Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: Anak » 2011. nov. 15. 19:34

Túl sok a pletyka, túl nagy a rajongói nyomás, túl nagy a kísértés, túl nagy baklövés lenne elszalasztani, mikor az elkövetkező 2 évben van rá a legnagyobb esély beindítani és profitot termelni belőle. Az új Hobbit filmek kapcsán ismét a figyelem középpontjába kerül a téma. Higgyétek el 2012 2. félévére már biztosan tudni fogjuk, hogy jönnek a készletek.
Sokak bánatára a Castle/Kingdoms vonalat fogja felváltani, akárcsak a Star Wars leváltotta a Space-t. Szerintem ennek egyik előjele volt, hogy 2011 második felére csak 4 készlettel bővítették a Castle témát és már 2012 első félévére tudjuk, hogy 1 nagy készlet érkezik csak innen.
Talán párhuzamosan is megy az új és a régi vonal is, de ezt kétlem. Esetleg, ha lecsengett a hype újra visszatérnek a felár nélküli középkorias készletek. A licenszelt témák -a Star Wars-on kívül- pár évig vannak csak jelen.
Avatar
Anak
 
Hozzászólások: 982
Csatlakozott: 2009. aug. 31. 18:09

Re: lordofthebrick

HozzászólásSzerző: Ákos » 2011. nov. 15. 16:03

Elég sok minden van az oldalon :D És franciául. :D Az angol is választható, de elég hevenyészett szöveget ad. (Talán gépi fordítás?) Elolvastam azt a posztot, de számomra az derült ki, hogy ez (még) pletyka, ami persze nem jelenti, hogy nem igaz - de azt se, hogy hivatalosan be lenne jelentve.

I know, I know, the title was a bit easier .... But I return to a subject that tickles me: A possible based on the LEGO Lord of the Rings license.

The rumor persists, no one denies vehemently, but no one confirmed either. Warner Bros. announced in 2010 that the partnership between Lego and TT Games Publishing (owned by Warner) would continue at least until 2016.
The year 2011 was full of outings with LEGO Star Wars III The Clone Wars , LEGO Pirates of the Caribbean , LEGO Ninjago: The Videogame and LEGO Harry Potter Years 5-7 .

For 2012, we already know that 2 LEGO Batman and LEGO Superheroes: The Videogame is the program.
How about a game LEGO: The Hobbit ? After all, the theme lends itself to: Endearing characters for children, a legend which is part of adult culture today, a world wide, varied, mysterious, filled with strange creatures ...

In 2010, the producer Loz Doyle (TT Games) in an interview refused to answer on the subject: " I can not say anything about it ", but admitted that the franchise Lord of the Rings meets the criteria required for adaptive video game: " It's [Lord of the Rings] got Three films - well, one more if you add The Hobbit. It's got a lot of cool characters. It Could definitely work. There are very Few Things That Would not work, do not you think? There Is An age limit, and Lord of the Rings IS Aimed Younger in terms of appropriateness. So That in respect THEY work. Yeah, it would definitely work . "This means that with the three films, plus The Hobbit (2 movies planned) and as many characters, it might work ....

The Lord of the Rings license is no longer in the hands of Electronic Arts, and New Line Cinema is now integrated with Time Warner, which allows the group to regain control of the licensed games LOTR, provided they are based on movies only. Tolkien Enterprises retains its rights to whatever is appropriate books.

A rumor Persits wants Peter Jackson himself has given a presentation of a game demo LEGO LOTR ... ..

The strategy of LEGO pourarit be as follows: Advertise the license in July 2012, leaving the game LEGO Hobbit: An Unexpected Journey just after the release of the film in theaters late in 2012, and provide a first wave of sets in early 2013, between the two films, based on the Blu-ray/DVD release of the first game.
Even timing for the second installment of the game LEGO Hobbit: There and Back Again that would be available after the theatrical release of the second thin film 2013 with another wave of sets early 2014.

Wait & see ....

Magyarán: pletyka pletya, várjuk ki a végét. Mondjuk logikus lenne, mert amíg sikeres ez a LEGO Videogame széria, addig ugybár renceresen ki kell adni valamit, és miért ne LOTR-ot :D

Akos
Avatar
Ákos
 
Hozzászólások: 5923
Csatlakozott: 2004. márc. 8. 17:30
Tartózkodási hely: Budapest, Hungary

Re: lordofthebrick

HozzászólásSzerző: rixman » 2011. nov. 15. 12:47

Hát lehet, hogy csak nekem újdonság az a honlap melyre hivatkozok, valamint a készülőfélben lévő játékról, és ebből kifolyólag leendő készletekről szerettem volna „tudósítatni” a többieket. :oops:
Primum non nocere
Avatar
rixman
 
Hozzászólások: 727
Csatlakozott: 2010. nov. 25. 8:59
Tartózkodási hely: Győr

Re: lordofthebrick

HozzászólásSzerző: Ákos » 2011. nov. 15. 11:21

Konkrétan mit?

Akos
Avatar
Ákos
 
Hozzászólások: 5923
Csatlakozott: 2004. márc. 8. 17:30
Tartózkodási hely: Budapest, Hungary

lordofthebrick

HozzászólásSzerző: rixman » 2011. nov. 15. 8:41

Primum non nocere
Avatar
rixman
 
Hozzászólások: 727
Csatlakozott: 2010. nov. 25. 8:59
Tartózkodási hely: Győr

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: forestman » 2011. szept. 4. 18:35

Már miért lenne lefutott téma a Kingdoms? Nem hiszem el, hogy nem lehet további készleteket kiadni. A lehetőségek száma végtelen, a lehetőségeknek pedig csak a képzelet szabhat határt. Ennyi retardált csücsül jó pénzért a Legónál? A Legó pont arról szól, hogy sok a lehetőség és a fantázia. Na most, a Castle egy több mint 30 éve jelenlevő téma, aki meg akarja szüntetni az egy idióta, én páros lábbal rúgnám ki, az biztos. Szeretem a Gyűrűk Urát, de ez nem igazság, hogy ki kell nyírni miatta egy fantasztikusan jó témát!

Ami meg a Kingdoms témát illeti, igenis, még jó sok készletet lehetne kiadni a témában, ráállni a civil vonalra, sőt akár a forestmenek is szerephez juthatnának!
Ők húznák ki a csávából az oroszlános lovagokat. :)
Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel!

Brickshelf: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=bencecsoma
Avatar
forestman
 
Hozzászólások: 841
Csatlakozott: 2009. szept. 9. 15:18
Tartózkodási hely: Kóny

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: kereszteslovag » 2011. aug. 26. 12:31

A Kingdoms már lefutott téma, mondjuk nekem is tetszett és jó volna ha folytatnák.
De én nagyon örülnék A Gyűrűk Ura témának is. Bár a KTK esetében is nagyon lelkes voltam, és ennek ellenére végül csak 5 kannibált szereztem be. :wink:
Avatar
kereszteslovag
 
Hozzászólások: 2141
Csatlakozott: 2007. jún. 15. 20:17
Tartózkodási hely: Szászberek

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: Atban » 2011. aug. 26. 9:01

Licensz áron nekem se kellene a Castle. Az tényleg elég rossz lenne, ha a Kingdoms nem folytatódna :(
Kép
Avatar
Atban
 
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2009. dec. 4. 8:36
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: crusaderman » 2011. aug. 26. 8:37

Csodálatos...a Lego mondjon le.....Miért kell egy klasszikus témát megszüntetni???????Akkor ezt a témát is abbahagyom,licensz áron nem kell castle.... ...
Avatar
crusaderman
 
Hozzászólások: 719
Csatlakozott: 2005. márc. 17. 14:17
Tartózkodási hely: Esztergom

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: Anak » 2011. aug. 25. 19:16

Olyan pletykákat olvastam, hogy A gyűrűk ura téma érkezik 2012-ben a Kingdoms és a Castle helyére. A bennfentesek számára ma sok minden kiderült, de a LEGO mindenhonnan leszedette a kikürtöléseket, és nem csak ezzel kapcsolatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anak 2011. aug. 26. 9:26-kor.
Avatar
Anak
 
Hozzászólások: 982
Csatlakozott: 2009. aug. 31. 18:09

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: Kiss Karcsi » 2011. márc. 27. 15:47

Mindennek van piaca, mindenre van kereslet, erre is volna, persze. Azonban nem mindegy, mekkora. Üzleti szemmel nézve szerintem kvp véleménye a helytálló. A LEGO elsősorban a gyerekeknek készíti a játékokat. A gyerkőcök körében a Harry Potter, a Karib tenger kalózai, vagy még a Toy Story és a Verdák is népszerűbb, mint a Gyűrűk ura (sokat vagyok gyerekekkel, biztosra mondom). Lássuk be, hogy felnőtteknek szóló, hosszú és komoly trilógiáról van szó. A másik fontos dolog az aktualitás. A Gyűrűk ura trilógia régen meg lett filmesítve. Meglehet, elkészítik ilyen-olyan előzményét, de a fősztori - és az az által generált rajongás - bőven lecsengett. A Harry Potter ellenben egy olyan sorozat, mely több éve megtölti a mozikat, lefoglalja a gyerekeket és a rajongókat, valamint aktuális (nyáron jön a befejező epizód). Ugyanez elmondható az Indiana Jonesról, a Toy Storyról, a Batmanról, a Micimackóról, Star Warsról -csak hirtelen néhány licenszes készlet, ami az eszembe jutott. Vannak törpök, varázslók, orkok, elfek, lényegében valóban meg lehet építeni a filmből számos jelenetet. És e jelenetek inkább MOC munkába, mintsem készletekbe illőek, mivel a legtöbbje grandiózus. Ha részleteket kiragadnának, azon menne a nyafogás, hogy jaj de kicsi, kevés, egyszerű, spórolós, mittomén. Végezetül: az elf figura nem azért fogyhatott, mert mindenki LEGO-last és a tündéket vélte felfedezni benne. Elf, egyszerűen fantasy, és ebben sokan érdekeltek. Új karakter, sok karakter--> sereg. Azért fogyott, amiért a spártai, vagy a zombi.
Avatar
Kiss Karcsi
 
Hozzászólások: 397
Csatlakozott: 2007. ápr. 17. 17:32
Tartózkodási hely: Nagymaros, Budapest

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: kereszteslovag » 2011. márc. 27. 14:33

Abban lehet igazad van, hogy A Gyűrűk Ura nem népszerű a gyerekeknél, de ez nem biztos. Általános iskolában a korombéliek nagy része ugyanis horror filmeket meg felnőtteknek való filmeket néztek. A mai fiatalokat meg nem ismerem, így nem tudom mit néznek otthon, ha a szülő nincs ott.
Az CM elf az valóban nagyon hasonlít a filmbélire, viszont a legó orkokról (kis trollok) az nem mondható el, hogy ők is hasonlítanak a Tolkien-i orkokhoz.
Lehet úgy nem érted a Gyűrűk Ura mániások vágyait és elképzeléseit, mint én a vonatosokét. :D
Most jut eszembe, hogyha a CM elf ennyire fogyott az azt is jelentheti, hogy a többi szereplő másolatát is elkapkodnák.
Szóval szerintem a kereslet meg lenne rá.
Avatar
kereszteslovag
 
Hozzászólások: 2141
Csatlakozott: 2007. jún. 15. 20:17
Tartózkodási hely: Szászberek

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: kvp » 2011. márc. 27. 14:18

Ilyen erővel új vonatokat se adjanak ki, mert megépíthető egy kis kreativitással bármelyik az eddig kiadott készletek építőelemeiből Sőt, már több új minifiget se adjanak ki, azok is megépíthetők a régiekből.
A gyurukura rajongoknak pont most adtak ki egy elfet, aminek a festese is pont jo. En mar annak is orulnek ha vonatokhoz adnanak ki normal zold vonatablakot, meg az is jo lenne ha 10-es service pack-ekben tennek mint a kek ablakokat es a szurke ajtokat a 90-es evekben. Nekem tetszik az, hogy ha valaki akar 10 elfet, akkor megveheti oket kulon, nem kell hozza megvennie 10 nagy keszletet. A masik szempont, hogy nekunk sem lenne jo, ha a lego veszteseges lenne, marpedig a varhato eladasi darabaszamok mellett meg aranyarban adva sem tudnanak eleg keszletet eladni ahhoz, hogy visszajojjon a licensz ara (max. akkor ha a licensz tulajdonos a haszon szazalekara kot szerzodest). De az is lehet, hogy a gyartas/csomagolas ara sem jonne vissza, ha csak par szaz keszletet adnak el a shop at home-on keresztul. Boltokba viszont nem igazan lenne ertelme vinni, mert ez nem hp, hogy egy generacioban minden masodik gyerek rajongo legyen. A castle temaban is azert alltak at a classic vonalra, mert a fantasy befulladt, a szulok meg inkabb veszik a normal jatekkatonaknak latszo figurakat, mint az orkokat meg a tundeket.

Egyebkent van egy olyan lehetoseg, hogy ha talal valaki 1000 vevot egy keszletre amit eppen gyartasban levo elemekbol allitott ossze, akkor legyartjak kisszeriaskent. Alternativa, hogy valaki egymaga vesz legalabb 1000 darabot, kifizeti es maga erteksiti. Igy szuletett jopar csak egy adott bolthalozatban kaphato promocios keszlet. Ez gyurukura rajongoknak pont jo lenne, viszont sajnos a zold vonatablakok es zold 1x1-es plate with clip-ek hianya igy nem oldhato meg, mert ezek meg soha nem voltak korabban gyartasban.

A vonatos keszleteknel meg ott tartunk, hogy kiderult, a sarga mozdonyos tehervonat tul draga, ezert kiadnak egy lebutitott keszletet, ami kevesbe jatszhato, de sokkal olcsobb es kisebb gyerekeknek is odaadhato. A szemelyvonatokbol meg ugy kopott ki az ajto mint a lovagok alol a lo. Hiaba gyartott mar a lego piros vonatajtot, ha a tavalyi piros motorvonatba csak a leveheto teton at lehet beugralni, de azt is csak nehezen, mert alacsonyabb a vonatban a belmagassag mint az allo figurak. Az ember kenyetelen 10-20 evvel ezelott gyartott elemeket hasznalni, mert csak az van.

Amilyen sóherek mostanában a Kingdoms készleteknél...képzeljétek el, ahogy a rohani lovasság állna 3 hátasból...ehh.
Allna 3 lovasbol, de csak kettonek jutna fegyver es csak 1 lo lenne benne. Ujabban ritka, hogy egy keszlethez kettonel tobb lo jarjon. Valoszinuleg arra jatszanak, hogy akinek 10 lovas sereg kell, az vesz 10 keszletet csak a lovakert, mivel sima battle pack-bol nem igen tudja oket beszerezni.
Avatar
kvp
 
Hozzászólások: 3352
Csatlakozott: 2010. ápr. 12. 11:00

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: kereszteslovag » 2011. márc. 27. 12:01

kvp írta: Tehat ha valaki akarja, akkor megepitheti maga amit csak akar.

Ilyen erővel új vonatokat se adjanak ki, mert megépíthető egy kis kreativitással bármelyik az eddig kiadott készletek építőelemeiből :wink:
Sőt, már több új minifiget se adjanak ki, azok is megépíthetők a régiekből.

Ezt nem rosszindultból írom, hanem csak tovább vittem a gondolatot.
Avatar
kereszteslovag
 
Hozzászólások: 2141
Csatlakozott: 2007. jún. 15. 20:17
Tartózkodási hely: Szászberek

Re: Jó lenne ha LEGO Gyűrűk Ura téma is lenne

HozzászólásSzerző: Anak » 2011. márc. 27. 9:53

Egyetértek az előttem szólóval. A nagy helyszíneknek csak egy részletét kellene ilyenkor meglegósítani. Lásd Csillagok háborúja készleteken belül a Mon Calamari hajóból csak az eligazítót, Bespinből részletek, Hoth bázisból csak a kapu..stb.
Amilyen sóherek mostanában a Kingdoms készleteknél...képzeljétek el, ahogy a rohani lovasság állna 3 hátasból...ehh.
Avatar
Anak
 
Hozzászólások: 982
Csatlakozott: 2009. aug. 31. 18:09

Következő

Vissza: LEGO Ambassador

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron