6057 - Sea Serpent

valamint Ninja, Knights' Kingdom összes, Vikings, stb.

Értékelés

Kiváló
22
81%
5
19%
Közepes
0
0 szavazat
Gyenge
0
0 szavazat
Rossz
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma : 27

Re: 6057 - Sea Serpent

HozzászólásSzerző: Danoo » 2012. júl. 30. 17:39

Számomra kiváló a készlet, mert:

- 5 darab figura(3 különböző) amiből 2 black falcon (mi akkoriban már ritkaság számba ment) Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy az egyik fig. elég különleges arcfestést kapott(vörös bajuszos) amivel annyira nem találkozik az ember főleg nem abban az időben!

- Rengeteg kiegészítő (alabárd, lándzsa, nyílpuska, kardok, 4 evező..és 7 pajzs !!!)

- A hajó még jól is néz ki!Külön tetszik a vitorla illetve az elején található piros sárkányos dísz is!

Mindenkinek maximálisan ajánlom! 8)
Avatar
Danoo
 
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2012. júl. 17. 10:26
Tartózkodási hely: Budapest

Re: 6057 - Sea Serpent

HozzászólásSzerző: kopaka » 2009. márc. 8. 18:43

Imádom ezt a hajót főleg mert sárkányos a vitorlája és mert ilyen vitorlát szerintem csak ehez lehet kapni. A készlet minifig szempontból is kiváló hiszen tartalmaz egy black falcon katonát szűrke zárt sisakkal és mellé kapunk egy íjat és nyíl tokot a hátán. Valamint kapunk még egy black falcon katonát fekete kiszélesedő sapkával kardal és black falcon pajzsal. Ezenkívül kapunk egy piros torsós fém pikkely páncélos minifiget szürke kiszélesedő sisakkal és két evezővel. És kapunk még egy piros torsós fém pikkely páncélos minifiget szürke kiszélesedő sapkával csak ezúttal már kardal és pajzsal valamint egy igen ritkának számító fejet is. Valamint bezáró ként kapunk egy fekete kiszélesedő sapkával egy fekete torsós páncélos minifiget aminek a páncélja bár csak rá lett fesve a torsóra akkor is szép és neki is igen egyedi feje van. A készletben nagyon örülök a 3 kicsi sárkányos pajzsnak és a hosszabb sárkány pajzsnak. Valamint örülök a két barna baltának a 4 evezőnek és a sárkányos zászlónak. A hajó kialakítása remekha jól láttam a képeken a vitorla két alsós sarka a haó hoz van kötve ez ötletes mert máshova nem igen lehetett kikötni. A hajó amolyan törője nem igen tetszik bár elmegy. 5/5
Avatar
kopaka
 
Hozzászólások: 252
Csatlakozott: 2007. nov. 2. 21:48
Tartózkodási hely: ko-koro

Re: 6057 - Castle>Black Knights - Sea Serpent

HozzászólásSzerző: piratefan » 2005. aug. 14. 6:22

Király a szett! A kék "várfal" és a vitorla tök egyedi benne. Egy játékhoz tökéletes, mert minden megvan hozzá. Nagyon tetszik elöl az a megoldás, ahogy a két kis pajzsot felfogadták. Meg hátul a kis kék zászló is tök király :) .
Megvan, kicsit hiányosan. Max pont.

Piratefan
Avatar
piratefan
 
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2004. aug. 1. 10:33
Tartózkodási hely: BP, XIV. Ker

6057 - Sea Serpent

HozzászólásSzerző: GoGo » 2005. aug. 14. 5:42

http://www.brickset.com/detail/?Set=6057-1
Kép

A legnagyobb Lego Castle hajót 1992-ben adták ki a Black Knight altéma részeként. Három Black Knight és két Black Falcon katona tartozik a szetthez.
Minden szempontból teljesíti az elvárásaimat a Castle téma legjobb hajója szerepére.
A mérete tökéletesen passzol a témához, mivel nem akar a Pirates témában megszokotthoz igazodni, de nem is olyan apróság, mint a korábbiak (ez alól csak a 6049-es Viking Voyager a kivétel). A felépítése is "középkori" a kék "bástya tető" miatt, amik ráadásul csak ebben a készletben találhatóak meg kék színben! Az árbóc helye pedig teret enged a játékra. Szintén realisztikus a két kormánylapát és az evezőpár. A legjobban az orrkialakítása tetszik, amit remekül díszít a dragon tollazat.
A vitorla elsősorban azért érdemel említést (a remek mintázaton kívül), mert egyedül ebben a Castle készletben alkalmazták!
A figurák azon kívül, hogy jók, még sokan is vannak! Ekkora készlettől mindenképpen hatalmas plusz az öt minifig.
Egyértelmű, hogy a Castle legjobb hajója ez!
Avatar
GoGo
 
Hozzászólások: 125
Csatlakozott: 2004. nov. 23. 22:26
Tartózkodási hely: Pécs


Vissza: Castle

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron