2518 - Nuckal’s ATV

Értékelés

Kiváló
0
0 szavazat
1
33%
Közepes
0
0 szavazat
Gyenge
0
0 szavazat
Rossz
2
67%
 
Szavazatok száma : 3

Re: 2518 - Nuckal’s ATV

HozzászólásSzerző: Marus » 2011. jan. 24. 20:56

Na megint rámjött a - "Vegyünk Ninjagot, hátha nem is olyan rosszmint amilyennek mondják."

Hosszas bíbelődés után megakadt a szemem 3 doboz ilyenen, 1 sérült volt, tehát gyakorlatban kettő volt ott. S@H-os áron volt (7290 - boltot nem írok, remélem ennyi maradhat), mondom magamnak na most vagy soha. Olcsóbban úgyse sűrűn lesz.
Na szóval árral nem foglalkozva (mert az így is drága) beraktam a kosaramba.

Na otthon nézem, nézem a dobozt, mondom - kicsit nem picike ez az akármi? No mindegy, kinyitom, aztán eldől. :D

Szóval akkor elég a rizsából, jöjjön a pro-kontra:

Minifigurák:
Nuckal és Kai DX. Nuckal elég jó lett, nagy feje van tüskékkel és repedéssel, nagy hátsó koponyarésszel és állal. Egyedül a fémlemet nem tetszik a jobb szeme helyén, de nem vészes. A fegyvere elég érdekes, annyira nem rossz, de nem is egy kiforott és említésre méltó dolog. Dínócsont cicomázva röviden. :) Meg Kai DX, a tűz sárkánynindzsája. Na ez gyönyörű. A minta valami csodaszép, vagy 5 percig azt bámultam. Egy arany tűzsárkány, nagyszerű kivitelben. A hátulján meg ilyen fura oroszlánsárkány, és Kai felirat szintén metálarany színnel.

Pörgettyű: Arany színű, sárkányfejjel (bár elég fura, oroszlánsárkány... :roll: ) és piros. Nekem a színe tetszik, a minta se annyira rossz, a többinek is ilyen (nindzsáké), ennek metálos arany a mintája, a pörgettyű meg pearl gold. Azért egy pár kártya belefért volna, egy Kai DX kártyával mindjárt vonzóbb lett volna a készlet. :roll:

Az ATV: Ne ezmiez? Terepjáró vagy quad? Valahol a kettő között. A méret pont a kettő között van, szerintem a quad név találóbb, formára, kerékre is. A kilövőn nem csodálkozom, az újabb fajta lyukas gumibumszli van benne, ami a réginél messzebbre megy. És nagyobbat is üt, mert valamivel keményebb szerintem. :roll:
A kerékfelfüggesztés nem a legesztétikusabb (mivel 1 axle kilóg, egyébként jó), de egyébként ezt a kis konstrukciós hibát leszámítva jó gondolat. Jó rugalmas lett tőle a gép, ha motorizálva lenne (ami e jelenlegi Lego motorokkal lehetetlen lenne :lol: ) akkor szerintem terepen is simán elmenne. A koponya az elején nagyon jó, és bordák is vannak a gépen meg két nagyobb karom is. A sárhányó (bár annál feljebb van :roll: ) is bordákból van. Tetszik. 8)
A kipufogó oldalt jópofa, bár lehetne dupla, de így is jó, másik oldalon a motor vagy mi látszik részben. A gép egyébként formás szerintem és stabill, 1,5 méter magasból leejtve csupán Nuckal repült, ami nagy pozitívum.

Összeségében egy 5/4-et kap, ami nem erős, de nem is gyenge négyes. Amolyan közepes 4-es. :)

Igazából nem csalódtam a készletben. Ha nem lenne ilyen drága akkor megkapná az 5/5,,-át
Marus
 
Hozzászólások: 516
Csatlakozott: 2009. okt. 18. 14:15

2518 - Nuckal’s ATV

HozzászólásSzerző: malum » 2010. dec. 13. 18:53

http://www.brickset.com/detail/?Set=2518-1
Kép

Hát ez lenne a csontiterepjáró.
A csonti már egy érdekesebb fejet kapott,félszemű,és tüskés.Am maga a fej nekem tetszik.De az a fekete(csizmás) láb borzalmasan néz ki.
A jármű nem lett valmai nagy durranás,de még jónak sem igen nevezném.Még ha az elején a fej tetszik is(ami egyébként a legtöbb csontijárgánynak jó lett)a felfüggesztése sem lett valami szép,de még váltókarok is láthatók rajta.Akkor ez a téma most mikor játszódik?Az első ágyún már nem csodálkozom.

3,5/5
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi
http://www.youtube.com/user/Psycho0212/videos
Avatar
malum
 
Hozzászólások: 1230
Csatlakozott: 2009. júl. 4. 17:01
Tartózkodási hely: Caprica


Vissza: Ninjago

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron