71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Water

Re: 71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Wat

HozzászólásSzerző: Omega Tahu » 2016. feb. 25. 15:57

Köszönöm szépen mindenkinek! :D :ty109:
Bionicle Will Never Die!
Avatar
Omega Tahu
 
Hozzászólások: 802
Csatlakozott: 2015. jan. 1. 18:53
Tartózkodási hely: Okoto

Re: 71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Wat

HozzászólásSzerző: rixman » 2016. feb. 25. 10:24

Nekem is tetszik ez a részletekbe menő bemutatás, illusztrálás. :ty109: :ty45:
Primum non nocere
Avatar
rixman
 
Hozzászólások: 727
Csatlakozott: 2010. nov. 25. 8:59
Tartózkodási hely: Győr

Re: 71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Wat

HozzászólásSzerző: ozsi » 2016. feb. 25. 8:23

Jó lett a bemutató :D
ozsi
 
Hozzászólások: 84
Csatlakozott: 2015. nov. 22. 19:31

Re: 71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Wat

HozzászólásSzerző: Omega Tahu » 2016. feb. 24. 21:41

Igen tudom. Sajnos elég sötétek lettek a képek. Viszont tablettel fotóztam őket. Legközelebb a kültéren fogom őket lefotózni.
Bionicle Will Never Die!
Avatar
Omega Tahu
 
Hozzászólások: 802
Csatlakozott: 2015. jan. 1. 18:53
Tartózkodási hely: Okoto

Re: 71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Wat

HozzászólásSzerző: Tomi » 2016. feb. 24. 21:39

(Tudom, offnak számít, de én a képek minőségén javítanék, ha máshogy nem is, legalább kinti, napos időben készítve őket, hogy minél kevesebb zajt tartalmazzanak. Vagy ha van fényképezőgéped, érdemes a beállításokkal játszani kicsit.)
Avatar
Tomi
 
Hozzászólások: 3346
Csatlakozott: 2008. júl. 7. 10:51
Tartózkodási hely: Pest-megye

71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Water

HozzászólásSzerző: Omega Tahu » 2016. feb. 24. 19:49

71307 Gali Uniter Of Water & 71302 Akida Creature Of Water Bemutató

Ma egy újabb Toa és Teremtmény páros bemutatót készítettem elő nektek. :D

Ezúttal Gali és Akida kerül sorra. :D Remélem ez a bemutató is elnyeri a tetszészeteket és talán kedved as hogy megvásároljátok az egyiket, vagy mimdkettőt. :D

Kezdjünk neki:

Akida

Kép

Akida egy egészen különleges Teremtmény, nem csupán azért, mert cápára emlékeztető kinézete miatt nincsenek lábai vagy karjai, hanem azért is mert egy komplex, Technik orientált felépítése van, amire hamarosan rátérek.

Fej:

Kép

A Teremtmény feje a szokásos forma, kivéve hogy erúttal az arc része a homlokig ezüst színű, míg amögött átlátszó kék ( nem világoskép mint Melum-nál, annál sötétebb árnyalatú, de nagyon gyönyörű szép! ) ami nagyon szépen egybefolyik a kristályos résznél és egészen lenyűgözően mutat. Az orr résznél van egy kis narancssárga szaev, ami majd a mellék szín ( narancssárga ) kiegyensúlyozásában fof segíteni.

Test:

Kép

Amint már korábban említettem, Akida felépítése egészen komplex és Technic orientált mivel sok kis Technic elemet tartalmaz valamint Technic liftarm-okat átlátszó világoskék színben. A test egy hosszú fekete Toa lábszárra épül rá, amely két végéhez csaklakozik a fej, illetve a farok rész. Két oldalt alul két darab átlátszó kék korongok vannak amelyekhez csaklakoznak a mellső uszonyok. Az uszonyok az oldalán mozgathatók fel és le, valamint a farok uszonya teljesen pózolható, mivel egy bone résszel meghosszabbítottál, így nagyon élethű pózokba lehet berakni őt. A színösszetétele egyszerű, ámde meggyöző. Akida a szilárd sötétebb kéket használja néhány átlátszó világoskék darabbal, valamint a fej rész hátul és a lőszerei átlátszó sötét kékek. Akida még rendelkezik narancssárga beütésekkel, amelyek a mellső uszonyaira rácsatolt hosszú hullámos t7ske részek, a farok uszonyán lévő kis elem, valalmint a fejrészén lévő kis szarvból állnak. A kék és narancs, mondanom sem kell, összhangban vannak egymással, és számomra jobban bejön mint a kék és citromsárga tavalyról.

Fegyverek/funkciók:

Kép

Mert Akidának olyanjai is vannak! :D

Az melluszonyai felett két hatlövetű fegyver van, bár nem néz ki rosszúl, és hosszáad Akida összképéhez, kissé fura, miért pont ő kapott két fegyvert, de ha abból a szempontból nézzük, akkor egyértelmű hogy az Egyesítéshez kell, hogy Gali fel legyen eléggé fegyverkezve. :wink: A hatlövetűek egy-egy kis propellerhez vannak igazírva, amelyek elforgatásával lehet kilöni a lőszereket.
Akida funkciója abból áll, hogyha a hátuszonyát felfelé fordítjuk, a két fegyvere felelé fordul. Önmagában nem jelent sokat, de Gali-val egyesülve annál inkább! :wink:

Az árnyék csapda ezúttal négy hosszú póklábat kapott Exo-Force karokon, két kis Exo Force kezeket, vörös Barraki szemet, valamint még egy propellert a hátulra. Egész jól néz ki, és kiváló ellensége Akidának.

Összességében Akida egy megnyerő és aranyos Teremtmény, csodálatos színösszetétellel, valamint mókás vele játszani is! :D

Én 9/10 ponton adok neki. Érdemes beszerezni, önmagában is! :D

Gali

Kép

A vizek egyesítője ezuttal egy kissé komplexebb felépítést kapott ami hozzásegít egyedi megjelenéséhez. Nézzük mennyire:

Gali ugyanannyi darabszámmal rendelkezik mint tavaly bár abból öt darab a Koponyapókhoz ment.

Fej/Maszk:

Kép

A fejforma még mindig ugyanaz, az "agy" darab lett rövidebb és igy nem annyira átlátszó. Érdekesség hogy Gali egy fekete kis axle darabot használ hogy az "agy" darabot rögzítse a fej részhez, míg a többiek mint piros axle darabot használnak.
Gali maszkja nagyon érdekes. Az arc és a szemlyukak nagyon hasonlítanak a tavalyi verziójához viszont idén az ő maszkjának a teteje is kristályos részből áll, ami szürke szinezésű és ahogy lefelé megyünk, meglátjuk a jól ismert Nuva Szimbólumot néhány ősi rúnával. A homlok alatti rész épp ahol a szem lyukat vannak, a szürke elválik és onnantól az azúr kék színt kapja a maszk. A maszk nagyon szépen illeszkedik a fejrészhez. Az Arany maszk egészen kivételesen néz ki rajta mivel már arany szín nincsen Gali-n. Az Arany maszk teteje, a homlok résznél átlátszó kékké változik, ami nagyon gyönyörűen mutat az aranyal együtt! Ugyanitt szintén megtalálható a Nuva Szimbólum. A lámpafény vagy napfény alá tartva, az átlátszó kék, Gali teljes szemrészét bevilágítja és nagyon szépen mutat.

Test:

Kép

Gali felépítése ezúttal egy egészen komplex, Technic részeket tartalamaz.
A derék forgató funkció itt is megvan és nekem eddig nem adott hangot, nem túl feszes, de pont megfeleő. Gali törzspáncélja ezüst, valamint a mellvértjén egy nagyon szép festés dekorálja új kinézetét, valamint a Nuva Szimbólum is fellelhető rajta. Meg kell mondanom nekem nagyon tetszik! Az Egyesítő darab nála meg lett fordítva a hátán, így az párhuzamosan csatlakozik a Teremtményéhez.
A végtagjai is mások lettek. Az alsó lábszára rövidebb lett míg a felső hosszabb. A lábai fegyverszürke szinezés helyett most ezüst színűek lettek.
Páncélzata is egészen más lett. Mezdjük azzal hogy Gali Asszimetrikis páncélzatot kapott. A bal combjám és a jobb vállán egy Narancssárga Vorox pámcél van ami a vállán a törzséhez kapcsolódik és valamelyest forgatható, bár Gali a jobb irányba csak kicsit tudja fordítani a fejét a Vorox páncél miatt.
A másik, hogy Gali ia is kapott Kristány páncélt amelyek a jobb combján és a bal felkarján vannak. A kristály páncél alsó része ezúttal ezüst, míg a felső része átlátszó világoskék. Nagyon szépen mutatnak! Ez az Asszimetrikus forma egy egészen egyedi és kivételesen újszerű kinézetet ad Gali- ak amit jó dolognak tartok, viszont nem ad sokat nőies megjelenéséhez, ahogy nagyjából simmi más sem. Az alkarjain és alsó lábszárain amit átlátszó világoskék szinezésűek, rajtuk átlátszó sötétebb kék ( ami már Gali elemi színe ) szinezésű shell részek vannak. Ami a kettő együtt egy egészen szemet gyönyörködtető látványt nyújt főleg a fénynél.

Fegyverek:

Kép

Gali fegyvere egy éles vizi lándzsa amit mindkét kezében fog, de külön is tudja választani őket. A lándzsa éle az új penge rész ami ugyanezen színben megtalálható Kopakánál is. Bár lehet Gali-nál jobban néz ki az azúr színe miatt.
A pemgéhez hozzá van építve egy kis pörgentyű is tüskékkel. Gondolom ez a játszhatóság szempontjából került oda de egész szép és mókás, valamint a naramcssárga beütésekhez is hozzáad. A lándzsa másik vége egy kis lámcra rögzített kampós rész. Enge! A 2001-es Gali-ra emlékeztet. Ötletes hogy így hívják vissza a rége dizájnokat, nekem mindenesetre nagyon tetszik! Ugyanez a kampós rész még kétszer szerepel a jobb kezénél mivel a lándzsához vannak hozzárögzítve.

Összességében Gali egy nagyon szép és impozáns szett, egyedi dizájnal is különleges megjelenéssel. Bár nem néz ki olyan nőiesen mint tavaly, azért nagyon gyönyörűen mutat és bátran ajánlom minden víz elem gyüjtőnek! :D

Nálam 9/10 pontosást kap.

És most az Egyesülés!

Kép

Kép

Kép

Kép

Egy nagyon impozáns és lenyűgöző egyesülés! Én személyszerint imádom!

De ti is döntsétek el, hogy tetszik-e. :wink:

Hát ennyi lenne a bemutató, remélem tetszett és ha bármilyen kérdésetek van, írjátok meg nyugodtan.

A Víz Legyen Veletek!
Bionicle Will Never Die!
Avatar
Omega Tahu
 
Hozzászólások: 802
Csatlakozott: 2015. jan. 1. 18:53
Tartózkodási hely: Okoto


Vissza: Készletek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron