!!!!?!?!?!?!??!?!?!?$???!?!?!??!
- Jah - válaszolt Tahborg Kaita Nuva Za-Kal, akit nyugodtan nevezhetnénk akár Metru Hordika-Kal Makuta Micropachycephalosaurus F. Kennedy-nek is, bár jobban szereti, ha Kilimandzsáró Rupert Rahi mester Nuva Mata Va-Kalnak becézik.
- Legyen hát a neved ÁÁÁÁÁ!
- Ááááá??
- Á, dehogy ÁÁÁ! A neved ezentúl Sz*r.
- Hé, az nem csúnya szó?
- Amióta a rajzfilmek is szabadon használják, nemÁÁÁ!
- Én ragaszkodom a...
- KUSS LEGYEN MÁ'!!!!! - mennydörgött nyugvó6. A teljes város megremegett, és minden állva maradt ház összeesett. House atomjaira bomlott, és Greg biofegyverként küldte a harcba. A dühös House atomok egy irdatlan rajként lepték be Hepathost, aki még mindig glóriával körülvéve lebegett a levegőben.
- Nem győzhetsz le, House. Addig nem, míg ragyog az aurám. És csicska vagy.
Tahborg Nuva Kaita izé úgy döntött, fenébe a névválasztással, irány a küzdelem! Rárontott Binkmeisterre. A web-producer azonban ügyesebb volt, és elkerülte a támadást az által, hogy egy spoiler címkébe bújt. Cybhkan-Kal Va értetlenül tekintett körbe a levegőben eltűnő ember láttára.
* * *
- Egy fog állni, egy elesni - morgott nyugvó6, miközben Greggel egymást méregették. - Én leszek, aki áll, te meg, aki a porba hull!
- De mi többen vagyunk annyinál - okoskodott a kenyerét mohón zabáló makutaantroz.
- DE A TÖBBIEK MEG KIÜLIK A HARCOT! - bömbölt nyugvó6, összedöntve egy épületet a Marson. - Basszus, ez az én csatám, emberek!
Greg csak kacagott.
- Is that supposed to be a joke?
- Nem.
- Shut up!
A harc megkezdődött.
* * *
- Bátran katonák, előrÁ! - ordított csatakiáltást Govan. Legyőzzük őket.
- Bátorság? Minő hősi badarság! - mondta bonesiii. Előidézve a blogját, egy képtelenül nagy bejegyzést zúdított Govanra. - Olvasd végig, értelmezd, majd aztán harcolhatunk!
Govan kínoktól küszködve nekiállt az olvasásnak. Ami márpedig nem volt könnyű, mert egyik szó sem volt rövidebb hat szótagnál.
* * *
Hepathos eddigre véglegesen megsemmisítette House-t, és lebegve megindult Tahkanborg Nuva Suva Hordika Kaita Matakutanuva Nui felé.
- Hadd segítsek, hosszú nevű harcos - mondta, és rákattintott a spoiler címkére. Binkmeister a talajra hullott belőle, és tágra nyílt szemekkel tekintett fel a fölé magasodó, fényesen csillogó hősökre.
- Ha adok pár Kanoka kódot, megkímélitek az életem? - könyörgött.
Hepathos és... a másik egymásra néztek, majd vissza a humoros kedvű emberre.
A harc megkezdődött.
* * *
A harc kezdetét vette.
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 19. 17:41

Ne akarjátok elolvasni a 4. részt. Túl véres, túl trágár, túl brutális. Ha leírnám, lényegében egy nagy halmaz MODERÁLVA szó és kisípolás lenne. Olyan, hogy még a lelki szemeitek is kicenzúrázzák a képet, amit az elmétek alkot. Sőt olyannyira félelmetes, hogy még le sem tudtam írni, mert a billentyűk arrébb mentek, amikor le akartam ütni őket. Mi több, az agyam automatikusan blokkolja, ezért még kigondolni sem vagyok képes!
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 18. 21:04

The Shadow of Farshtey

6.
Govan minden reményt feladott.
- Hát ez negyszerÁÁÁ! - sóhajtott. - Darill a mennyországba tart vagy hova a Karzahniba, Cyborg és Tahkan felszívódtak, és a csapat másik fele meg jobbra fordulhatott Albuquerque-nél, ÁÁÁ! Vrahno egy féreggé változott, az a csaj meg valahová elmeÁÁÁ! Egyedüli reményünk nyugvó6-ban nyugszik és benneÁÁÁ!
- Cry while you still can, filth! - dühöngött Greg. Govan most vette észre, hogy a megidézett katonái mind felsorakoztak mögötte:
Binkmeister, egykori BZPower-es admin, jelenleg a Bionicle web-producer. Veszedelmes, mert okos, kiszámíthatatlan és ért a programozáshoz.
bonesiii, a BZPower egyik leghíresebb/hírhedtebb tagja, aki ahová mondat is elég lenne, képes regényeket írni, és logikája csalhatatlan.
Kopaka, a Jég Nuva Toája. 'Nuff said.
Batman. 'Nuff said.
Vezon, paranoiás skizofrén fél-Skakdi, rettentő veszedelmes, mert sík-bolond.
És... Dr. House? Hát legyen. És Dr. House.
Order of Farshtey, ATTAAACK! - ordibált Greg.
nyugvó6 a csapat élére állt.
- Majd én megállítom őket.
- Hagyd, testvérem - jött mögüle egy hang. S mennybéli glória közepében egy fényesen ragyogó lény ereszkedett le a földre, és megvilágította a csatateret dicső csillogásával. - Megérkezett Hepathos!
A téren mindenki elámult.
- ... - így Vamprah.
- ROFL - értett egyet Greg legrosszabb rémálma.
- AztÁÁÁ! - ámuldozott Govan.
- Impressive. But it's still lame! - gúnyolódott Greg.
- Nos, ez váratlan fordulat - jegyezte meg Binkmeister. - Bár én előre láttam.
- Micsoda meglepetés, ugyanakkor meglehetősen előrelátható cselekményfejlemény - szólt bonesiii. - De hogyha a történetet tovább akarja vinni az író, kénytelen volt ugyebár felhasználni, nemde, lol?
- Hazamehetek? Nyomaszt a tömeg - Kopaka.
- I am Batman.
Vezon a másik irányba nézett, így lemaradt minderről.
- S***ok rá, ki lesz a következő szinkronhangom? - House-t nem érdekelte az esemény.

*beindul Nathan Furst zenéje*
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 18. 20:06

The Shadow of Farshtey

5.
- So we finally meat - suttogott Greg.
- Igen, szép időnk van - felelt nyugvó6.
A két ellenfél egymás szemébe nézett. Greg bozontos szemöldöke alatt gyűlölet gyülemlett. nyugvó6 is izzította már a haragját.
A két ősellenség meglendítette a karját. Az összecsapás készülőben van.
S hirtelen...
- XD! - kiáltott fel egy idegen.
- What was that? - tekintett körbe Greg.
- Nekem sincs - felelt a hasonlóképp értetlen nyugvó6. Egy morajlás közeledett, dübörgés hangzott fel az utca végén.
Majd hirtelen...
- Iksssz-Dééé! - JusticeToa berobbant a két harcos közé. A fura alak, ki szintén a magyar rajongói körből származott, nem mutatkozott már évek óta. Mindketten meglepődtek így, hogy felbukkant.
- Who the heck are you? - kérdezte Greg.
- DzsasztisszToa a nevem, de szólíts csak Harzonnak - jött a válasz a kis, zöld lénytől. - Vagy akár a legrosszabb rémálmodnak is hívtatsz, lol!
- Kotródj az útból, elintéznivalóm van - szólalt meg az óriás nyugvó6.
- A-á, inkább azt javaslom, hogy ti álljatok arrébb - mondta JusticeToa. - Ugyanis hamarosan nagy népsűrűség jelenik meg a színen.
A föld remegni kezdett. A házak dűlőben voltak, az emberek sikoltozva menekültek. A hely teljesen kiürült, és csak a három alak, plusz a törmelék alatt rekedtek maradtak ott. Harzon kanász módon vigyorgott.
A földfelszín alól, ahonnan az imént a kis szerzet kipattant, hirtelen egy áradatnyi rajongó jelent meg, és mindannyian bemutatkoztak:
- Én vagyok Govan, az Adminisztráció Szelleme! Készülj, Greg, mert nemsokára ÁÁÁÁÁÁ!!! - mondata félelmet gerjesztő ordításba ment át.
- S rólam se feledkezzetek meg! - üvöltött Blake.
- ... - hangoskodott Vamprah. - ... !!!!!
- Makutaantroz a nevem, lekváros a kenyerem - tört elő makutaantroz, aki a kenyerét lekvárosan szereti.
- Jeronimooo! - kiáltott fel Mamuzzy.
Szépen sorjában előjött még Tahkan, Metru és egy másik, láthatatlan alak is, akiről egyedül a hangja árulkodott:
- Nem tudok regelni, de azért vendégként itt vagyok!
A magyar fanok hirtelen... sokszoros túlerőben voltak. A csoport fele körülállta Greget, a többiek Darill és Cyborg kimenekítésére siettek.
- Csatába kell állnuÁÁÁÁÁÁ!!! - parancsolta Govan a meggyötört Cyborgnak.
- Már-már-már-*kzzz*-ris, de előbb-bb-bb szabadít-*kzz*-uk ki Nahr-Nahr-Naht-Nahr-*kzzzzz...*
- Ajaj, azt hiszem, súlyosabb a sérülése, mint amire számítottunk. Tahkan! Járulj elém, és szereld meg a robotÁÁÁÁÁÁ!!!
- Javól, uram!
Míg az ifjonc a kíborgot elhurcolta javításra, Govan Darillt is kiemelte.
A harcos alig élt, küszködött, hogy beszélni tudjon.
- Mi? Csak... csak ennyien vagyunk? - nyögte. - Hol... hol vannak a... többiek? Hol van... - S elakadt a szava, fejét pedig a földre hajtotta.
- Darill? Darill! Ne hagyÁÁÁÁÁÁ!!! - siránkozott Govan.
A bátor vitéznek még egy szót sikerült kinyögnie:
- ... Primusz...
Majd vakító fény sugárzott le a mennyekből, s fonta körbe az elesett testet. Minden harcos megtorpant, és eltakarta a szemét a ragyogó látványosság elől.

Greg pedig közben egy különleges tárgyat vett elő a farzsebéből, és furcsa szavakat motyogott magában. Ahogy így tett, a háta mögött hat homályos forma kezdett körvonalazódni.
- Fear not, Gregory. We are here to help you.

Dum. ... Dumm. ... DUMMM!!!


Random olvasó: - Fujj, ez előző részek jobbak voltak! Ebben olyan erőltetett a humor, ha ugyan lehet humornak nevezni! Bleh!

És leszakadá egy alternatív univerzum, amelyben a harcok a béna kitalált történet sorsa körül folytatódnak...
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 18. 19:30

The Shadow of Farshtey

3.
Greg pislogott.

to be continued...
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum

HozzászólásSzerző: wertuias » 2008. okt. 18. 18:25

Viktor24 írta:Amúgy nem tudom, hányan értik a (gyenge) poénokat és utalásokat, ehhez ugyanis kell egy bizonyos előélet és jó memória


Gyöngébbek kedvéért a Bukás(BL 8) ezen részéről van szó:
"A Barrakik találkozója fölé magasodó víz alatti hegyen Maxilos és Spinax utolérték Hydraxont. Gondot fordítottak arra, hogy ne túl közel kövessék, nehogy Hydraxon megneszelje a közeledtük. Óvatosságuk azonban hiábavalónak bizonyult, mert Gadunka bömbölésére Hydraxon meglepődött, és a hang forrása után kutatva körbenézett. A börtönőr észrevette a karmazsin robot jelenlétét, és láthatóan megnyugodott.
- Már kíváncsi voltam, hova kóboroltál. – mondta Hydraxon. – Gyere, el kell fognunk egy szökevényt.
Maxilos ábrázata komor és mozdulatlan maradt, de a belsejében Makuta elméje jót mulatott. Hydraxon még mindig azt hitte, hogy Maxilos nem több az ő hűséges robotőrénél. Fogalma sem volt arról, hogy szellem bújt a gépezetbe.
Átlagos körülmények között Makuta örömest beszállt volna a Barraki elpusztítását célzó vadászatba. A hadurak magukat tévesen isteniszerűnek látó felkapaszkodottak voltak, akik túl zordak a bizalomra, és túl önfejűek, hogy hasznukat lehessen venni. Előbb vagy utóbb el kell őket pusztítani, ebben nem kételkedett. De addig nem, amíg az Ignika Kanohi a kezük közt van. Mata Nuinak szüksége van arra a maszkra, hogy éljen, és a Nagy Szellemnek életben kell lennie, ha Makuta egy nap hatalomra akar jutni.
- Fordulj vissza. – mondta Maxilos egyhangú robothangján. – Helyzetünktől két kióval keletre két tucat elfogásra való szökött rab tartózkodik.
Hydraxon megráncolta a homlokát.
- Két tucat? Dolgos napom lesz ma. De fogadok, hogy egyiknél sincs egy ragyogó Erő Maszk, ennél a fogolynál pedig igen. Tartsd szemmel a csoportot. Majd csatlakozok hozzád, ha lecsaptam zsákmányomra.
Hát, én megpróbáltam, gondolta Makuta. A könnyebb utat akartam választani, de ha ő annyira ragaszkodik a halálhoz, ki vagyok én, hogy nemet mondjak?
Maxilos a magasba emelte karját, amelyből egy elektromos sugár csapott ki, egyenesen mellbe kapva Hydraxont. Ezt egy mágneses hullám követte, amely páncélzatánál fogva a tengerfenékre küldte, és a földhöz szegezte a börtönőrt. Ekkor hangrobbanások következtek, amelyek elég erősek voltak ahhoz, hogy egy normális lény elméjét is felőröljék. Hydraxon, hála kifinomult érzékeinek, színtiszta szenvedést élt át.
- Kedvesen kértem, hogy megfordulj. – mondta Maxilos, bár a szavak Makutáé voltak. – Kétszer sosem kérek semmit.
- Te… nem vagy… Maxilos… - zihált Hydraxon a fájdalmai közt.
Maxilos kinyúlt, hogy megérintse és letapogassa a börtönőr elméjét. Azt befejezve a robot nyikorogva fölnevetett.
- Te meg nem Hydraxon vagy… csak azt hiszed. A valódi Hydraxon halott, Takadox végzett vele, és most az eredeti Verem törmeléke alatt nyugszik. Te egy másolat vagy, holmi matorán, akivel eljátszadozott az Élet Maszkja. Nem éri meg időt pazarolni a megsemmisítésedre.
Egy pillanatra eltűnt Hydraxon arcáról a kínlódás ábrázata, és a dühöngésé váltotta fel. Hatalmas erőbedobással két szót erőszakolt ki a száján: - Manas zya!
Miközben Spinax hirtelen körbefordult, és Maxilos torkának ugrott, Makuta elméje értelmezésbe kezdett. A „Manas” matoránul „szörnyet” jelent, de a „zya”… az egy olyan ősi kifejezés volt, hogy Makuta is alig emlékezett rá. Ám Spinax reakciójából ítélve jelentése elég egyértelmű volt.
Spinax kárt okozva karmolászta és harapdálta Maxilos páncélját. Maxilos arrébb taszította az állatot, de az mindig visszatámadt. Az elterelés esélyt nyújtott Hydraxonnak erőt gyűjteni. A börtönőr talpra állt, és már készítette is elő egyik tőrjét.
- Spinax Maxilosszal dolgozott, de igazából hozzám tartozik. – mondta Hydraxon. – Addig nem szünteti meg a támadásokat, míg végleg el nem intéz. Ne is próbálj elfutni – előle sehol nem vagy biztonságban.
- Futni? – acsargott Maxilos, ahogy elsöpörte Spinaxot. – Egy Makuta nem fut el! Kotródj innét, nyomorult bestia!
Hydraxon még sohasem találkozott a Makuta Testvériségének egy tagjával. De a Verem rabjainak kihallgatózott beszélgetéseiről szóló emlékeinek hála volt fogalma róla, miféle erővel nézett most szembe. Kegyelem nélkül kell majd lesújtania.
Két penge repült előre, mélyen belefúródva Maxilos bal karjának és lábának csatlakozóiba. Hydraxon a robot felépítésének minden pontját, köztük minden gyengepontját ismerte. Mindkét végtagot lebénította.
Maxilos kinyitotta a száját, és sikoltott, de nem a fájdalomtól. Ellenkezőleg: támadott. A hang feldöntötte Hydraxont és ismét az elméjét célozta meg. Maxilos közeledett, tovább folytatva erősikolyát, és egyidejűleg kitépkedve fémtestéből a tőröket. A börtönőr lőtt egyet a Cordak forgóágyúval, összezúzta a víz alatti hegység egy darabját, amitől sziklatömbök zápora zúdult Maxilosra. A sikoly abbamaradt, miként a lavina maga alá temette a robotot."
Ha valakit érdekel a teljes könyv,itt letöltheti.Aztán holnapra kiolvasni,különben egyest adok! :ty18: :D
Avatar
wertuias
 
Hozzászólások: 333
Csatlakozott: 2008. aug. 9. 16:11

Viktor24

HozzászólásSzerző: Viktor24 » 2008. okt. 18. 16:57

The Shadow of Farshtey

2.
A Bionicle rajongók találkozója fölé magasodó nem víz alatti hegyen Cyborg és Darill, valamint újdonsül kísérőjük utolérték Greget. Gondot fordítottak arra, hogy ne túl közel kövessék, nehogy az író megneszelje a közeledtük. Óvatosságuk azonban hiábavalónak bizonyult, mert Nahrii bömbölésére Greg meglepődött, és a hang forrása után kutatva körbenézett. A képregényíró észrevette a robot-ember és ember-ember jelenlétét, és láthatóan megnyugodott.
- I was wondering where you've been – mondta Greg. – Come on, lets fight.
Darill ábrázata komor és mozdulatlan maradt, de Cyborg jót mulatott. Greg még mindig azt hitte, hogy Darill nem több az ő hűséges rajongójánál. Fogalma sem volt arról, hogy rég ellene fordult.
Átlagos körülmények között a gonosz Cyborg örömest beszállt volna a rajongók elpusztítását célzó vadászatba. Hisz azok magukat tévesen istenszerűnek látó felkapaszkodottak voltak, akik túl zordak a bizalomra, és túl önfejűek, hogy hasznukat lehessen venni. Előbb vagy utóbb el kell őket pusztítani, ebben nem kételkedett. De addig nem, amíg a felvásárlópiac a kezük közt van. A TLC-nek szüksége van arra a piacra, hogy éljen, és a cégnek életben kell lennie, ha Greg egy nap hatalomra akar jutni.
- Fordulj fel – mondta Cyborg egyhangú robothangján. – Helyzetünktől két kióval keletre két tucat víziló tartózkodik.
Greg megráncolta a homlokát.
- MODERATED? But I love hippos! Still, I bet none of them has any interest in buying our products, and these fools here have. So get lost. I'll beat you up later, when I'm done with them.
Hát, én megpróbáltam, gondolta Cyborg. A könnyebb utat akartam választani, de ha ő annyira ragaszkodik a megaláztatáshoz, ki vagyok én, hogy nemet mondjak?
Darill a magasba emelte gitárját, amelyből egy elektromos sugár csapott ki, egyenesen mellbe kapva Greget. Ezt egy mágneses hullám követte, amely adamantium csontvázánál fogva a járdára küldte, és a földhöz szegezte az írót. Ekkor hangrobbanások következtek, amelyek elég erősek voltak ahhoz, hogy egy normális lény elméjét is felőröljék. Greg, hála kifinomulatlan érzékeinek, színtiszta szórakozást élt át.
- Kedvesen kértem, hogy felfordulj – mondta Darill, bár a szavakat igazából Cyborg mondta. – Kétszer sosem kérek semmit.
- You… are not… handsome… - zihált Greg a nevetőgörcsök közt.
Cyborg kinyúlt, hogy megérintse és letapogassa a képregényes elméjét (heh). Azt befejezve, a robotember nyikorogva fölnevetett.
- Te meg nem vagy jó író… csak azt hiszed. A valódi jó író halott, Govan végzett vele, és most az eredeti Berlini Természettudományi Múzeum törmeléke alatt nyugszik. Te egy másolat vagy, holmi tehetségtelen senki, akivel eljátszadozott a LEGO cég. Nem éri meg időt pazarolni a megsemmisítésedre.
Egy pillanatra eltűnt Greg arcáról az öröm ábrázata, és a dühöngésé váltotta fel. Hatalmas erőbedobással két szót erőszakolt ki a száján: - **** you!
Ez már túl sok volt. Darill bevetette az ütőkártyáját.
- Nahrii, zya!
Miközben Nahrii hirtelen körbefordult, és Greg torkának ugrott, az írói elme értelmezésbe kezdett. A „Nahrii” magyarul semmit se jelent, de a „zya”… az egy olyan ritkán használt kifejezés volt, hogy Greg is alig emlékezett rá. Ám Nahrii reakciójából ítélve jelentése elég egyértelmű volt.
Nahrii kárt okozva karmolászta és harapdálta Greg pulóverét. Ő arrébb taszította az állatot (?), de az mindig visszatámadt. Az elterelés esélyt nyújtott a két harcosnak erőt gyűjteni. Ám Greg hirtelenül talpra állt, és már készítette is elő egyik cselét.
- Nahrii was once a loyal fan, but his close-mindedness has turned him against me – mondta Greg. – But I know that there is one thing in his programming that even you couldn't erase.
- Micsoda? – acsargott Darill, ahogy lesöpörte az egyik közeli lépcsőt. – Egy kiöregedett rajongó nem fordul vissza soha. Azt a betyár mindenit!
Ám Greg gyorsabb volt:
- Nahrii, remember the time when the admin and the mods on the old Hungarian Bionicle fansite had metal-themed avatars?
Nahrii förtelmes haragra gerjedt, és társai ellen fordult.
Greg még sohasem találkozott a MALUG Testvériségének egy tagjával sem. De az elfogott AFOLok kihallgatózott beszélgetéseiről szóló emlékeinek hála volt fogalma róla, miféle erővel nézett most szembe. Könnyedén kell majd lesújtania.
Két szemüvegdarab repült előre, mélyen belefúródva Cyborg bal karjának és lábának csatlakozóiba. Greg a robot felépítésének minden pontját, köztük minden gyengepontját ismerte. Mindkét végtagot lebénította.
Darill kinyitotta a száját, és ordított, de nem a Nahrii iránti félelemből. Ellenkezőleg: támadott. A hang feldöntötte Greget és ismét az elméjét célozta meg. Darill közeledett, tovább folytatva erősikolyát, és egyidejűleg leszakítva magáról Nahriit.
- A BZP-n meg minden moderátornak állatos avatarja volt egyszer - kiáltott rá Nahriira.
Ám nem tudta időben visszaállítani a fény oldalára. Az író lőtt egyet a Cordak forgóágyúval, ami épp a zsebében volt, összezúzta a nem víz alatti emeletes ház egy darabját, amitől betontömbök zápora zúdult a három magyarra. Az ordítás abbamaradt, miként a lavina maga alá temette Darillt, Cyborgot és Nahriit.
- Huh - lihegett Greg. - That's that. Now to...
De ekkor elállt a szava, és teljességgel megdermedt. Előtte magasodott az a rejtélyes, titokzatosságba burkolt lény, amellyel remélte, hogy sohasem kell szembenéznie.
Az alak csak állt ott vigyorogva, Greg pedig kezdett lassan hátrálni.
- Pfff, méghogy Mata Nui az univerzum? Ne nevettess. Ő -- EGY -- LEBOROTVÁLT GÖRÉNY!!!
Csak ennyit mondott az alak, mielőtt rávetette magát a kétségbeesett képregényíróra...Ez kikívánkozott belőlem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Viktor24 2008. okt. 18. 19:28-kor.
Viktor24
 
Hozzászólások: 2087
Csatlakozott: 2005. feb. 20. 21:02
Tartózkodási hely: Folyton változik, ha csak nem körülöttem forog az univerzum


Vissza: Fan Fiction

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron