70792 Skull Slicer

70792 Skull Slicer

HozzászólásSzerző: Everspark » 2015. okt. 17. 11:44

Úgy látom még senki nem írt róla, így gondoltam megosztom veletek a meglátásaim.

Fej/Maszk:
Slicer ezen a téren semmi újat nem tud felmutatni. Két hozzáfűznivalóm lenne ehhez, melyek közül az egyik, hogy meglepően jól mutat rajta a Koponyapók Maszk, a másik pedig, hogy örültem volna, ha legalább átszínezik. De nem panaszkodom, így is jobban mutat, mint vártam.
Egyébként Lewa maszkja iszonyatosan jól mutat ebben a színben, és Slicernek is nagyon jól áll. Számomra amúgy is ez volt az animációk legjobban eltalált harca.

Test:
Slicer a már jól bevett gearboxot használja, ami ezúttal négy kart hoz mozgásba. Ezekből három azonos irányba mozog. Talán egy kis ügyeskedéssel lehetne ezen változtatni, de engem nem zavar. Mivel az eredeti szériában ritka volt a többkezű karakter, így különösen örülök ennek a funkciónak.
Megjegyezném, hogy a négy mellkaspáncél közül Sliceré a kedvencem. Egyrészt sokkal mechanikusabb mintát ad, mint mondjuk Warrior vagy Basher esetében, másrészt pedig jó ötletnek tartom a talizmán-csontokat.

Végtagok:
Úgy gondolom Slicer ezen a téren a leggyengébb. A két felső keze fel van páncélozva és jól is mutat, bár keveslem az új add-on alkatrész számát. A két alsó kar alul páncélozottsága nem is zavarna, de a combok esetében már szembeötlő a hiányosság. Szerencsére ettől nem válik instabillá, a lábai szépen tartják a felsőtest súlyát.

Fegyverzet:
Slicer négy kampós pengével rendelkezik és jól is állnak neki. Semmi extra, de jól mutat, az egyszerűség jegyében. A második fegyverzete egy kampós lánc, ami ötletes és jól is néz ki. Hewkii-n is szerettem a láncokat.

Színek:
A többi csontival ellentétben Slicer olyan zöld árnyalatot kapott, ami Lewán nem megtalálható. Tetszik ez az árnyalat, jól mutat, esetleg MOColáshoz is hasznos lehet. Ezzel szép kontrasztot ad az átlátszó narancs, ami mindegyik ellenséges készleten megtalálható, amolyan összetartó erőként. A maradék pedig a szintén ismert fémes színek, amik eddig is nagyon tetszettek.

Összegzés:
Végeredményben Slicer egy jó készlet. Van pár hiányossága, de semmi zavaró. Nálam Basherrel egyenértékű a készlet.

Pro:
-Átlátszó zöld elemek
-Négy kar
-Lánc!
-Mellkaspáncél festése
-Lewa maszkja

Kontra:
-Ismert maszk, ismert színben
-Lábak alulpáncélozottsága
Everspark
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2013. máj. 28. 14:32

Vissza: Készletek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég