LegoMati gyűjteménye

Re: LegoMati gyűjteménye

HozzászólásSzerző: LegoMati » 2015. jún. 13. 11:37

Hello,

igen, a Town témán belül is kimondottan az épületek építése, illetve járműveken belül a vonat nagyon izgat. Tehát a legszívesebben ezeket építenék. A közel jövőben pont ezekhez van tervbe sok sok alkatrész beszerzése. Van pár konkrét terv a fejemben, amit digitális formában már próbáltam is megvalósítani a Lego-s software-rel. Viszont valahogy még mindig gyorsabban és jobban megy nem virtuálisan alkotni. Ezzel úgy sejtem nem csak én vagyok így. Jobban jön az ihlet is fizikailag kivitelezve.

Köszi, az a ház nekem is tetszik, nem lett olyan rossz, de azért emlékszem még 10-12 évesen építettem komolyabbakat. Csak most az van, hogy kicsit tudatosan is nem használtam fel egy épülethez szinte mindent, hogy tudjak még más kisebbet is alkotni (pl. benzinkút épülete, illetve a maradékból a parti sárga-kék ház). Az utóbbin már például látszik is, hogy bénácskább, mert eléggé korlátozva voltam. Még több olyan Lego elemre van szükségem, amiből egyedieket tudok építeni és több komolyabbat, hogy ne kelljen a kész készleteket szétszednem.
LegoMati
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2015. feb. 26. 20:48

Re: LegoMati gyűjteménye

HozzászólásSzerző: rixman » 2015. jún. 13. 8:35

Haú!
Szuper ahogy keverednek a tájak,korok...van egyfajta hangulata :D
Van valami kedvenced? Például építkezés,kikötő?
Ha igen, érdemes az egyéni oldaladat is erősíteni, mert nekem tetszik a piros lábazati szegélyű házad. :ty45:
Primum non nocere
Avatar
rixman
 
Hozzászólások: 727
Csatlakozott: 2010. nov. 25. 8:59
Tartózkodási hely: Győr

LegoMati gyűjteménye

HozzászólásSzerző: LegoMati » 2015. jún. 12. 22:18

Sziasztok!

Mivel még nem írtam ide, szeretnék először is pár szót magamról. Böröcz Attila vagyok, 26 éves. Gyerekkorom óta rajongok a Lego-ért, elég sok készletet kaptam szinte csak town témában a szüleimtől a 90-es években. Még "kamasz" koromban is elég sokáig építgettem, de egy időre aztán abbamaradt... Ennek két oka is volt, az egyik, hogy a 2000-es években már elment a Lego egy számomra nem éppen szimpatikus irányba, a másik már csak a korom miatt is. A meglevő dolgokat néha elő-elő vettem és nagyjából nyomon követtem a fejlődést, azonban nem vettem 2014-ig, kb. 15 évig semmit. No és most jön a bökkenő, elkapott a gépszíj... Mivel még elég sok hobbim van, amik szintén nem túl olcsók és nagyon sok dolog érdekel, elég nehéz anyagilag bírni. Talán nem is baj, mert gátat szab néha, hogy túlzásokba essek és jobban tudok örülni legalább a kisebb dolgoknak is. Leginkább a város téma érdekel, de elismeréssel csodálom a különböző más témájú alkotásokat, akár kész készleteket is. Van még pár Technic témájú készletem is a 90-es évekből, illetve Castle és Pirates témában is. A Lego valóban egy iszonyatosan jó dolog, mint ahogy többen itt írjátok, imádom én is na. :)

Kb. 2 hónapja elkezdtem összeállítani a gyűjteményem, először csak kisebb részleteket, aztán "terveztem" egy várost. Erről szeretnék most pár képet megosztani Veletek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv.
Ati
LegoMati
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2015. feb. 26. 20:48


Vissza: Gyűjteményeink

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron