KLIKK

Hazai xFOL klubok

KLIKK

HozzászólásSzerző: Ákos » 2012. jún. 11. 21:31

Honlap: http://klikk.info.hu http://hu-hu.facebook.com/klikk.info

Mottó: Sziasztok!

Ha most ezt az oldalt olvasod, akkor semmi kétségünk sincs: Te bizony szeretsz legózni! Mi a kedvenc témád? Mit építgetsz otthon? Kíváncsiak vagyunk rád, hiszen ugyanaz a hobbink és nagyon hasonlóan bánunk a fantáziánkkal, ügyességünkkel. Mindkettőt csak szabadjára eresztjük és engedjük, hogy megjelenjen - építőelemekből!

A KLIKK egy nagyszerű közösség. Szeretettel fogad mindenkit, akinek valamilyen módon köze van a legóhoz. Otthon legózó gyerekeket, legót vásárló szülőket és nagyszülőket, fanatikus gyűjtőket, minifigurákkal bíbelődőket, terepasztal építőket, kereskedőket, mindenkit!

A sok-sok LEGOTM rajongó attól lesz közösség, hogy beszélnek egymással, találkoznak egymással. Erre a KLIKK csapata három felületen is lehetőséget biztosít. Ha inkább a facebookon mozgolódsz, akkor ajánljuk facebook oldalunkat! Ezen az oldalon napról napra összegezzük, mi történik a KLIKK háza táján. Megtalálod legfrissebb képeinket, blogbejegyzéseink és honlapfrissítéseink linkjét és még sok más érdekességet.

Ha szeretsz blogot olvasni és egy-egy új bejegyzés kapcsán társalogni, véleményt mondani, akkor a KLIKK blog a te blogod! Naponta-kétnaponta legós híreket olvashatsz, részleteket és különleges tartalmakat találhatsz a KLIKK csapatának életéről. Rendszeresen összegezzük itt, milyen alkotásokat mutatnak meg közösségünk tagjai.

Ha szeretsz mélyebben elmerülni egy-egy témában, folyamatosan társalogni, igazi hobbitársakat, tán barátokat szerezni, akkor várunk a KLIKK Fórumon! Itt egyszerre több témában is folyamatos társalgás megy és számtalan információt osztanak meg a tagok egymással. Ha regisztrálsz a KLIKK Fórumra, egy vásárlókódot is kapsz, ami kedvezményekre jogosít majd valamennyi hozzánk csatlakozott boltban: ez a KLIKK Vásárlókör!

Természetesen nem csak online közösséget szeretnénk. Ezért szervezünk találkozókat és kisebb-nagyobb kiállításokat. A találkozókon megismerheted azokat, akikkel online kapcsolatba kerültél, a kiállításon pedig megtekintheted a KLIKK csapatának építményeit és Te magad is kiállíthatsz.

Reméljük, felkeltettük az érdeklődésedet és még lesz alkalmunk az interneten, esetleg a valóságban is találkoznunk. Leg godt, játssz jól!


Avatar
Ákos
 
Hozzászólások: 5923
Csatlakozott: 2004. márc. 8. 17:30
Tartózkodási hely: Budapest, Hungary

Vissza: Klubok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron