Oldal: 1 / 1

Re: 2260 - Ice Dragon

HozzászólásElküldve: 2012. márc. 1. 12:39
Szerző: balupanker
A készlet jó, bár nem afoloknak készült, az biztos. Tény, h ilyen szárnyakkal nem lehet repülni, gyereket azonban ez nem zavarja, ráadásul vhogy nagyon távolkeleti hangulatú ez a megoldás. A probléma annyi vele, h játék közben állandóan leesnek a szárny darabjai, ezt csinálhatták volna stabilabbra, ráadásul a testhez való kapcsolódása sem az igazi.
A fejbe épített jégvetőt, vagy mit is megvédeném, mert gyerek azt is imádja belőle, ráadásul a reklámban is ezt a részét emeték ki, a játszhatóságot nagyban növeli.
Figurák elmennek, bár a fehér ninja nemtom miért, de nekem naon steven seagalra a mimika királyára hajaz (bár lehet, csak nekem).
Az egyik nagy bajom a karddal van, bár ez az összes ninjago készletnél áll, nem csak ennél. Lecserélték a szép régi katanát (gyk: szamurájkardot) erre az újra, ami kb egy ninjato akar lenni. Ellenben a ninjato pengéje egyenes, nem hajlított, ha már lecserélték a kard markolatát, akkor ezt is illett volna, vagy maradhatott volna a régi kard. Bár ez nem hiszem, h rajtam kívül bárkit is zavarna. :)

Nagyon játszható korrekt kis készlet. A készlet árával van az igazi baj, bár tény, egy NINCS INGYEN REKLÁM karácsony előtt 2000 huf környékén lehetett megvenni, annyiért nagyon megérte, amúgy én sem vettem volna meg soha. Utólag viszont örülök, h nem hagytam ott (pláne ennyiért). :)

Re: 2260 - Ice Dragon

HozzászólásElküldve: 2011. jan. 30. 9:19
Szerző: Marus
Nekem tetszik. :)
A szárnyai jók, viszont lehetne gömbcsuklós csatlakozás, így nem minden pózba lehet állítani. Tetszik, hogy a szárnya jégcsapokból áll (vagy miből... :roll: ). A kilövő felesleges bele, én kioperáltam és két olyan szürke hogyishívjákot tettem bele amiből a legtöbb készletben adnak pótalkatrészt, így tudom variálni a kilövőt, hogy legyen vagy ne. :D
A lábai picit rövidek. :?
A Sárkány Nindzsa (Zane DX) tetszik. Jó a mintázata. Krazi meg elég őrült fejű, pláne azzal a bohócsatyival, de pont ezért tetszik (Krazi --> crazy = őrült :lol: :roll: :mrgreen: ). Az arany Surikenek tetszenek.

Hát olyan 5/4 de attól még jó

Re: 2260 - Ice Dragon

HozzászólásElküldve: 2010. dec. 11. 19:07
Szerző: malum
Nem valószínű,hogy meglesz,de am sztem sem kett rossz.
A bohócsapkás csontváz borzasztó ötlet volt,de a fegyverei jók lettek.
A sárkány első ránézésre teteszik,de jobban megnézve a szárnyait valóban kidolgozottabbra is megcsinálhatták volna,mert ilyen lyukas szárnyakkal érdekes lehet repülni.A karmait viszont nagyon eltaláták.
A feje jól néz ki,de nem értem,hogy miért kellett betuszkolni a szájába egy kilövőt.

Re: 2260 - Ice Dragon

HozzászólásElküldve: 2010. nov. 19. 11:27
Szerző: kereszteslovag
Annyira nem rossz így ránézésre.
Ha jól vettem észre akkor a szájából ki lehet lőni egy kék golyót valamilyen bionicle-s fegyverrel.
Ha rendes szárnyai lennének, akkor sokkal jobb lenne.
Ha meg nem, akkor meg az egész lehetne csontváz szerű, mint a szárnya.

2260 - Ice Dragon

HozzászólásElküldve: 2010. nov. 13. 8:25
Szerző: Ágost
http://www.brickset.com/detail/?Set=2260-1
Kép
A 2011 első féléves NinjaGO készleteinek egyike. A jég sárkány. (A neve jobb mint a kinézete. :lol: ) Az szárnyai nekem tetszenek, a jégszínű elemek a hátán pedig valami királyak. A fehér ninja se rossz. A bohóc harcost nem nagyon értem mit keres benne. Nem a legjobb készlet, de elég tűrhető. 3/5 :)