70793 Skull Basher + 5002940 Villian Pack

70793 Skull Basher + 5002940 Villian Pack

HozzászólásSzerző: Everspark » 2015. aug. 17. 14:51

Amíg a kezembe nem került a készlet sokat pingpongoztam magamban, hogy tetszik-e vagy sem. Egyszer megfelelő ellenfélnek találtam Onuával szemben, máskor pedig túl vékonynak találtam a törzsét, vagy épp a végtagjai csont részét, de a mérleg végül a pozitív oldalra billent.

Kép

Fej/Maszk:
Mint azt már megszokhattátok sok újdonságot nem tudok mondani a fejjel kapcsolatban, és már a szem színe sem egy nagy dobás. Az egyetlen dolog, amivel kilóg a többi hasonló mérető készlet közül azok a gigantikus szarvak. Képek alapján azt gondoltam ezek jobban elállnak a fejtől és biztosan csúnyán fognak mutatni, de végeredményben egészen tetszetős. Az egyetlen ellenvetésem, hogy a szarvak vége nem hegyes, így kicsit röhejessé válik a megjelenés.
A maszk szintén jól néz ki, bár én Warrior álarcát jobban kedvelem ebből a szériából, mégis részletes kidolgozású és igazán fenyegető.

Test:
Alapjáraton követi a többi CCBS akciófigura építését, ami elszeparálja az a Technic-orientált funkció. Az ez alatti részeket talán kitölthették volna, mert így elég vékony a dereka oldalról, de maga a doboz sokat segít Basher testesebb megjelenésében. A mellkas festés és a lila páncélzat is szép, bár előbbi nem enged annyi mechanikát láttatni, mint Warrior esetében.

Végtagok:
Ha van már legalább egy Koponya készleted semmi újat nem fedezel fel. A váll és alsólábszár add-onjai jó helyre lettek téve esztétikai szempontból. Annyit megjegyeznék, hogy a vállpáncélt akadályozhatja a kilógó mellkas-gömbcsukló a pózolásban illetve a funkcióban.

Fegyverzet:
Nekem újdonság, de ha rendelkezel Kulta vagy Skull Scorpio figurákkal már találkozhattál a fejszeként funkcionáló alkatrésszel. A kialakítása főként a régi Biot idézi, de sok új motívum is felfedezhető rajta. Örülök a választásnak, ezzel a fegyverrel még keményebb ellenfelévé válhat Onuának.

Színek:
Az ezüst és metál szürke jól passzol a lilához, de ebből sajnos kevés van. Az átlátszó narancs kilóg, de nem panaszkodom, mert ez a funkciója.

Pro:
-Minotaurusz-megjelenés
-Testes karakterisztika (így méltó ellenfél Onuának)
-Fejszék
-Lila alkatrészek
-Új maszk

Kontra:
-A funkció miatt nehéz pózolni, elbilleg a doboz
-Kevés lila
-Ugyanaz a maszk, mint Skull Scorpio-n

És most a Villian Pack:

Kép

Maszk:
Eleinte nagyon rá voltam pörögve, de élőben inkább maradnék a metál-szürkénél, kezdem unni az arany maszkokat

Állvány:
Nem nagy kihívás, kb ugyanaz, mint a Mask Maker set esetében.

Talapzat:
Ez a legérdekesebb rész. Ugyanaz a kialakítás, mint a Toák dobozain. Az oldalsó részek még fényes effektet is kaptak és a papír minőségére sem lehet panasz. Az egyetlen, ami kicsit lehangoló az a Bionicle felirat a felső elemen.
Everspark
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2013. máj. 28. 14:32

Vissza: Készletek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron