6271 - Imperial Flagship

Értékelés:

Kiváló
4
67%
2
33%
Közepes
0
0 szavazat
Gyenge
0
0 szavazat
Rossz
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma : 6

6271 - Imperial Flagship

HozzászólásSzerző: Pit » 2010. júl. 8. 10:49

http://www.brickset.com/detail/?Set=6271-1
Kép

Figek:
A készlet méretéhez a négy figura bőven elég. A több már sok lenne. Megtalálhatjuk a klasszikus kapitány/kormányzó figjét, egy tiszetet egy huszárt, valamint a készlet legérdekesebb figjét a matrózt. Az első olyen készletek közé tartozik ahol az eddig kalózként bemutatkozott figura szimpla tengerészként van jelen. A huszár gondolom, mint partraszálló erő van jelen a hajón, esetleg egy matrózzal kiválthatták volna, ám ez nem hiba.

A hajó:
Ez a valaha volt legkisebb katonai hadihajó, ám mégis a neve szerint a legfontosabb. Ez volt az első Imperial Flagship. A hajótest is a vékonyabb modell. A színei igen jól el lettek találva. A hadihajó vitorlája első ízben nem csíkozott, hanem a zászló motívumával díszített amit a fehér keret még jobban hangsúlyoz.
Orr:
Nem túldíszített, egyszerű felépítésű. Itt található a hajó árbóca. Egy árbóc erre a hajóra tökéletesen elég, ám a tervezőknek egy "extra" vitorla beépítésével sikerült még hatásosabbá tenni.
Középső rész:
Fedélzet az nincs, de itt nem is hiányzik. A hajótörzs teljes széleségén vigigfutó "sín" biztosítja a két ágyú stabilitását. A két ágyú szintén pont elég, ráadásul több nem is igen férne el a hajó testben.
Tat:
A felépítmény szépen díszített. A kormány így képről kissé alacsonyan helyezhedik el ám eért cserében a kormánylapát a kormánnyal ténylegesen mozgatható.

Összeségében:
A méretéhez képest egy kiváló hajót kapunk a sok már jól ismert felszerelés mellett megjeneik az iránytű is a fedélzeten. A színek a figurák száma teljesen összhangban van. Nem érződik rajta, hogy bármi is hiányozna. A tervezők kiváló munkát végeztek.

Szerintem a készlet kiváló.
:D
Jó napot! Erős nyakat!
Brickshelf galériám
Avatar
Pit
 
Hozzászólások: 1187
Csatlakozott: 2005. márc. 29. 19:48
Tartózkodási hely: Hegyeshalom

Vissza: Pirates

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron