Oldal: 1 / 1

Re: Hírek

HozzászólásElküldve: 2019. dec. 14. 16:43
Szerző: Mnarko
Hát ez tényleg érdekes. Tudtok erre más ágazatban példát, ahol másodlagos piacot is az anyacég tulkajdonol?

Re: Hírek

HozzászólásElküldve: 2019. dec. 4. 21:10
Szerző: Ákos

Re: Hírek

HozzászólásElküldve: 2018. júl. 17. 19:42
Szerző: Mnarko
1. az akciós árakat én mindig S@H árból számolom, mert az az etalon. MErt hogy nem mindegy, hogy miből -30%... :)
2. nekem tetszik az előzetes alapján, gondolom a tesórendszer a Friends figurákat akarja menősíteni, azonban elég látványosan gagyi, ahogy ugrál a figura, mert nem hajlik a lába... (Szuper lesz az új hajlós miniláb!)

Re: Hírek

HozzászólásElküldve: 2018. júl. 15. 18:13
Szerző: crusaderman
Pontosan azt írja a katalógus,hogy a kereskedők árai eltérhetnek ettől, külföldön évek óta bevett szokás...

Hírek

HozzászólásElküldve: 2018. júl. 15. 10:33
Szerző: Omega Tahu
Üdv!

Rég írtam ide, ezért gondoltam pont itt az ideje annak apprópójából hogy nemrég felfedeztem valamit amit korábban meg akartam osztani, csak az oldal volt offline.

Érdekelne, hogy ti is észrevettétek-e a 2018-as katalógusokban van egy kis újítás, névszerint minden feltüntetett szett alá ott van egy "Javasolt Fogyasztói Ár" szöveg. Ez az ár nem különbözik semmben a S@H áraitól, mivel pont egyeznek. Én személyszerint nem egészen értem miért kell feltüntetni a létező egyik legdrágább szett árakat, mikor a valós szettek általában jóval olcsóbbak, főleg ha jó helyen keresi őket az ember. Kb. 5000Ft különséggel mutatják drágábbnak őket, ami a szülőknek nem biztos hogy tetszhet. Én nem tartom jó ötletlek egy másik ország valuta árfolymához mért, "Javasolt" összeget feltüntetni a katalógusokban, érdekel a ti véleményetek is.
Ti mit gondoltok erről?

A másik dolog pedig, hogy nemrég, Lego bemutatta a Lego Kaland 2 első előzetesét és tegnapelőtt, bemutatott 3 új szettet a filmből amik láthatóak lesznek a SDCC-on is.
Nektek hogy tetszenek a szettek?

Továbbá még az a hír járja, hogy 2019 első felében "feljavított" 2012-es szetteket fog újra gyártani a Ninjago szériából. Ha igaz, ez egy új előrelépés lehet a Lego szériák részére.