No, én is voltam hétvégén kinn a kiállításon, és nagyon tetszett.
Az első benyomás sajnos elég kellemtlen volt, kaptunuk egy három órával későbbre szóló jegyet, és ez vidékiként elég kellemetlen volt, lévén ennyi idő alatt már majdnem hazaérnénk...no mindegy, alapvetően nem ez volt a probléma, hanem az hogy ezt előre nemtudtuk..merthogy ott voltunk Bp.n családi programok miatt már 11kor, és ha ezt tudjuk, akkor beugrunk jegyet venni , és akkor közte elintézzük a családi programokat, és simán odaérünk mire be kell vonulni, így viszont három órát tengtünk-lengtünk, anyám szerzett egy ikea vázát

de más érdekes nem történt. Tudom hogy nem a szervezők/ti hibátok, csak kellemetlen volt (amúgy nem lehet hogy azért halmozódótt fel ennyi ember, mert vidékről csak vasárnap mentek az emberek, lévén a többi munkanap volt? nem lett volna egyszerűbb és zökkenőmentesebb szabad hétvégén,). Viszont a propagálása kiváló volt, asszem még iwiw-en is volt reklámja

a sugárról nem is beszélve, ahol ötméterenként egy poszter volt. A bejárati szabad-nemszabadot szintén jópofának találtam, a tévé pedig direkt tetszett, mert a city reklámfilmeket vmiért sohasem akarta lejátszani a gépem a lego.com on, úgyhogy végre láthattam őket!
Öt harmincra, amikorra a kötelező jegyünk szólt beálltunka sorba már teljes volt a káosz, addigra ugyanis már nyolcra se adtak jegyet, úgyhogy elkeseredett és felháborodott vidékiek üvöltöztek (őket amúgy beengedték az uccsú turnussal, vagy lehet tudni mi lett a sorsuk?), sőt votl egy beszívott öregasszony is

Komolyan, majdnem nekitámadt szerencsétlen LH-s szervezőcsajnak. No és akkor mit láttam a kiállításon rész következik:
A pirate-viking kiállítás jó volt, pláne élmény amikor világít és mozog az a sok embernagyságú vigura. Kicsit rontott az összképen hogy üvegben voltak, de szerencsére igen változatosak voltak(csak túl sok volt a patkány-moc

). apámnak a ferrarik tetszettek a legjobban,, nomeg a mozaikok.Hihetetlen, amikor a fotókat felraktam a gépre nem lehet eldönteni hogy az lego vagy paint mozik-e (ergó vagy az én digicamom selejt, vagy túl élethűek). Amúgy az a mozikon a harmadik asszem nő az ki volt? A többit felismertem, einstein volt a legjobb!

De ezeket még mindíg überelte az üvegekbe kiállított szettek, és hasznosság szempontjából az volt az egyik legjobb, végre láthattam hogy a 7897-ben tényleg egy elfuserált rés van, hogy milyen belűröl a gold city juction, meg hasonlók, tényleg jó volt. A terepasztal, hát arra nincs szó

komolyan, állandóan visszarohangáltam hozzá, valami eszméletlen volt. Nem is álmodtam volna hogy ilyen jól összerakott cuccost lehet csinálni legóból. A poénos részek, hát azon kifeküdtem amikor rázoommoltam, és kiderült hogy az egyik lefizeti a rendőrt, a másik meg fejbe akarja lőni magát egy VÍZTORONY tetején, hogy lehetőleg leessen

Biztosra ment.

Szóval minden elismerésem. A kalózos is jó volt, csak talán túlságosan egybe volt, kevés helyre sűrítve, nehezen lehetett kibogozni mi-hol van. A wii valahogy marhára nem érdekelt.

A mikulás is mekkora ötlet volt már, de azok a hátizsák méretű nagy lego mikulás minifigek vitték a pálmát. Az egyiket fel is emeltem, tiszta könnyű volt (miből volt&honnan lehet oylat szerezni??) A clark ádám tér&lánchíd is fenomenális volt, de azt már láttam a barbi és legon a syma csarnokban, úgyhogy nem volt akkora újdonság. A moonbase...hát, vlahogy nem vonzotta a tekintetemet. Lehet hogy én vagyok avatatlan, de annyira nem kötött le, nem ingerelt jobban hogy megvizsgáljam, elintéztem néhány páztázó tekintettel.

Öcsém, az RC kommentátora

az pályát tévesztett. A kicsik nagyon élvezték. A kivánságfal is jó ötlet volt (bár a hely HIHETETLENÜL kevés volt a feliratkozásra, még a pótlapokon is az emblémákra is írtak). Anyám felírta hogy "haza akarok menni".

Sajnos a szabad építésre nem maradt időnk, ugyanis nem éjfélkor akartunk hazaérni, ezért miután a kiállítást átnéztük, elhúztuk a csíkot.
Egyszoval nagyon jó volt az egész, és hatalmas gratuláció minden kiállítónak és szervezőnek!