Niutoa

milyen a storym?

király!
3
30%
0
0 szavazat
elmegy
2
20%
dolgozzak még vele
1
10%
hagyjak fel az írással
4
40%
 
Szavazatok száma : 10

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2010. okt. 2. 12:44

Új Sperush Magna
13.rész

Icarax sétált be a kamrába amiben nemrég Tahu járt, és elpusztította a Rakshikat. Dühöngenie kellett volna, helyette inkább egy mosoly csillant meg az arcán, tudta , hogy terve megvalósulni látszik. Noha Icarax mindig is egy barbár harcos ként volt ismeretes , mostanság elkezdte használni az agyát , hogy megszerezze magának a többi Makuta feletti irányítást és ehhez elsősorban egy erős csapat kell aminek begyűjtését épp most kezdte el.

Tahu épp Ackarral és Malummal edzett. Mind hárman saját erőiket gyakorolták . Tahu előnyt élvezett hisz 42 különböző erő állt rendelkezésére amit már majdnem teljesen megtanult irányítani, ám érzett magában valami furcsát és egyik pillanatról a másikra összeesett.Mikor felébredt egy új érzés volt benne ami azt diktálta hogy pusztítson el mindenkit.
-Tahu!, A tested elsötétült.-mondta Ackar.
-Ahogy azt látjátok Tahu már hozzám tartozik.-ez a hang a semmiből jött ám hirtelen egy alak jelent meg Tahu mögött.
Icarax volt az .
-Nem gondolhattátok komolyan, hogy egy Manast olyan könnyedén legyőzhettek nem?Csak álcaként helyeztem oda , hogy győzzétek le de ne érezzétek azt , hogy minden úgy megy ahogy ti elterveztétek.
Ackar és Malum felkészülve az összecsapásra nekirontottak Icaraxnak, ám Tahu az utukat állta.
Icarax ráhelyezett Tahura egy különös rahit amilyet még soha sem láttak, majd megindult a 2 Glatorian ellen.Tahu kemény ellenfélnek bizonyult ám mind a 2 Glatorian jól állta a sarat, majd Tahu kilőt a pajzsából egy tűzcsóvát amit Malum saját lángjaival tartott vissza, ám Malum tudta , hogy ezzel nem megy sokra elvégre Tahu egy Nuva Toa volt aki sokkal erősebb egy közönséges Toánál és persze nála is. De az utóbbi időben Malum és Ackar elég sokat edzettek együtt így egyből kiötlöttek egy tervet anélkül , hogy megbeszélték volna a dolgokat. Malum volt az elterelő Ackar meg a támadó.
-Tahu, emlékezz arra kivagy , emlékezz a sorsodra.-Kiáltotta Ackar miközben a Tűz Toájával vívott párharcot.
Tahu nem szólt semmit , helyette inkább bevetette a Gravitáció feletti hatalmát amitől Ackar összerogyott.
Malum hátulról támadt a Toára ám a Gravitáció ereje őt is legyűrte , majd megemelte megemelte egyik kardát és így szólt.
-Itt a vége Ackar.
Ám mielőtt lesújthatott volna , Malum a vállán lévő Thornax Indítóból lőtt egyet Tahura amitől elvesztette a koncentráló képességét majd elmúlt a nyomás mindkettőjükön.Ám Thauval történik valami, elsötétedett teste ismét visszaváltozik eredeti
színére, Icarax nemtudta mire vélni a dolgot, hisz a vírus ami megtámadta Tahut még a Rakshik között még sosem talált olyan személyre aki felülkerekedett rajta , majd eszébe jutott az amit még Mutran mondott.
-Figyelj Icarax , ez a vírus csak annyira erős amennyire a célpont elméje így előfordulhat , hogy idő közben felülkerekedik a víruson , ami aztán elpusztul, persze ez csak akkor fordulhat elő ha valakinek erős akarata van. Icarax odafutott és gyorsan leszedte a Rahit Tahuról majd egy ütéssel a földbe csapta, majd elteleportált.
Ám a harcnak volt egy szemtanúja, a Tűz Elemi Lordja.
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: Marus » 2010. okt. 1. 17:52

Kicsit túl könnyen megy minden. Pl: Tahu minden gond nélkül bejut a többiekkel a Rakshik "fészkébe", nem támad rájuk senki, de ez hadján. Viszont malum egyedül legyőz egy Manast amit a Toa Kaiták is alig tudtak? Nekem ez fura :ty119: :shock:
Marus
 
Hozzászólások: 516
Csatlakozott: 2009. okt. 18. 14:15

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: wertuias » 2010. okt. 1. 8:55

Szerintem nagyon gyenge lett. Bár ez az egész műre igaz.
A fentiek kizárólag a saját véleményemet és mesterséges szinezéket tartalmaznak. Kivéve, ahol nem.

Eladó készleteim: http://www.bricklink.com/store.asp?p=wertuias
Avatar
wertuias
 
Hozzászólások: 333
Csatlakozott: 2008. aug. 9. 16:11

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2010. szept. 30. 16:14

Kommenteket kérek , hogy naggyából milyen lett mert majd az alapján fogom eldönteni hogyan tovább.
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2010. szept. 28. 14:17

Új Sperush Magna
12.rész

Tahu , Vastus , Zaria, és Malum a sivatag homokjait szelték cserkészeikkel. A Testvériség ellen egy támadást terveznek ám elöte meg kel tizedelniük a Rakshi seregeiket. Tahu Arany Páncélja volt ere a legalkalmasabb hisz nemcsak elpusztította azokat de fel is ruházza Tahut azok erejével . Ez a küldetés veszélyes volt hisz a testvériség erődjének közvetlen közelében található a "Rakshi gyár". Zaria azért kellett , hogy minél hamarabb be és ki hozza onnan majd Tahut , Vastus páratlan érzékekkel rendelkezett és megérzi ha közeledik valaki, Malum meg saját céljai miatt amiről egyedül Ackar és Tahu tudott.A küldetésük célja azonban ne csak a az ellenfél erőinek csökkentése hanem Tahu erejének növelése , hisz ha megakarnak előzni egy újabb háborút akkor erőre van szükségük. Mikor megérkeztek Vastus-ra bízták hogy próbáljon meg érzékelni idegen entitásokat ám egyet sem talált.
Most Zarián volt a sor. A fémek feletti hatalmával képes volt Tahut felemelni és közvetlen a "célpont fölé helyezni".
Tahu a hőlátás képességével bejutott.
-Talán még sem olyan haszna vehetetlenek ezek a Rakshik.-mondta magában.
Amit odabenn látott az maga volt a pokol, egy sereg Rakshi és Kraata alvő állapotban
-Hiszen ez... ez több száz egyed.
Ritka az az alkalom amikor a Tűz Toája így megrémül valamitől.
-Ennyivel az egész bolygót elfoglalhatnák.
Tahu gondolkodás nélkül aktiválta a Páncélt és mindet elpusztította, és ezzel párhuzamosan érezte , hogy a testét elönti az erő .
Szert tett mind a 42-féle Kraata erőre, de érezte ahogy a teste eltompul ekkora mennyiségű erőtől.
Zaria!-Kiáltotta Vastus.
Tudta mit kell tennie , azonnal kihozta Tahut onnan bentről. Zaria a létező egyik legerősebb Vas Toa volt aki csak élt. Mivel a Toa illetve az ellenségeinek zöme tele volt fémmel folyamatosan azt gyakorolta , hogyan lehetne még nagyobb ereje a vas elem felett. Ez sikerült hisz mindent amiben legalább annyi a fém mint egy Toán azt képes úgy mozgatni mint egy madzagra kötött bábot a bábmester.
-Tahu, mi történt veled ? - Kérdezte Vastus.
-A testem , mintha elgyengült volna ettől a sok erőtől.
Malum észrevett valamit a homokban, és gondolkodás nélkül megtámadta.Ám az egy Manas volt aki leterítette Malumot .
-Te nyomorult!-Üvöltötte Malum aki dühében levetett magáról a Rahit és karmaival több sebet is ejtett rajta. Malum mindennél jobban utálta a vereséget, Vastus jól tudta milyen erős Malum tapasztalatból.
Malumnak több sem kellett mint párszor neki ugrani a Manasnak , aki akármilyen erős volt nem bírt ellenállni a féktelen Glatoriannak.
-Ha mé egyszer az utamba kerülsz ne.....-Vastus befogta Malum száját majd így szólt.
-Ne nagyon ordibálj mert a Makuták rájönnek hogy itt vagyunk mielőtt eltűnnénk nekünk végünk.
Mikor visszatértek Tahu már képes volt járni és tudta addig nem hagyja el az otthonát amíg meg nem tanulta ezt a sok erőt használni.
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2010. márc. 6. 17:27

Új Sperush Magna
11.rész

Mata Nui, egykoron egy egész univerzum ura, most Artakhával, Helryxel, Tardukkal, és 2 kutató Matoránnal Artakhárol a Makuta Testvériségének 2 tagját követve a bolygó magja felé haladnak. Mikor ujraalkották a bolygót egy gépezetet helyeztek a magjába , mivel nemvolt elég idő megalkotni az igazi magot, ám ennek az ideje elérkezett. Mutran és Gorast terve Miserix megbízásábol a mag összezúzása és a bolygó végleges elpusztítása volt. Már majdnem elérték a magot mikor Helryx megelégelte a követést és a 2 Makutára rontott.
-Nézd csak Mutran, egy őskövület , hogy intézzük el szegényt?-kérdezte Gorast.
-Hm, nemis tudom, tudod az az ára ennek a sok erőnek , hogy nem lehet eldönteni melyikkel végezzük ki az ellenfeleinket.
Ekkor Gorast egy gravitációs mezőt lőtt Helryxre ,de Artakha elteleportálta a lövedéket. Mata Nui elővette pajzsát és Thornax indítóját és egyből Mutranra tüzelt vele. Mutran eltérítette a lövedéket majd elővette a pengéjét és neki rontott Mata Nui-nak.
-Artakha menny előre és teljesítsd a tervet, mi feltartjuk őket!-kiáltotta Helryx
Artakha csak bólintott és a többiekkel útnak indult. Mata Nui kardját összetörték a Thornax lövőjével együtt.
Helryx a buzogányát Gorast felé hajította ,de kitért előle, majd egy erős ütéssel a falhoz szegezte a Toát.
-Búcsúzz el Toa!-kiáltotta Gorast ,de nem vette észre ,hogy a buzogányt egy vízhártyával vette körbe a Toa. A víz elem feletti irányítással elkezdte húzni a fegyvert a Makuta felé aki túl későn figyelt fel a veszélyre. Gorast páncélján hatalmas lyuk tátongott a buzogány miatt.
-Ezt az előbbiért kapod !-kiáltotta Helryx ,majd egy erős ütést mért Gorastra.

Eközben Artakha elérte a magot. Otthonából elteleportálta azt a gépezetet amelyet nemrég alkotott.Ez a gép képes távoli tárgyakat működtetni, de csak az Ignika képes aktiválni emiatt ideteleportálta Mata Nui-t, egyedül hagyva ezzel Helryxet a 2 Makuta ellen.
-siess Mata Nui , Helryx nem fogja sokáig bírni!-parancsolta Artakha.
Mata Nui aktiválta a gépezetet , ezáltal képes volt megtalálni és mozgatni az óriásrobot minden darabját. Az óriásrobotot Mata Nui irányította , ezt arra használta , hogy összegyűjtse a bolygóra került Protodermist és a magba összpontosította. Artakha eközben elpusztította a gépezetet ami a magot helyettesítette.Mielőtt odaért a Protosermis , Artakha a 2 Makuta kivételével mindent és mindenkit kiteleportált a magból. Mata Nui az óriásrobot utolsó erejét felhasználva mindent elrendezett a bolygón, a sivatagok helyén növények nőttek.A robot eztán elpusztult, Mata Nui boldogan nézett körbe , hogy a bolygó olyan lett mint az eredeti Spherus Magna, de tudta csak mert a bolygó felszíne olyan lett mint a régié ha nem jobb ,de még sok mindent helyre kell tenni itt.
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2010. márc. 5. 15:48

Új Sperush Magna
10.rész

Nemrég Teridax felfedte a csontvadászok titkát.Azért akarták lerohanni a várost , hogy közbe eltereljék a figyelmet arról hogy elviszik az óriásrobot egyik darabját.
-Ez a két csontvadász csak hírnöke a bajnak-jelentette ki a Makuta.
-És most mit tegyünk-kérdezte néhány Matoran.
Teridax felmutatott egy tárgyat, ami egyfajta térkép volt, s mint kiderült a robot darabjaihoz vezetett, ám mielőtt bármit kérdezhettek volna ő elteleportálta magát.
-Nagyszerű, van egy térképünk és néhánysok harcos akikkel megkell verbirkoznunk hogy megmentsük ezt a helyet-jelentette ki Lewa.Ezek a dögök nemfognak támadást indítani ellenünk-mondta Inuo
Inuobol az utóbbi időben kiveszett a szeretet és tisztelet ereje mások iránt gondolták a többiek de ettől függetlenül mindenki úgy tartotta hogy a tudása még egy Makutáét is felülmúlja emiatt sokan adtak a véleményére.
-Ha kicsit megijesztjük őket nem lesz semmibajunk és még az óriásrobot darabja is a mienk lesz-jelentette ki a Toa

Tahunak nemez volt a legboldogabb napja. Segíteni hívták a Bohrokok megállításában. Sikeresen megállították őket ,de nemvolt könnyű úgy harcolni ellenük hogy tudta mind korábban Matoran volt. Őt tartották a Legerősebb Toának mert az Időmaszkjának mestere lett, ugyanakkor ő hordhatta egyedül az Aranypáncélt amely szintén kivételes erőt adott neki. Mielőtt visszatért a népéhez még egy meglepetésben volt része. Teridaxal találkozott.
-Mit akarsz tőlem Makuta.-kérdezte a Toa.
-Semmit csak beszélgetni-válaszolta Teridax-gondolkoztál már azon mi lesz ha összegyütjük az óriásrobot darabjait hm?
-Nem, de nem is izgat nagyon, azt ugyanis a fajtád legyőzésére fogjuk használni.
-HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, az én fajtám legyőzésére, túl sokat képzelsz Toa, lehet hogy a Toa és a Makuta ellenfelek de kevesebbet tudtok rólunk mint hiszitek.
-Minek beszélsz többesszámban te már nem vagy a Testvériség tagja ,Teridax.
-Az lehet de hamarosan minden az enyém lesz és akkor semmi sem fog megállítani, és tudod mért? Lehet hogy tevagy a legerősebb Toa de lesz nálad erősebb is aki az én parancsaimat fogja követni.
-Megfogom alkotni az Infernó Toáját akit még a nagy szellem sem fog tudni legyőzni.
-Minek árultad el a terved ami ami amúgy is lehetetlen. Matoran nélkül csakis Artakha, vagy a Nagy Lények képesek Toát alkotni.
-Ostoba Toa. Minden élőnek saját valósága van , azt hiszi el amiről úgy gondolja hogy igaz és amiben nem hisz azt nem hiszi el.Ha szerinted ez lehetetlen akkor várj csak Toa, várj amíg mindennek a vége eljön és egy újkor fog létrejönni amit én irányítok, mert ez a harcos minden más Makutánál erősebb lesz. figyeld meg Toa.-amint befejezte már egyből elteleportálódott a Makuta.
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2009. dec. 19. 18:21

remélem teccik ez a rész
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2009. dec. 18. 19:23

Új Sperush Magna
9.rész

Vastus Toa Lewával gyakorolta a közelharcot és az elemi ereje adta lehetőségeket amelyeket majd a harcban használhat.A hírek azonban őket is elérték Certavusról.Úgy gondolta elmegy a jéghegyekben lévő falvakba felkutatni Certvasut, de ő maga sem tudta , hogy mért.Nem egyedül utazott.Magával vitt egy tehetséges újoncot Taraktot, 3 Matorant,illetve Toa Eleyert aki egy elektromos Toa volt.Útjuk során láttak néhány Toát akiket Vastus nem ismert föl majd rájött azért mert 1 kivétellel minden Matoran és Agori lakta helyet egyesített a rend , egy új területbe mely többször akkora volt mint Metru Nui.Itt a Nynrah-i Matoranok kivételével mindegyik itt él,persze több a szabad terület mint a falvak száma.Vastus mindig is utálta a hideget, nem értette mások , hogy bírják mások.Mikor elhaladtak egy nagyobb jéghíd alatt , kiszúrt 2 csontvadászt.
-Eleyer, szerintem van ott 1-2 pár szem, nem úgy gondolod?-kérdezte Vastus.
-Igazad lehet, szerintem hagyjuk ott őket ,azt ha lábatlankodnak könnyűszerrel leszereljük őket-felelte a nő.-De a többiekkel ne tudassuk, nehogy idegesek legyenek.
-Rendben-mondta Vastus.
Tudta , hogy emellett a Toa mellett nem eshet senkinek nagy baja hiszen az általa viselt maszk egy Komau volt, a gondolat irányítás maszkja.Sok idő telt el mire elérték a jéghegyek által leginkább védett falut, ahol Certavus tartózkodott.Vastus egyből az arénába sietett ahol látta , hogy Certavus 4 az 1 elleni harcot vívott Kopaka , Matoro, Strakk, és Gelu ellen.Eleyer eközben 1 régi barátját kereste fel akit szülőhazájában a jég ördögének neveztek, Inuot. Inuo egykori csapattársa volt , tudta , hogy szeret egyedül dolgozni, és mindennél jobban szeret harcolni és fegyvereket tanulmányozni, vagy készíteni. A Kyri nevű Agori megmutatta hol találja fagyos barátját a Toa.Mikor belépett nem egyedül találta barátját.2 Fe-Matoran társaságát élvezte.
-Mióta nem láttalak Eleyer, örülök , hogy itt vagy.
-Én is örülök , hogy látlak testvér.
-Segítened kéne nekem Inuo.
-Most nem érek rá, új fegyvereken dolgozom
-Csontvadászok vannak , itt a hegyekben.-jelentette ki a nő
Eközben Vastus elmerengve figyelte a harcot. Strakkot gyorsan legyőzték, utána Matoro következett.Gelu tudta mivel tudná legyőni ellenfelét de kihagyta a számításaiból Certavus új jégelemét.Így végül őt is legyőzték , így már csak Kopaka maradt. A jég Toa Nuvája hóvihart támasztott , így megpróbált eltűnni remélve , hogy váratlan támadást indíthat.Vastusnak azonban eszébe jutott mért jött az arénához.Nem azért , hogy nézze ezt a lenyűgöző harcot , hanem , hogy szóljon a Csontvadászokról.Szél elemét használva beszüntette a harcot.
-Elég!-üvöltötte Vastus-A Csontvadászok a környéken járnak, lehet , hogy támadást szerveznek, ezt a falut a többivel együtt fel kell készíteni.Hol van Mata Nui, úgy tudtam itt van?
-Itt volt, de Axonnal elment a Ce-Matoranok élőhelyére egy küldetéssel.
-Nekem van egy tervem , hogy védhetnénk meg a falvakat.-mondta Tarakt.
Rövid idő mulva, miután megbeszélték a terveket elindultak arra a helyre ahol a Csontvadászokat látták.Meg is találták őket , de nem úgy ahogy gondolták.A Sziklaparipákkal együtt meghaltak.Nem tudták miért, ám a válasz magától jött.Hirtelen egy fekete páncélt hordó lény jelent meg előttük.
-Szívességet tettem nektek ezzel.-felelte a lény.
A Jég Elemi Lordja felismerte a hangját.
-Teridax! Te élsz!? Hiszen a Homoklord megölt téged.-jelentette ki megdöbbenve a lény.
-Nincs az az erő ami engem megölhetne.-mondta Teridax.Most pedig ideje , hogy beavassalak titeket mit keresett itt ez a kettő.A térkép hamarosan kész lesz , még nem tudtam befejezni
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: VIPERAS » 2009. dec. 16. 17:16

Kíváncsian várom!
Avatar
VIPERAS
 
Hozzászólások: 582
Csatlakozott: 2009. márc. 19. 16:37
Tartózkodási hely: Hát nem máshol mint ARTHAKA szigetén!!!!

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2009. dec. 12. 8:42

hamarosan készítek egy térképet spherush magnáról és felteszem
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2009. dec. 11. 19:42

Új Sperush Magna
8.rész

Mata Nui elérte a Lélek kívánságát, és azon gondolkodott hova teleportálja magát.Eredeti terve az volt , hogy a Nagy Lényekhez küldi magát,csak felbukkant Teridax. Noha a homoklord által keltett támadásban eltűnt ,nem tartotta valószínűnek , hogy meghalt.Ő biztos nem, legalábbis nem így.Elgondolkodott mit tegyen, majd a válasz azonnal jött.Beugrott a teleportálóba és máris útnak indult.A hely ahova került egyfajta temető volt a sivatag szélén.A halott Agorik , és Glatorianok végső nyughelye volt.Mata Nui elkezdte keresni azt a sírt amelyikben az a harcos nyugszik , aki nagy segítségére lehet.
-Ahitto.Nem.
-Frierro.Nem
-Aha , megvan-fejezte be a névolvasást.
Mata Nui aktiválta az Ignika erejét , hogy újjáélessze a harcost.A lény kezei majd az egész teste kiemelkedett a sírból. Mata Nui helyrehozta a páncélján a károsodásokat, illetve a szöveteit.
-Ki vagy te?És hogyhogy élek?
-Azt mindjárt elmondom-válaszolt Mata Nui.
-Biztos nem ok nélkül élesztettél fel.Bár az is meglep , hogy erre képes vagy.Mi történt ezen a bolygón amíg nem voltam.
-Mindent elmondok.-Mondta Mata Nui.-Gyere , elviszlek közben a társaidhoz , Certavus.

Brutaka szebb napokat is látott.Nemrég egy küldetést kapott Jerbrazzal , és 1 Derectot nevű ügynökkel akinek nyomkövetői,keresői , és érzékelő képességei még Spinax fajának szaglását is felülmúlják, habár az ő képességei csupán pár száz kio-n belül működnek. A küldetésük az volt , hogy megkeressék a Bohrokok fészkét és elhozzanak onnan 1 darab Krana Xa-t, annak érdekében , hogy jobb stratégiákat dolgozzanak ki a Makuták ellen , akiknek seregei napról napra növekednek. Útközben találkoztak a Baterrákkal, akiknek erejét először felmérték , majd miután rájöttek , hogy nagy veszélyt jelentenek,Derectot azonnal elpusztította a páncélzatukat, és fegyvereiket a Jutlin kanohinak segítségével.Tudniillik Derectot gyüjtő volt, akár az Agori Berix csak ő a legyőzöttek maszkjait, és fegyvereit vette el. Az utóbbi 20000 évben 4 Makuta halála írható a nevéhez, egyiküktől van a Jutlin is. Ezt követően néhány óra után elérték a fészket. Úgy tervezték megnéznek néhány Bohrokot , és egyikből kikapják a Xa-t és mennek. A Kranát megtalálták csak sajna a Bahragok karmai között.
-Az Antidermiszből származó erőinkre mondjuk megszerezzük azt a maszkot Bahrag.-mondta Brutaka.
Brutaka lerohanta ellenfeleit mire azok tűzzel és jéggel támadták.
-Ránk nem hat ez a két elem-mondta a harcos.
Derectot a mágnes lándzsájának erejével megszerezte a maszkot de későn, mert tömegesen ébredeztek a Bohrokok.
-Na most ,hogyan lesz a vezéreteké a maszk ha el sem mentek innen?!-Mondta Chadok.

Mata Nui és Certavus elérték a jéghegyeket, útközben lemesélve mindent amiről eddig tudott Mata Nui, illetve megajándékozta a veterán harcost a jég elemével.Az egyesített faluban meglátták Axonnt amint épp Nuju, és Tekku Turagával beszélgetett, oldalán egy Jég Toával akit eddig még nem láttak.
-Axonn te , hogy kerülsz ide, és ki ő?-kérdezte Mata Nui.
-Ő itt Toa Mazeka ai 4 másik Matorannal együtt lett Toa.-Jelentette ki Axonn.-Azért vagyunk itt , hogy elmondjuk a rend tervét , hogy a nagyobb biztonság érdekében 3 eszköz segítségével egyesíteni kívánja az összes nagyobb helyet ahol a Matoranok , és Agorik élnek, hogy jobban meg lehessen védeni őket.
-De ki a te társad ,Mata Nui?-kérdezte Axonn.
-A nevem Certavus-válaszolt az újjászületett Glatorian.
Ezt sok Agori meghallotta , és körégyülekeztek , hogy megnézzék maguknak a harcost, hogy az-e akinek mondja magát.

Brutaka,Derectottal , és Jerbrazzal sétált ki a fészekből. A Kranát megszerezték ,de páncéljaikon károsodások tömkelege mutatkozott és mind lesérültek.Brutaka utolsó csepp erejével aktiválta a maszkerejét és mindhárman a rend bázisára kerültek . Ezek után mindhárman összeroskadtak.Brutaka még meglátta a belépő Helryxet 1 ismeretlen Toa társaságában.Utolsó gondolatai a kacagó Bahragok voltak akiket nem tudtak legyőzni, csak egyfajta edzés volt a számukra.Hirtelen, még az ájulás előtt eszébe jutottak az utolsó szavak amelyeket mondtak a királynők.
-Küldetésünk nincs, és mivel ti felébresztettetek minket , hamarosan letaroljuk ezt a bolygót!
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2009. dec. 8. 18:48

VIPERAS írta:Nagyon izgi lett az utolsó két fejezet!Mi lesz a vége?Visszatér még teridax?Állati jó lett! :D


kösz
még szép
jővőhéten van a szülinapom
azon a napon teszem fel egy kevéske kis csavarral
igaz most ellátták a baját de a tervek mesterét nme lehet ilyen könnyen legyőzni
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: VIPERAS » 2009. dec. 8. 15:33

Nagyon izgi lett az utolsó két fejezet!Mi lesz a vége?Visszatér még teridax?Állati jó lett! :D
Avatar
VIPERAS
 
Hozzászólások: 582
Csatlakozott: 2009. márc. 19. 16:37
Tartózkodási hely: Hát nem máshol mint ARTHAKA szigetén!!!!

Re: Niutoa

HozzászólásSzerző: nuitoa » 2009. dec. 8. 14:49

remélem tetszeni fog
Ackar
Patience is the first lesson to become a great Glatorian
nuitoa
 
Hozzászólások: 293
Csatlakozott: 2009. szept. 23. 15:05
Tartózkodási hely: Spherus Magna

Következő

Vissza: Fan Fiction

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron