KOC-KA-LAND

Hazai xFOL klubok

KOC-KA-LAND

HozzászólásSzerző: Ákos » 2011. aug. 24. 9:11

Honlap: http://www.kockaland.hu

Mottó: A 'Koc-ka-land' egy baráti társaság, melynek tagjai hobbiként foglalkoznak LEGO építéssel és LEGO kiállítások rendezésével. Csapatunk már 2004 óta rendez kiállításokat országszerte.

A Koc-ka-land nevet 2009-ben vettük fel. Tagjaink, a Magyar LEGO Klub (MALUG) tagjai is egyben, így rendezvényeinken a Koc-ka-land társaság alkotásain kívül, egyéb MALUG-tagok LEGO alkotásai is gyakran szerepelnek.

Jelenleg város, Star Wars, viking, középkori és Technic témakörökben építünk, készleteket gyűjtünk, de kialakulóban van további témakörök bemutatása is.
A kiállítások fő látványossága a LEGO városunk, amely folyamatosan bővül, mérete már meghaladta a 30 m2-t.

Nagy Star Wars gyűjteménnyel rendelkezünk, melyben szinte minden jelentős filmbeli jármű; és szereplő megtalálható. A gyári készletek kiállítása mellett egyre inkább a különböző csatajelenetek megépítésére fektetjük a hangsúlyt, hogy látványosabbá, színvonalasabbá tegyük kiállításunkat.

Kiállításaink alatt nagy hangsúlyt fektetünk a személyes ismerkedésre is, hogy minél több látogatóval ismertethessük meg ezt a csodálatos világot.

Kiállításainkkal szeretnénk megmutatni, hogy a LEGO jóval több, mint gyerekjáték, igazán jó szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Megjegyzés: Zárt klub.

Avatar
Ákos
 
Hozzászólások: 5923
Csatlakozott: 2004. márc. 8. 17:30
Tartózkodási hely: Budapest, Hungary

Vissza: Klubok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron